Oyun içi bir konu olsa da oyun dışı altyapıya dayandığı için bu konuyu merak ederek açıyorum. Evet arkadaşlar ben başlıyorum. Hangi karakterimizi en çok seviyoruz? Neden seviyoruz? Bize ait OOC karakterimizden bir şeyler taşıyor mu? Bunlardan bahsedelim. Eğlenceli olur umarım.

En sevdiğim karakter
HELENA RASCALOVA karakterim.
NEDENLERİ
-Çünkü kurgusu baştan aşağı benim tasarrufumla oluştu.
-Hiçbir karakterden direkt olarak özenilmemiş ve senaryosu baştan aşağı tutarlı bir şekilde tarafımdan hazırlandı.
-Daha önce hiçbir yerde denemediğim rolü yapmayı sağlama imkanı sağladı.
-Bir karakterin bir sunucuda legalden illegale doğru baştan aşağı sürecini okuyabilmemi sağladığı en uzun karakterim oldu.
-Senaryosunun bütün dinamikleri forum üzerinden değil tamamen rol odaklı IC oluşturuldu ve ona göre rollerde işlendi.
-Hayatında çok fazla yakınını kaybetmesine rağmen dik durabilmeyi öğrendi ve umudunu kaybetmedi.
-Karakterin bütün reflekslerini hangi olaylara nasıl tepki vereceğini öğrendim.
-Karakterim en yükseği de en aşağı da aynı anda rollerde görebilme imkanına sahip oldu.
-Üniversite sınavına girdiğimde Psikoloji bölümü tercih edecekken sosyal bilimleri okuyacağım Siyasal bölümünü tercih ettim. Psikoloji okusam ne olurdu diye hep merak ediyordum.
-Gerçek hayatta asla Helena gibi aşırı kararlı biri olmadığım için acaba öyle birisi olsam nasıl olurdu cevabını veremediğim için bu karakterimi seviyorum.