Arka sırada geyik yapmayı özledim a** bizim sınıfta 3 sıra vardı sol orta sağ diye kafanızda canlandırın diye söylüyom cahil deilim a** sınıf 23-24 kişiydi 15-16 kız 7-8 erkek filan takılıyoz tüm erkekler arkada soldan sağa bi muhabbeti başlatıyoz çatır çatır gülmekten ölüyoz ben yeni gelmiştim sınıfa hocalar da arkadaş gibiymiş bunlarla hocayı da kattık sınıf değil ahır at koşturuyoz sınıfta artık o derece biri sıranın üstüne çıkıyor 2 kişi arkada güreşiyor 2 si onları gazlarken gaza gelip bir birlerine dalıyor saf ben milleti ayırmaya çalışıyorum biri gelip bana geçiriyor sıra arkadaşım gelip ona geçiriyor sonra 2miz pencereyi açıp aşşa bakıyoz biri arkadan gelip ittiriyor adrenalin 100 de 500 aşşa düşecektim a** arkadaşım tuttu çekti filan sonra yine kawga kızlar da dedikodu yapıyor önde ama nasıl dedikodu 5 6 kızdan oluşan gruplar halinde sıraları birleştirmişler öyle o istihbarat CİA de bile yoktur en son müdürle hademe gelmişti sonra sınıf hocamızı çağırdı müdür biz hala dewamke müdürü .....e takan yok sınıf hocamız geldi bunlar da hemen ciddileşti filan sınıf hocası ile araları iyiymiş ama bişey olunca ailelerine söylüyor diye herkes kendisine çeki düzen verdi bende bunu bilmiyom herkes uslu durmuş ( sıra arkadaşım da benden sonra gelmişti sınıfa gün olarak değil yani sınıfa geçiş ) sıra arkadaşım da hocayı tanımıyor benimle dalga geçiyor yırmığ filan atıyo kaşınıyo bende buna karşılık veriyom hoca canından bıkmış bi yandan sorumlu öğretmen müdür filan sıkıştırıyor bu ne rezalet diye hoca da bu ne ses diye arkaya döndü benimle arkadaşımı gördü geldi bir tokat çaktı bana bir de arkadaşıma ilk kez sersemlemek neymiş onu öğrendim iyi geçirmişti eli filan da yumuşaktı ama nasıl olduysa neyse ama hocalar gittikden sonra zil çaldı gene kawgaya devamke ulan çok iyi zamanlardı be birini da yazcam okuyun okumak istemeyen de okumasın burası oyun dışı sohbet terbiyeli olun kardeşim (türkçenin suyunu çıkarmış olabilirim kusura bakmicanız artık)