Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

mory - Gierschner Otomotiv

Başlatan INFIZIERT, 04 Ağustos 2021, 04:34:13
Okunma sayısı 416 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı INFIZIERT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 23:29
Toplam oynama: 112 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
mory - Gierschner Otomotiv
« : 04 Ağustos 2021, 04:34:13 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 351.54,-1351.02,14.50,296.61

1.02: Ofis lokasyonu (ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Büyük Ofis

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın. Rol planım öncelikle burada kendi araçlarımı kiralayıp satma rolleri gerçekleştireceğim. Sattığım araçları daha pahalıya gösterip kara parayı parayı burada aklamak ve kendimi temize çıkarmak için böyle bir ofisi kullanacağım. Herkesin rol yapabileceği, güzel ve ferah bir yer istiyorum. İşin görünmeye kısmında ise ben ve birlik arkadaşlarım burada toplantı rolleri çevireceğiz, rol için gelen misafirlerimizi burada ağırlayacağız. Yani rollerimizin büyük bir kısmını burada yapacağız. Rol bilgisi olan kişileri ofis içinde belirli pozisyonlarda çalıştıracağım bu sayede ben olmadığım zaman bile aktif tutabileceğim bir ofis olacak.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın. Rollerimizi geliştirip başka kişilere de rol imkanı tanımak. Araç satımı, kiralaması gibi rolleri buraya dökeceğim. Asıl amaç ise kara parayı burada gerek ofise yaptığım masraflar gerek ise sattığım arabalar ile aklamak olacak. Burada ki bir diğer amaç ise Gierschner Otomotiv’in yaptığı ticaretlerin bu ofiste kordine edilmesi, planlanmasıdır. Karakterim Meinhard, Gierschner Otomotiv adlı aile şirketinin başına geçtiğinde şirket çok kötü durumdaydı fakat Meinhard’ın gerek ticari zekası gerek ise yaptığı ortaklıklar ile şirketin hisseleri 2017 yılında tavan yaptı. Bu ofis Alman bir kuruluş olan Gierschner Otomotiv’in Amerikadaki ayağıdır.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz? Sunucu içinde pek fazla araç alım-satım-kiralama gibi rol yapan kişiler çok az. Bende burada herkese rol imkanı sağlayabileceğim ve güzel roller çevireceğimi düşündüğüm bu ofisi açmak istiyorum. Ayrıca burada başka oluşumları misafir edip rollerimizi burada yapacağız. Ek olarak, bölgede aktif bir rol izlenimi göstermek, tanıtımlı olan oluşumumuzun belirli mekanları olmasını istiyoruz. Satın aldığımız mekanlarda kaliteli roller gerçekleştireceğiz. Rodeo gibi rol yapılmayan mekanlarda aktifliği arttıracağız.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "mory"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: mory - Gierschner Otomotiv
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2021, 10:31:09 »
POS kısmını sayı ile belirtin, ek olarak başvuru biraz daha uzatılabilir. Ek süre verildi

Çevrimdışı INFIZIERT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 23:29