Bir birliğe davul zurna çalarak savaş açmanın rolleri değiştirdiğini, savaş açılan kişilerin direkt olarak maskeyle gezmeye başladığını görüyorum. Bu sistemin değişmesi gerektiğini, bir savaş söz konusu ise eskiden olduğu gibi direkt olarak kanıtların bulunduğu takdirde savaşın başlaması gerektiğini savunuyorum. Eğer bir savaş çıkmayacak ise birlikler kendi aralarında zaten bunu halleder, bu konu içinde bir aksilik veya anormal bir durum çıkmadığı sürece admin kontrolüne gerek duyulacağını sanmıyorum. Ayrıca savaşın sonuçlarının çok daha ağır olması gerekli. Kaybeden taraf sadece para ödeyerek ve fear-rp yaparak işten sıyrılmamalı, gerçekten bir şeyler kaybetmeli, karakterleri CK olmalı. Sunucudaki kimse neredeyse ck olayına uymuyor. CK izni almak beter bir sistem. Bir kişinin CK iznini alırken davul zurna çalarak almak o kişinin sürekli bir şekilde maskeyle gezmesine ve oyuna bile girmemesine sebebiyet doğuruyor. Ayrıca onaylı hood içerisinde yapılan aşırı derecede fear-rp ihlaline direkt olarak CK verilmeli. Neden birine bana hooda küfür ettiği için şikayet açayım ki? Direkt olarak onu o an, o hareketleri yaptığı gibi öldürebilmeliyim. Onaylı hoodların şikayet açmaktan başka bir işe yaradığını görmedim. IC olarak çok az şey katıyorlar. Daha çok OOC olaylarda yardımcı oluyorlar. Uzun lafın kısası Birlik savaş kurallarının, hood onayının verdiği avantajların ve CK talebi olayının değişmesi gerekli olduğunu düşünüyorum.