Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polis Rolleri

Başlatan Ryuzakii, 29 Temmuz 2021, 12:48:57
Okunma sayısı 3973 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı slasher

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 21 Mayıs 2023, 18:58
Toplam oynama: 161 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 13 Ağustos 2022, 01:38
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Ynt: Polis Rolleri
« Yanıtla #20 : 06 Eylül 2021, 15:59:42 »
Neyse.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
« Yanıtla #21 : 06 Eylül 2021, 16:00:30 »
Sunucuda adı konmayan badcop rolü dönüyor. 3 ay önce çavuş 30k göndermesi gerekiyordu bana ama göndermedi adam belki rütbe bile almıştır bu olaydan sonra bakmadım. Memura hakaret eden, silahsız bisiklet süren(İhtar bile vermeden) birine beanbag ile sıkıp yere düşürürsün, CK olur düşen. Soruşturma sonrasında adam terfi alır. Badcop olarak değerlendirilmez, IC ve OOC kuralları kasıtlı olarak PD üyeleri çiğniyor, badcop izni olmadığı için normal hata yaptı denilerek herhangi bir işlem yapılmıyor. Badcopu sadece fiziksel hasar vermekten anladıkları için badcop rolü yok, izne tabiri yalanı ortalıkta dönüyor.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #22 : 06 Eylül 2021, 20:07:27 »
Badcop izni çok kapsamlı bir izin ve her iki tarafın çok olmasa bile suistimal edebileceği bir sistem. Mesela araca birini bindirirken kafasını bilerek çarptırmak badcop sayılıyor, bunun sonucunda da kafası çarptırılan kişi gidip ölme rolü yapıyor. Bu durumda o polise soruşturma açılacağından dolayı bu izin dikkatli verilmesi gereken ve her yerde kullanılmaması gereken bir izin haline geliyor.
Badcop rolü görmemenizin asıl sebebi hafif suçlardan yargılanıyor ya da aşırı derecede ağır suçlardan yargılanmıyor oluşunuz olabilir. Ben izinli bir şekilde kundakçılık rolü yaptım ve rolle CK edildim. Badcop belirli yerlerde devreye giriyor belirli yerlerde girmiyor. Uyuşturucu sattınız diye kimse kötü polis rolünü size sergilemez diye düşünüyorum.

o rol bad cop olarak değil police brutality olarak geçer ooc cezası yok icde yakalanırsan da pek fazla bir şey olmaz

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #23 : 06 Eylül 2021, 20:15:12 »
neden olduğunu anlamadığım biçimde pddekiler rol yapmaya acayip fazla korkuyor. sırf bu yüzden yakınan ve sivil/illegal rol yapan adamlar var diye zamanında 5 tane eğitim toplantısı yazıp aşağıdaki ve benzeri fikirleri pddekilere anlatmaya çalışmıştım. olmayınca olmuyor valla. bütün yükü yönetime yüklememek lazım

Çevrimdışı xRiot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 20:08
Toplam oynama: 89 gün, 12 saat
Son giriş: 15 Nisan 2022, 19:18
Toplam oynama: 11 gün, 12 saat
« Yanıtla #24 : 07 Eylül 2021, 08:40:56 »
Öncelikle OOC sicil konusunda diyeceğim şey şu ki, bence OOC sicili kabarık olanların alınmaması çok mantıklı. Sırf PD'yi doldurmak için ihlalci adamlar alınırsa ne olacağı ortada, şuan bile il-legaller "PD KÖTÜ SD BERBAT" gibi yorumlar yapıyor, bir de ihlal dönse düşünemiyorum bile...

PD/SD'nin siville role girmekten çekinmesi biraz da şikayetler sebebiyle,siviller neredeyse en ufak olayda bile şikayet açıyor, buna bağlı olarak da polis selam vermeye bile korkuyor. Bu şikayet sürecinde de memur soruşturma geçiriyor. Soruşturma da pek kolay bir süreç değil. Bu soruşturmaya girmeye de çoğu kişinin niyeti yok. Eğer çok fazla polis veya şerifle rol yapmak istiyorsanız sorgu rolüne girmek isteyebilirsiniz, sorgu rollerine genel olarak dedektif divizyon personelleri bakar. Bu divizyon %100 rolle ilerlemektedir. Sorguda sizi konuşturmak için pek çok yolu dener, hatta cezanda indirim bile yaparlar.

