Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

khonthkar fanları

Başlatan INFIZIERT, 02 Ağustos 2021, 04:25:16
Okunma sayısı 1784 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı INFIZIERT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 23:29
Toplam oynama: 112 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****rse
khonthkar fanları
« : 02 Ağustos 2021, 04:25:16 »
Bence khontkar dinleyenlerin teröristten farkı yoktur, khontkar fanlarını ülkedeki suriyeli ve afganlardan önce sınırdışı etmeliyiz. Hiçbir şekilde khontkar fanlarının elle tutulacak biz özelliği yok. göçmenler bile kacak ve ucuza calısıp yerli iş verenimizi bir nebze rahatlatıyor ama khontkar fanları bu ulkenin karanlik tarafidir.
2

Çevrimdışı HighFeel

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Nisan 2022, 13:55
Toplam oynama: 33 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 18 Haziran 2022, 19:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Ynt: khonthkar fanları
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2021, 10:33:08 »
Bence khontkar dinleyenlerin teröristten farkı yoktur, khontkar fanlarını ülkedeki suriyeli ve afganlardan önce sınırdışı etmeliyiz. Hiçbir şekilde khontkar fanlarının elle tutulacak biz özelliği yok. göçmenler bile kacak ve ucuza calısıp yerli iş verenimizi bir nebze rahatlatıyor ama khontkar fanları bu ulkenin karanlik tarafidir.
Düşüncen tamamen yanlış, Khontkar trap konusunda başarılı isimlerden. Müzikaleti konusunda çok iyi. Khontkar'ı birkaç şarkı haricinde dinlemiyorum. Dinlediğim parçaları da buraya bırakıyorum, belki Khontkar hakkında görüşlerin değişebilir.

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
« Yanıtla #2 : 02 Ağustos 2021, 10:58:17 »

Boş adamsın vesselam. Her olayda insanları terörist olarak suçlayan teröristin ta kendisidir. İnsanlar birilerini suçlarken ilk önce kendileri ile kıyaslandırıp o şekilde örnekler verir. Ya da kıyaslandırma yapmaya gerek yok direk kendisinden örnek verir.

Çevrimdışı Petitbeurre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Negan Dwight Lv.44
Son giriş: 25 Aralık 2024, 12:23
Toplam oynama: 595 gün, 20 saat
Birlik: ********ies
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2021, 11:45:38 »
hatercik bu ya bunu takmayın

fanboyluğa devam
1

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2021, 12:35:49 »
khontkar fanlarına terörist diyecek kadar ne yaşadın çok merak ediyorum khontkar gayet iyi bir rapçi cidden çok saçma şeyler söylemişsin

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2021, 12:38:45 »
Yanlış anlamayın ama atılan hiçbir videoyu beğenmedim. Çok itici bir müzik stili bence :D Rap denilen şey zaten genel manada Türkiye'de güzel bir şey değil bence. Eskiden CEZA vardı piyasaya ilk bunu o çıkarmıştı. Sagopa falan onların bile bir ağırlığı vardı. Hala da denk gelirsem dinlenir de bunlar çok aşırı itici ya. Bende çok fazla duydum ama hangi müziğini dinlediysem beğenemedim berbat yani. Mırın kırın edip duruyor,  on saniye açmaya dayanamadım videoları :D Şimdi ne dinliyorsunuz garip yani. Klasik müzik falan dinleyin bari de kulağınızın pası gitsin :D

Boş sözlerle kafayı dolduran kalbe de ruha da akla da hizmet etmeyen müzikler. Her ne kadar bu müziklere saygı duymasam da herkes dinlediği müziğe göre bir kalıba giriyor tabi. Herkesin bir estetik zevki var. :D
1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2021, 12:41:15 »
Yanlış anlamayın ama atılan hiçbir videoyu beğenmedim. Çok itici bir müzik stili bence :D Rap denilen şey zaten genel manada Türkiye'de güzel bir şey değil bence. Eskiden CEZA vardı piyasaya ilk bunu o çıkarmıştı. Sagopa falan onların bile bir ağırlığı vardı. Hala da denk gelirsem dinlenir de bunlar çok aşırı itici ya. Bende çok fazla duydum ama hangi müziğini dinlediysem beğenemedim berbat yani. Mırın kırın edip duruyor,  on saniye açmaya dayanamadım videoları :D Şimdi ne dinliyorsunuz garip yani. Klasik müzik falan dinleyin bari de kulağınızın pası gitsin :D

Boş sözlerle kafayı dolduran kalbe de ruha da akla da hizmet etmeyen müzikler. Her ne kadar bu müziklere saygı duymasam da herkes dinlediği müziğe göre bir kalıba giriyor tabi. Herkesin bir estetik zevki var. :D

Haklısın ve doğru söylüyorsun. Hiç yoktan Killa Hakan ve Ezhel'e bir kulak at derim Elif'çiğim.  :heart:

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2021, 12:49:37 »

hiphop dediğimiz şeyin dalları sadece cezanın veya sagopanın yaptığı şeylerden ibaret değil abla khontkarın yaptığı türü seven insanlar var dinlenme sayılarına bakabilirsin khontkar fanboyu değilim söylemek istedim sadece :54:

Çevrimdışı INFIZIERT

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Mayıs 2023, 23:29