Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ziya selçuk istifa

Başlatan rainburn, 30 Temmuz 2021, 04:35:39
Okunma sayısı 1297 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 27 Kasım 2022, 01:53
Toplam oynama: 358 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2022, 22:24
Toplam oynama: 36 gün, 16 saat
Birlik: ** 117
ziya selçuk istifa
« : 30 Temmuz 2021, 04:35:39 »
ziya selçuk istifa etmiş. sözcü eğitim editörü sultan uçar açıkladı. erdoğan ve sultan uçar tarafından istifası da kabul edilmiş. 30 temmuz.

kaynak:
https://www.borsacidan.com/2021/07/30/ziya-selcuk-istifa-mi-etti-yeni-meb-bakani-kim-olacak/
https://www.kocaelihalkgazetesi.com/haber/7533517/milli-egitim-bakani-istifa-mi-etti
https://twitter.com/vaziyetcomtr/status/1420863280416006144
https://twitter.com/Sultanucar_ist/status/1420860686939348992

daha bir sürü kaynağı var.

ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: ziya selçuk istifa etmiş.
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2021, 04:36:15 »
he bu arada ülke rahatladı diye yazmayın. ülkenin rahatlaması için 2023'de oyunuzu düzgün kullanın.

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: ziya selçuk istifa
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2021, 04:59:06 »
geç gelen istifa, istifa değil talimattır. konu altında olay ile ilgili görüşlerinizi belirtebilirsiniz. doğrudan siyaset içeren mesajlara yaptırım uygulanacak

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2021, 09:26:21 »
kimi insanların yapabileceği en büyük hizmet istifadır. Tabii 2 gram vatan sevgisi varsa içlerinde.
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2021, 10:13:55 »
Yani neyin peşindeler anlamak zor. Bu olay seçim sürecine yaklaşıldığı için siyasi bir pencereye taşınıyor. İşte MEB bakanı değiştirilirse hükümetin eğitim sistemine önem vereceği tarzında kısa vadeli bir algı operasyonu başlıyor. Her seçim öncesi yapılan girişimler. Fakat Korona sürecini çok da iyi idare edemedikleri ortada. Çocuklara okul zorunlu kılınmadı ve insanları kısa bir dönem bile olsa okuldan soğumaya zorladılar. Bazıları her ne kadar buna sevinse de uzaktan eğitim işi kimse tarafından tam anlamıyla kabul edilemedi. İyi bir çözüm gibi duruyordu fakat verim çok düşük oldu ne yazık ki.

Nabi Avcı tam bir eğitimci mantığıyla gelmişti daha önceden onda da etkin bir rol göremedik.
Günümüzde MEB bakanı deyince hala Köy Enstitülerimizin kurucusu Hasan Ali Yücel'in akıllarda kalması onun İş Bankası yayınıyla ortaya koyduğu önemli çeviri klasik eserlerden kaynaklanıyor. Mesele bir sistemi getirmek değil emek harcamak ve gerçekten az şey yapılsa da tam olarak yapılmasıdır. Zaten başta durdukları süre çok fazla olmuyor.

Sınav isimleri değiştirilmesi adı altında kağıt fabrikalarının kapatılmasıyla birlikte oldukça fazla yayın satışı yapılarak eğitim iyice ticarete döküldü. Sınavlar değişmedi isimler değişti. İnsanlar okumak için daha da zorlanır hale geldi. Tek yapılan eğitim yeniliği sınav ve okuma masraflarını arttırmak. Özellikle son dönemde gözlemlediğim tek durum bu. Geçen sene 150 lira verip girdiğim kaymakamlık sınavının bu sene 250 lira olmasında hiçbir mantık ve açıklama olamaz. Her şeyin üzerinden kazanma mantığı eğitimin muteber kişiliğini zedelemekten başka bir işe yaramıyor.

Onun dışında daha eğitimsiz bir toplum daha bağımlı bir nesil. Allah yardımcımız olsun inşallah bir sonraki gelenden büyük ataklar görürüz. Bu süreçte Ziya Selçuk'a yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ederiz. İnsanımız ve halkımız var olsun daha eğitimli bir toplum olabilme umuduyla sevgi ve saygılar arkadaşlar.
1

Çevrimdışı DracDonix

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyson Mosley Lv.28
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:45
Toplam oynama: 39 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Şubat 2024, 00:38
Toplam oynama: 70 gün, 5 saat
Son giriş: 13 Şubat 2024, 19:10
Toplam oynama: 1 gün, 21 saat
Birlik: ****** **dia
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2021, 10:21:24 »
Ülkede ki, bu geriye dönük zihniyetin yok olması için başta bulunan tüm yetkililerin istifa etmesi gerekmektedir!

