Merhaba öncelikle herkesin bayramını kutlarım, umarım herkes iyi bir bayram geçiriyordur. Bildiğiniz üzere sunucu 2 günlük bir bakım sürecinde (uzama ihtimali olan bir süreç) ve bir konuya değinmek istiyorum çünkü politikalarda bu konuyla alakalı bir şey göremedim. Bakım sürecinde herhangi bir vip ve diğer süreli olarak satılan ürünlerden almış olan kişilerin almış olduğu ürünün günü bu bakım süresinde neden düşüyor? Sonuç olarak keyfi olan bir durum değil sunucunun bir kaç eksiğinin tamamlanması için bakıma girmesi para veren oyuncunun elinde olan bir durum değil, ama buna rağmen yönetim neden bu konuda sessiz duruyor? Bunca zamandır neden bu konu hakkında bir yazılı açıklamaları yok anlamış değilim, ürünü alırken veyahut politikalar kısmında neden bu konu hakkında bir şey yazmıyor? Bahsi dönen bakım süresi gayet az bir süre olsa da 1 saat hak geçmesi bile insanın sinirini bozmaya yetiyor. Yönetimin bakımdan sonra bakımdan kaynaklı yapacağı para yardımı veyahut 2x payday bunu nasıl telafi edebilir? Normalde telafi etmek için çoğu zaman ekstra gün verilirken(başka platform veyahut oyunlarda) 'RİNA' gibi büyük bir kitleye hitap eden sunucunun bunu görmezden gelmesi beni rahatsız ediyor. Para ödenen bir ürünü tam bir şekilde kullanmak en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında herhangi bir politika varsa da bir değişikliğe gidilirse çok iyi olacaktır.