-GENEL BİLGİLER- Ad: Gerold
Soyad: JENKO
Boy: 1,85
Kilo: 83
Doğum Tarihi: 15/08/1997
Doğum Yeri: Amerika/Şikago
Göz Rengi: Yeşil
Saç Rengi/Tipi: Kumral
Medeni Durum: Bekar
-SEVDİĞİ BAZI ŞEYLER- Fitness yapmak.
Kendine özgün fotoğraflar çekmek
Bisiklet sürmek
Şehir turu yapmak
Amerikan futbolu oynamak
-SEVMEDİĞİ BAZI ŞEYLER- Ezmek, ezilmek
Haksızlık etmek
Hayvanlara karşı şiddet uygulamak
-OTOBİYOGRAFİ- Ağustos'un 15'inde 21 yaşında gireceğim.Doğum yerim Şikago, 5-6 yaşlarındayken Los Santos'a taşındık.Annem Ellen ve babam Ryan olan doktor çiftlerin tek çocuğuyum.Biraz şımarık bir çocuktum, hareketli.Sorunsuz bir şekilde geçirdim ama orta öğrenimime kadar.Annem ve babam derslerimde gayet yardımcı oldular fakat derslerle pek aramın da iyi olduğu söylenemez.Ugulamalı sınavlarda gerçekten çok iyiyimdir ama, ciddi söylüyorum.Uygulamalı derslerde ki puanlarım hep yüksek olurdu.Zaten uygulamalı bir şekilde işlenen dersleri daha iyi anlıyorum, yani annem ve babam öyle söylüyorlar.

Westinghouse Lisesine başladığımda hayatımın en keyif veren senelerini yaşadım.Maalesef biliyorum ki o senelere bir daha dönemeyeceğim.Sanırım biraz popülerdim, havalıydım yani.Belki de biraz değil fazlasıyladır.Herneyse geçelim burayı fazla kendimi övdüm.Futbol takımındaydım.Bu gerçekten çok iyiydi.Neredeyse her gün oynuyordum.Harika arkadaşlıklarım ve karmaşık ilişkilerim oluyordu.Evet kızlarla fazlasıyla karmaşık ilişkile yaşıyordum.Neyse geçelim bu lise hayatını artık.

Buraya kadar hayatım gayet güzel geçti.Fakat ne yapacaktım?Bu çoğu şeyi koyvermiş hayatım nereye gidebilirdi ki?Bir mesleğim olması lazımdı sanırım.Çalıştığım yerde başarılı olup, terfi almalıydım, galiba.Aile kurma vaktim yaklaşıyorda olabilir tabii ama ona daha zaman olduğunu fakat onun içinde bir mesleğim olması gerektiği gerçeğini biliyorum.Liseden beri spor yapıyordum.Bu harika vücudumu, atletikliğimi bir yerde kullanmalıydım, ciddi bir iş için.Öyle kızlarla takılıp, ortamlarda gösteriş yapmak için değil.Çevremden bazı kişiler Santos'un polis departmanına başvurular verdiğini duyuyordum.Hatta öneriyorlardı da.Aslında çok mantıklı geliyordu"Neden olmasın?"dedim.Hazır olduğumu hissettiğim gibi başvurumu hazırlayıp gönderdim.İstediğim sonucu aldım mı?

Tabii ki aldım.Kabul edilmiştim.Sınav ve mülakatlar kaldı geriye.Mülakatlar her neysede sınavı ne yapacaktım.Günlerce test kitapları, el kitapları her şeye bakındım.Deli gibiydim haftalardır.Kimseyi görmüyor dışarıya çıkmıyordum.Sınava gireceğim gün geldi ve ellerim titreyip, ter içinde kalmış bir şekilde bitirip çıktım.Sonuç ne mi oldu?Kazandım, bu aşamayıda geçtim.Tamam belki sonuncu oldum yetmiş alarak ama.Umrumda bile değildi.Mülakatları anlatmama bile gerek yok.Harika bir şekilde geçtim.Zamanında uygulamalı derslerden iyiyimdir demiştim.Artık bir polistim.Fazlasıyla gurur verici.En kısa zamanda mesleğime başladım ve iyi bir şekilde de gidiyor.Evet hayatım böyle ve devam ediyor.Bakalım daha neler yaşayacağım?
POLİS OLDUKTAN SONRA Kİ BAZI RESİMLERİM
18.08.2018
Saha Eğitiminin Tamamlanması
Açıklama: Saha eğitiminin tamamlanmasıyla verilir.
Police Officer I'den Police Offıcer II'ye terfi edildi.
21.08.2017
Metropolitan D Takımı Bürosu
Açıklama: Tam teçhizat SWAT memuru olunmasıyla verilir.