Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jamal_Lewis-Ck Talebi

Başlatan Surprise, 01 Ağustos 2018, 23:09:37
Okunma sayısı 1345 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2020, 19:20
Toplam oynama: 147 gün, 6 saat
Jamal_Lewis-Ck Talebi
« : 01 Ağustos 2018, 23:09:37 »
Öncelikle Selamın Aleyküm

Burada bu talebi açmamın sebebi Jamal_Lewis ile olan husümetimiz ve kişi ile olan IC düşmanlığımız.

Kişi'nin bana açılan CK talebi kabul olmuş ve benim CK iznim kişiye verilmiştir.
Bizim bu kişi ile sorunumuz şu şekilde başlamıştı,anlatıyım;

İLK SORUN:
Kişi ile sıkıntımız yoktu taaki arkadaşım Jackson_Baker'i aralarına alıp kişinin özür dilemesine rağmen insanca davranmamaları.

İKİNCİ SORUN:
Kişi ile sorunlarımız başlamış bulunmaktaydı ama kesinlikle kişiye karşı saldırma niyetim yoktu taaki...
arkadaşım Bishamon_Tanaka'yı CK etmeye kalkana kadar.
((Olay şöyle gelişti))
Arkadaşım Bishamon,Gangster Disciples'in liderliğinin yapan Jamal_Lewis'in birliğindeydi.Aralarında bir sorun olmuş ve Bishamon birlikten çıkmış.Sonra Jamal,Bishamon'u Ck etmeye kalkmış...
Bende bunu duyunca Jamal'la aramızda bir hüsumet geçti Jamal'a kendimi Bishamon'a düşman gibi gösterdim yani kısacası göz boyadım.
Jamal'ın yanında Bishamon'un aracına sıktım ve Jamal'lara bir adım yaklaştım,plan böyle gelişti ve aradan 5-10 dakika geçti ve ben Jamal'ı mahalle'sinden aldım ve ona Bishamon'u kaçıracağımı söyledim ama tam tersi buna IC bir oyun oynadım ve Jamal'ı Bishamon'a kaçırdım.
Olay yerinde Jamal'ı yaraladık ve araca bindirdik sonrasında arkamızdan Jamal'ın arkadaşları mix yaparak bizi takip etti ve biz o aracıda hasarlıyarak yolda bıraktık.Sonra Jamal'ı kaçırıp Bishamon'un intikamını aldık.

ÜÇÜNCÜ SORUN:
Kişi'yi kaçırdıktan sonra olaylar oldukça kızışmaya başladı ve Jamal'lar IC bir rol üzerine OOC arkadaşlarım olan 59'th birliğini bastı ve beni birlik baskınında kaçırmaya kalktı ve yerde aktif çatışma olmamasına rağmen bana sıktı.
Sonra kişi'ye şikayet açtım,ilkinde yanlışlıkla şikayet silinmişti ve adminler tekrar şikayeti oluşturmamı söylemişti ve bende bunu anlayışla karşılayarak tekrar şikayet oluşturmuştum ve kişi OOC hapis yemişti.

işte bu şekilde aramızda birçok sorun geçti ve gördüğümüz yerde birbirimize ateş edecek kadar olaylar çığrından çıktı.Sonrasında biz kişiyi tekrar yolda gördük ve kişiye sıktık kişi ilk önce yönetime "İNTERNET GİTTİ" dedi ama ondan sonra "CRASH VERDİRDİM" dedi ve şu söze sığındı (ben ondan sonra sizin ile rolüme devam ettim) dedi kişi orada Crash verdirmeyip role devam etseydi ben istediğimi alacaktım.

((SS'ler ve Video))
Crash'a dair ss'ler ve video'lar;
https://www.upload.ee/image/8747074/sa-mp-387.png
https://hizliresim.com/nllOj5

Yönetime ilk önce internetim gitti diyor ve ondan sonra Crash verdirdim diyor ss;

İnternetim gitti diyor;
https://hizliresim.com/p/yukle
Crash verdirdim diyor;
https://hizliresim.com/1E6r0D

Bu kişi elime düşünce önce yönetimi kandırıp internetim gitti diyor ve sonrasında crash verdirdim derken,ben bu kişinin eline düşünce kesinlikle /q,crash veya internetimi kesmiyorum ve kişiye CK iznim veriliyor.

