Evet, sunucuda trafik çevirmesi zorunlu değil, normalde polisin önünde nitrooksit kullandığında sana ihtar verip çevirmesi ve ceza işlemi uygulaması gerekiyor, yol ver çizgisinin önünde süratle geçtiğinde tehlikeli sürüşten ceza kesmesi, herhangi bir şeridi gereksiz çiğnediğinde şeri ihlali sebebiyle seni rutin kontrole alması gerekiyor, ben trafik polisiyken şahsen yapıyordum ama şuanda normal bir sivilim, ne yazik ki şuanda böyle birşey göremiyorum, bunun yanı sıra, ehliyet sistemine gelicek olursam Trafik yasası caydırıcı değil, LSSD özel ve LSPD Özel bölümlerinde Polislere özel bir Ar&Ge sistemi bulunuyor ve polis yetkilileri buradan çabukcak Ar&Gelere bakabiliyor, her iki bölümede ehliyet sistemi ve trafik yasaları açısından Ar&Ge açtım ama bir neticeye ulaşamadım, örneğin 10 tane trafik ihlal yapan ve 10 tane cezası olan adam'a artık trafik cezası kesilmiyor ve uzun bir süredir pasif olan Vatandaşlık cezalarını geciktirme cezası kullanılmadığından vatandaşlara cezada kesilmiyor, bu tür durumlarda ehliyete el koyma sistemi olabilir, şuanda polisler sadece karşısındaki kişi Alkollü araç kullanma rolü yaparsa ehliyetine el koyabiliyorlar bunun için polis memurunun DUI(Alkol Promil Ölçümü) cihazıyla kişiye alkol kontrolü gerçekleştirmesi gerekiyor, birlik yetkilileri bunu vurguluyor ama şuana kadar bunu nadiren gördüm, genelde trafik çevirmelerinde alkol ve madde kontrolü çok nadir oluyor, bunların geliştirilmesi için birlik yetkililerinin büyük çaba sarf etmesini bekliyorum, açtığın Ar&Ge'yi yararlı buluyorum, umarım amacımıza ulaşırız.