Türkiye Cumhuriyeti, bir İslam ülkesi değildir. Müslüman olduğu için geri kafalı zihniyeti destekleyen varsa en aşağı geri kafalı o dur. Konu ile alakası olmayabilir ancak az önce ki cümleyi yazmak istedi.  :hugging-face_1f917: Devamını yazıcaktım'da kapı çalıyor.....

Çevrimdışı rainburn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2021, 11:55:57 »
Ülkede ki, bu geriye dönük zihniyetin yok olması için başta bulunan tüm yetkililerin istifa etmesi gerekmektedir!

Türkiye Cumhuriyeti, bir İslam ülkesi değildir. Müslüman olduğu için geri kafalı zihniyeti destekleyen varsa en aşağı geri kafalı o dur. Konu ile alakası olmayabilir ancak az önce ki cümleyi yazmak istedi.  :hugging-face_1f917: Devamını yazıcaktım'da kapı çalıyor.....

türkiye cumhuriyetini islam devleti yapan şu anki yönetimdir. insanların cinsel yönelimine karışan, iki üç insanlara yönelik yol gibi şeyler yapacağına, aynı bölgeye 10 tane cami yapan bir devlet içerisindeyiz.

milletine tutumlu ol diye seslenir, kendisine marmariste saray yapar. hadi canım?  :halay:

not, bkz: 1.5 sene önce dedem şu anki yönetime oy verdi. sırf islam ve cami yaptığı için. ölmeden bir ay önce şu anki yönetime sağlam bir sövdü.

şu anki yönetim iyi diye geçilenlerin evine üflesen yıkılır.
1

Çevrimdışı DISCO NUNU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 19 Eylül 2021, 01:37
Toplam oynama: 12 gün, 12 saat
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2021, 12:01:22 »
Yani neyin peşindeler anlamak zor. Bu olay seçim sürecine yaklaşıldığı için siyasi bir pencereye taşınıyor. İşte MEB bakanı değiştirilirse hükümetin eğitim sistemine önem vereceği tarzında kısa vadeli bir algı operasyonu başlıyor. Her seçim öncesi yapılan girişimler. Fakat Korona sürecini çok da iyi idare edemedikleri ortada. Çocuklara okul zorunlu kılınmadı ve insanları kısa bir dönem bile olsa okuldan soğumaya zorladılar. Bazıları her ne kadar buna sevinse de uzaktan eğitim işi kimse tarafından tam anlamıyla kabul edilemedi. İyi bir çözüm gibi duruyordu fakat verim çok düşük oldu ne yazık ki.

Nabi Avcı tam bir eğitimci mantığıyla gelmişti daha önceden onda da etkin bir rol göremedik.
Günümüzde MEB bakanı deyince hala Köy Enstitülerimizin kurucusu Hasan Ali Yücel'in akıllarda kalması onun İş Bankası yayınıyla ortaya koyduğu önemli çeviri klasik eserlerden kaynaklanıyor. Mesele bir sistemi getirmek değil emek harcamak ve gerçekten az şey yapılsa da tam olarak yapılmasıdır. Zaten başta durdukları süre çok fazla olmuyor.

Sınav isimleri değiştirilmesi adı altında kağıt fabrikalarının kapatılmasıyla birlikte oldukça fazla yayın satışı yapılarak eğitim iyice ticarete döküldü. Sınavlar değişmedi isimler değişti. İnsanlar okumak için daha da zorlanır hale geldi. Tek yapılan eğitim yeniliği sınav ve okuma masraflarını arttırmak. Özellikle son dönemde gözlemlediğim tek durum bu. Geçen sene 150 lira verip girdiğim kaymakamlık sınavının bu sene 250 lira olmasında hiçbir mantık ve açıklama olamaz. Her şeyin üzerinden kazanma mantığı eğitimin muteber kişiliğini zedelemekten başka bir işe yaramıyor.

Onun dışında daha eğitimsiz bir toplum daha bağımlı bir nesil. Allah yardımcımız olsun inşallah bir sonraki gelenden büyük ataklar görürüz. Bu süreçte Ziya Selçuk'a yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ederiz. İnsanımız ve halkımız var olsun daha eğitimli bir toplum olabilme umuduyla sevgi ve saygılar arkadaşlar.
aynen oyle ablamm  :)

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2021, 12:08:16 »
Sonuçta eğitim seviye ve sisteminde bir değişiklik olmayacak. Kimin gidip geldiği pek önemli değil. Ziya dayıya eğitimci, işinin uzmanı vs demişlerdi  :exactly:

Çevrimdışı Nathea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2022, 22:28
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2021, 12:25:18 »
Amaç gündem değiştirmek, yangınların sonucunu AKP'ye bağlayacakları için normal olarak gündemi değiştirmek istediler. Süleyman Soylu'ya da aynı şekilde gündem değiştirme amaçlı istifa ettirmişlerdi.
1