Ernesto Bolivar, Garrett Bornstein ve Terryl McCray
Ernesto Bolivar, 4 arkadaşımla beraber dede rolünde kullandığım bir karakterdi. Ernesto ile çok rol yaptım, motor kulübümüz de vardı ve
@Veteran 'ın IC tanıdıkları sayesinde rollerim çok genişlemişti. Zevk aldığım karakterlerden birisi.
Garret Bornstein dağ adam lakabına sahip çok iyi bir karakterdi. Yine
@Veteran sayesinde illegal roller yaptım bu karakterle hepsi de çok zevkliydi. Maalesef bu karakteri çok açamayacağım.
Sonu da pek iyi olmamıştı, polis helikopterinden Veteran'ı tutup atlamıştım ve ck oldu.

Terryl McCray karakteriyle bir birlikte rol yapacaktım aslında ama o birlik kapanınca yapmamaya karar verdim. Şapkasıyla ünlenen bu karakterle beraber çok rol yaptım. Sonra Masdenk'e dedim ki neden kundakçı rolü yapmayalım?

Kundakçı rolleri FD'nin arson bölümüyle anlaşmalı olduğu için bir sıkıntı çıkmıyordu. Kundaklanan yerler oyuncuların rol odağını kısıtlamamaktaydı. Fabrika, SF'de bir araba galerisi ve daha birçok yer kundaklandı.
Bu rol planlandığı üzere 1 ay sürecekti çünkü hem bu rol uzarsa sıkıcı olurdu hem de mantıksız olurdu. Ben de 1 ayın sonuna doğru Thor'un onayıyla o zamanlar CK olan dedektifin suç silahı benim evime yerleştirilmişti. Daha sonra bu olayla kundaklama olayı birleşince pek hoş olmadı.
Benim iznimle beraber yakılarak CK edildi. En zevk aldığım karakterler listesinde birinci sırada.