Erken seçim şart çocuklar, ciddiyim. Şuan biz işi iyi kötü şakaya vuruyoruz ama birçok şeyin henüz farkında bile değiliz. Ülkede satılmadık yer bırakmadılar, 2023'te gidecekler o kesin, ama merak ettiğim konu şu. 2023'te seçim kazanabileceğimiz bir ülkemiz olacak mı bizim? Yoksa Katar gibi bir Ar*p ülkesi mi olacağız.
Benim babam gerçek bir müslüman, ben de öyleydim. Siyasal İslam politikası ülke gençlerini İslam dininden soğuttu, amaçlarının tam tersi oldu. Ülkenin gençlerinin çoğu Ateist, bunun sebebi araştırmaları mı? Hayır hiç değil, bıktılar. İnsanlar bıktı, Müslüman insanların yaptığı canilikleri görünce "Bunlar cennete girecek ama iyi bir insan Müslüman olmadığı için cehenneme girecek, bu mu doğru din?" diye sormaya başladılar. 2002'den beri İktidarda olan bir parti düşünün, ulan diyecek söz yok ya neyse. Kadına soruyorlar, diyorlar ki "Kanal İstanbul doğru mu?" Kadın şaka gibi "Biz Erdoğan'dan iyi mi bileceğiz?" diye soruyor ya, gerçi bizim halk bunların hepsini hakediyor. En büyük sorun ne biliyor musunuz?
HALK PATRON OLDUĞUNU ANLAMADI!
Bunu büyük harfler ile yazdım çünkü birçoğunuzun bunu bilmediğine eminim. Patron sizsiniz abiler, çocuklar, kardeşlerim. O adamları oraya siz getirdiniz, siz indirebilirsiniz. Siz onların emirlerine değil, onlar sizin emirlerinize uymak zorunda. Türk milleti en baştan beri böyleydi, "BİZ OSMANLI TORUNUYUZ!" diye bağıran elemanlar var şuan, Osmanlı ilk kurulduğunda "BİZ SELÇUKLU'YU SATMAYIZ!" dendi, Selçuklu'dan önce daha birçok Türk devleti, Oğuz boyları. Ülkemizin insanı balık hafızalı, sadece barbarlık ile yetişmişiz. Düşünemiyoruz, Türk halkı düşünemiyor. Sen Osmanlı torunu falan değilsin, sen Osmanlı'nın fakir halkının soyundansın. Osmanlı dediğimiz devlet saraylarda oturup bir sürü cariye ile gününü gün ediyordu, halk ise fakirdi. Osmanlı'ya ne olduğunu hepimiz biliyoruz, size de Osmanlı senaryosu tanıdık geldi mi?
Aramızda elbet malum partili olanlar vardır, onlara sormak istiyorum;
Neden? Neden hala olanlara göz yumuyorsunuz? Cebimdeki telefon ekonominin iyi olduğunu göstermez, aynı zamanda elimdeki su da ekonominin iyi olduğunu göstermez. Avrupa insanları bizimle dalga geçiyor, ben şahsen yabancı postlara yorum yapamıyorum dalga geçecekleri için, ben olsam ben de ederdim.
Uzun oldu biraz ama okuyanlar var ise sağolun varolun.