Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

En Sevdiğiniz Karakteriniz ve Nedenleri (Gerçekteki Sizle Ne Kadar Bağdaşıyor?)

Başlatan Elif, 28 Temmuz 2021, 18:11:33
Okunma sayısı 5110 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Skyle Leclerc

Soy ismimle çok dalga geçtiler ama o dönemki şerif departmanı rol ortamım bazı adamlar(onlar kendilerini biliyor :heart:) sayesinde çok iyiydi ve rol ortamı iyi olunca çokta güzel rol dönüyordu. Ek olarak en sevdiğim F1 pilotlarından Charles Leclerc'in soy ismini yapmıştım ondan seviyodum.
1

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Marisa Sancha, Rina'ya başladığım karakterim. Şehire ilk geldiğinde GOV Özel Ekip Üyesi olarak Vali Koruması rolleriyle Los Santos'a adım atmıştı. GOV kapandıktan sonra LSPD'ye katıldığım ilk karakterimdi, devlet çizgisinden şaşmayan idealist bir karakterdi ve bu karakteri canlandırırken çok eğleniyordum. En son dedektifti, belki bir gün tekrar döner...

Hector Nevada, çavuş rolleri yaparken kısa bir zamanlığına getirdiğim yine canlandırmaktan büyük zevk aldığım bir karakterdi. Karakter yüzü hemen hemen OOC kişiliğimin aynısıydı. Oyuncular tarafından sevilen, sıcakkanlı bir Meksikalıydı. Etliye sütlüye karışmaz kendi halinde yaşar giderdi.

Ve Moreland Townsand, şehrin ve departmanın çilesini çeken hemen hemen her rütbede her divizyonda her işi yapmış bir karakter. @Thor ile vs. attığımız zamanlar ayrı bir eğlenceliydi, LSPD'nin içindeki yapılanmaları, badcopu FBI ile çözdükten sonra yükselip alçalıp hayatına devam ediyordu ve bugüne kadar en eğlendiğim karakterimdi, sayısız iş yapmış her şeye bulaşmıştır. Değiştirmek zorunda kalmadıkça canlandırmaktan vazgeçmeyeceğim bir efsane.
2

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ocak 2024, 23:04
Toplam oynama: 454 gün, 13 saat
Alec Fenik Lv.39
Son giriş: 17 Mart 2023, 14:32
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ***IKS
Franklin Withfire, Rinanın tanıdığı, zamanında BluTV ile başladığım ve rinaya canlı radyo performansı getirdiğim, radyoculuktan birden Mafya liderliğine dönen 50'lerini doldurmuş canım karakterim.

Bana en çok benzeyen yanı ise uysal davranıp kendince gerekeni arka planda halletmesiydi, karaktere verdiğim şahsi özelliğim sadece bu. :)

Dipnop: Ölmedi, Londra'da bir yerlerde keyf-i sefa sürüyor.
1

Çevrimdışı Redamancy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 00:58
Toplam oynama: 235 gün, 8 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2022, 12:26
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 20:12
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Oliver Wells

Karakterim bir çok kez illegal ve polisler tarafından tanınan ve bir çok muhbirliğe adım atmış bir karakterdi. Genellikle tanıdığım neredeyse legal oluşumlar içerisinde ki dedektiflerin tamamen gözdesi olarak hep aranıyordum. Ganton, Holly Park Pirus zamanın da çok fazla gözetim altında tutulduk. Hera tarafından bile özel olarak RESCUE araçları ile tutuklanmaya alındım. Bir çok sorgu içerisine girdim ve diğer illegal oluşumlar için büyük destekler sağladım. Kısacası sağlam bir karakterdi.
1

Çevrimdışı mertemir1212

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 4 saat
Birlik: ******** ***tel
 </3 En sevdiğim karakterim Break Mages di hem il-legal hemd elegal işler yapardı duygusal bir karakterdi rolü sevgiisini ispanyadan kaçırıp amerikaya los santos aetirme hikayesiydi yeni insanlar buldu Johnation Jhonson ve Ralph Jhonson bu üçlü iyiyidi ve Break uzun süreli İspanyaya gitti tam geri dönecekken uağı düştü ve kayıplara karıştı yaşıyormu ölümü bilinmiyor      (aslında yanlış bir ck kararı tarafından ck yedim onun kaldırılmasını bekliyorum onun için role uçak düşme rolünü yansıttım= :heart:
1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Franklin Withfire, Rinanın tanıdığı, zamanında BluTV ile başladığım ve rinaya canlı radyo performansı getirdiğim, radyoculuktan birden Mafya liderliğine dönen 50'lerini doldurmuş canım karakterim.

Bana en çok benzeyen yanı ise uysal davranıp kendince gerekeni arka planda halletmesiydi, karaktere verdiğim şahsi özelliğim sadece bu. :)

Dipnop: Ölmedi, Londra'da bir yerlerde keyf-i sefa sürüyor.

Kendisi ile uzun süre düşman olmamıza rağmen rol yapmaktan çok keyif aldığım nadide karakterlerden biriydi. Kaplan özlendi :D İlk yaptığımız rolden itibaren çok keyifliydi. Hatta beni baya germişti. Biraz benim karakterime benziyor, uysal davranıp gerekeni arka planda halletmek konusunda.

Çevrimdışı Reksa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2022, 22:35
Toplam oynama: 31 gün, 8 saat
Boris Elvin ilk karaterim ve rina nın rina olduğu zamanlar :/
1

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
Roberto Walesca  :-D
1

Çevrimdışı Nathea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2022, 22:28
Toplam oynama: 44 gün, 20 saat
Benjamin Langes
En sevdiğim karakterim buydu, polisler tarafından muebbete atıldı
karakterin tek sorunu biraz down arkadasları olmasıydı (luzy)
ama sonra akıllandı ve arkadasları ile arasını bozdu ve polıslerın korkulu ruyası oldu
1