((Jamal_Lewis'in CK izni isteniyor))

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Jamal_Lewis-Ck Talebi
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2018, 23:22:57 »
ORDA BİR HATA VAR ADAM REFUSE RP YAPTI HİÇ BİR ŞEKİLDE CK İZNİ VERMEDİ ROLE UYMADI FEAR RP UYGULAMADI... BUNLARIN VİDEOSU MEVCUT ATARIM BUNLARIN HEPSİNİ VİDEO OLARAK ÇOK UZUN.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2018, 23:39:08 »
Öncelikle selamlar kişinin bahsettiği Jackson baker adlı kişi bizden özür diledi ve mahalledeki kişiler etrafı sardı ortada tehtidkar v.b şeyler yoktu ayrıca Bishamon olayında en başta bana CK talebi soruldu ben - verdim kişi bunun üzerine CK talebi açtı ve kabul olmadı sanırım ve kişi bunun üzerine yeniden oluşturmuş ooc yi ic ye karıştırmış arkadaş o yediğim ooc jail Mansimov tarafından verilen görevdi ancak Mansimov birşey yazmadı ooc arkadaşlarını ic ile karıştırma ayrıca rolün devamı gerçekleşti o rolde dahil olabilirdin beni CK felan edemezdin ortada izin dahi yok açtığın talep saçma başka kullanıcılar tarafından yaşadığım olaylar yüzünden bana karşı CK talebi açıyorsun ortada sana karşı olan bir mevzu yok zaten olayları başlatan da sensin yorum atan arkadaş Fear-Rp yapmadigima dair video at orada bir sürü yanlış yaptınız şikayet açtım ve 2 kişi ooc jaile gitti orada yanlış rol sergileyen sizlersiniz her neyse ortada birşey yokken arayı kizistiran sensin her neyse iyi forumlar...

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2018, 01:56:41 »
Ck falan edemezdin demişsinde?
Hiç yoktan rolümü yapardım,belkide fear yapmazdın admin Ck'nı verirdi bunu nerden bilebilirizki?

Ben CK talebimi itirazımı ticket üzerinden ettim tekrar açmam istendi ve açtım iyi günler.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2018, 09:15:32 »
Ck falan edemezdin demişsinde?
Hiç yoktan rolümü yapardım,belkide fear yapmazdın admin Ck'nı verirdi bunu nerden bilebilirizki?

Ben CK talebimi itirazımı ticket üzerinden ettim tekrar açmam istendi ve açtım iyi günler.

Tekrar açmanı kim istedi açıkcası çok merak ettim ayrıca rol bilgim var Fear-RP yapmasını da biliyorum ben gereken rollerimi gerçekleştirirdim.

Çevrimdışı silverhaze

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 03:02
Toplam oynama: 81 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2018, 10:54:59 »
Kabul edilmedi, yani biraz zorlanıp tekrar açmana gerek yoktu.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2018, 10:59:49 »
crash atıp çıksa jasonun da kabul olmazdı. Tickette durumu belirttik ortadaki haksızlığı tekrar açılması istendi

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2018, 11:12:09 »
crash atıp çıksa jasonun da kabul olmazdı. Tickette durumu belirttik ortadaki haksızlığı tekrar açılması istendi

Birlik halinde yapan kişiler mi bunu söylüyor ayrıca açılan CK talebi eskiydi bu Jason adlı arkadaşımız yeni olan şeyleri de eklemiş ilginç onaylanmayınca bu kadar uğraşmanız komik gerçekten.

Çevrimdışı Surprise

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2018, 13:29:13 »
Bak şuan açtığım CK talebi aramızda geçen herşey için açıldı.

Fear-rp yapmak /do çok korktuğu belli olmakta demekle oluyorsa en güzel fear'ı yapıyorsun.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2018, 14:03:20 »
Bak şuan açtığım CK talebi aramızda geçen herşey için açıldı.

Fear-rp yapmak /do çok korktuğu belli olmakta demekle oluyorsa en güzel fear'ı yapıyorsun.

Burada bana rol mü ogretiyorsun xd en kral şekilde Fear-Rp mi de normal RP mi de yapıyorum varsa Fear-Rp kural ihlalim aç şikayetini