Forumdan bir randevu isteği açarsın ve bir doktor onaylar, müsait bir saate verir ve o kişi ile ilgilenir. Hastanede 8 kişinin doktor beklediğini ve sadece 3 doktor olduğunu görmem yetti bile. Acil bir durum olsa hastasını bırakıp vurulan adamın yanına gidemez. Her şeyin saatinde olması gerginliği ve stresi fd personellerinden atar.
forum rp yapmıyoruz ki oyun içerisinden al farklı bir rol olsun.
Takmışsınız forum roleplay, forum roleplay. Doktor bulamayınca /Do FAST-RP? yazan adamlar gelmiş bana forum roleplay değil diyor, aynen. Vurulunca ağrı kesici içip devriyeye geri dönem adamlar gelmiş forum roleplay diyor. Arkadaşlar, sadece basit bur uygulama. /birlikara FİRE yazıyorum, 3 kişi aktif ve hepsine sorduğumda aktif roldeler. Her şeyin saatinde olması doktor ihtiyacını karşılar. Sizleri seviyorum 
şimdi burada salladığını hepimiz biliyoruz, birlikte 3 kişi aktif olsa bile illaki 1i afk oluyor, bundan önce zaten sen o 3 kişiyi fd birliğinde değilsen göremezsin nereden görüyorsunda pm atıyorsun?
Eğer fd ye sallasaydım, emin ol sizlerin rahatlığı için, aynanda 8 adama bakmayın diye bir arge açmazdım. /birlikara FİRE! yazmak zor olmaması gerek. Pm attığımı kim söyledi acaba bana bir açıklıya bilir misin bu durumu? Ben burda sizin için bir arge açıyorum, beni sevmediğin için kötüledin diyosun, vizyon budur işte
şöyle açıklayayım; "3 kişi aktif ve hepsine sorduğumda aktif roldeler." adamlara gidipte icden rolde misin diye sormuyorsundur, ooc yollar ile soruyorsundur. Dahada cevap yazmayacağım zaten o 3 aktif kişiyi bile göremezsin çünkü.
Kalbini kırmak istemezdim ama bu kadar da yeter. Sosyal rp yapmayı bilseydin bu durumu tahmin edebilirdin.
NEUN: /ara 1235465456
masum doktor-
Neun Çağrı kabul edilmiştir iptal etmek için /cagriiptal yazabilirsiniz.
masum doktor- Alo?
Neun- Alo, beni bir hastalığım vardıda, müsait misiniz?
masum doktor- hayır diğer doktorlar ilgilenir.
karşı taraf çağrıyı bitirir.
Daha fazla anlatmaya gerek yok, senin bana ooc kinin olduğu için bu kadar nefret kusuyorsun. Ben sizin rahatlığınız için, rolden keyif alın diye bir arge açıyorum, daha sosyal rp yapamayan adam gelmiş aktif doktoru nerden aradığımı sorguluyor, böyle devam.