Çevrimdışı v0itren

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pablo Logan Lv.16
Son giriş: 19 Aralık 2021, 17:08
Toplam oynama: 22 gün, 23 saat
« Yanıtla #25 : 07 Eylül 2021, 13:45:06 »
Öncelikle OOC sicil konusunda diyeceğim şey şu ki, bence OOC sicili kabarık olanların alınmaması çok mantıklı. Sırf PD'yi doldurmak için ihlalci adamlar alınırsa ne olacağı ortada, şuan bile il-legaller "PD KÖTÜ SD BERBAT" gibi yorumlar yapıyor, bir de ihlal dönse düşünemiyorum bile...

PD/SD'nin siville role girmekten çekinmesi biraz da şikayetler sebebiyle,siviller neredeyse en ufak olayda bile şikayet açıyor, buna bağlı olarak da polis selam vermeye bile korkuyor. Bu şikayet sürecinde de memur soruşturma geçiriyor. Soruşturma da pek kolay bir süreç değil. Bu soruşturmaya girmeye de çoğu kişinin niyeti yok. Eğer çok fazla polis veya şerifle rol yapmak istiyorsanız sorgu rolüne girmek isteyebilirsiniz, sorgu rollerine genel olarak dedektif divizyon personelleri bakar. Bu divizyon %100 rolle ilerlemektedir. Sorguda sizi konuşturmak için pek çok yolu dener, hatta cezanda indirim bile yaparlar.

Çevrimdışı UFG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 28 Ocak 2025, 04:58
Toplam oynama: 195 gün, 22 saat
Yui Ryuichi Lv.30
Son giriş: 21 Haziran 2022, 13:25
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
« Yanıtla #26 : 13 Eylül 2021, 02:20:02 »
İllegal bir kişi memurun canına kast etmiş oluyor mesela ve hakaret ediyor biz ona edince bizim üstümüzdeki rütbeler çavuştur teğmendir bunlar gelip uniforma yasağı verebiliyor veya ıc şikayet kapsamında 2 günlük 5 günlük uniforma yasağı alabiliyoruz bir küfür yüzünden memurun sabrı diye birşey var bu yüzden bize ceza verilmezse bizde sizlerle daha iyi roller yapabiliriz normaldeki polislerden daha farklı davranıyorum benimle rol  yaptın mı hiç bilmiyorum aciliyetli bir durum yoksa ve trolling yapmıyorsan ben seninle sonuna kadar rol girerim ki suçlu rolü yapıyorsan ceza sürenide en aza indiririm benimle rol yaparsan ama gelip türkçe terimdir imla kurallarıdır veya dede karakteri alıp trollingdir onu yaparsan beni robot sınıfına atmak zorunda kalırsınız.

Çevrimdışı Decalwii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 30 Ocak 2024, 03:32
Toplam oynama: 8 gün, 10 saat
Son giriş: 09 Nisan 2024, 14:34
Toplam oynama: 221 gün, 4 saat
Son giriş: 07 Nisan 2024, 03:10
Toplam oynama: 11 gün, 17 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 08 Mart 2024, 17:27
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Son giriş: 07 Nisan 2024, 03:07
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #27 : 13 Eylül 2021, 12:06:06 »

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #28 : 14 Eylül 2021, 23:33:56 »
Yönetim. :sad:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ocak 2024, 15:41
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 121 gün, 18 saat
« Yanıtla #29 : 18 Eylül 2021, 21:27:27 »
Sunucuda adı konmayan badcop rolü dönüyor. 3 ay önce çavuş 30k göndermesi gerekiyordu bana ama göndermedi adam belki rütbe bile almıştır bu olaydan sonra bakmadım. Memura hakaret eden, silahsız bisiklet süren(İhtar bile vermeden) birine beanbag ile sıkıp yere düşürürsün, CK olur düşen. Soruşturma sonrasında adam terfi alır. Badcop olarak değerlendirilmez, IC ve OOC kuralları kasıtlı olarak PD üyeleri çiğniyor, badcop izni olmadığı için normal hata yaptı denilerek herhangi bir işlem yapılmıyor. Badcopu sadece fiziksel hasar vermekten anladıkları için badcop rolü yok, izne tabiri yalanı ortalıkta dönüyor.