Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polisler hakkında

Başlatan #Cyborg, 19 Temmuz 2021, 10:41:42
Okunma sayısı 10064 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 16:38
Toplam oynama: 87 gün, 4 saat
Ynt: Polisler hakkında
« Yanıtla #60 : 20 Temmuz 2021, 13:01:08 »
Polis kendisine küfür eden birini tutuklar.
Miranda haklarını okur.
Adamı hapse atar.
Yeni rolüm h.o.

Niye küfür eden birini tutukladım? Çünkü ben ic edilen bir küfürde ooc masa yumruklayan bir eziğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Aralık 2024, 12:54
Toplam oynama: 161 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Mart 2024, 21:05
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Son giriş: 11 Haziran 2024, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 0 saat
Clem Mexico Lv.24
Son giriş: 12 Mart 2024, 20:13
Toplam oynama: 15 gün, 1 saat
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 01:49
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
« Yanıtla #61 : 20 Temmuz 2021, 13:05:45 »
IC edilen bir küfrü OOC algılayıp tutuklama örneği vermen saçma olmuş çünkü böyle bir şey yok. :police:

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Eylül 2022, 16:38
Toplam oynama: 87 gün, 4 saat
« Yanıtla #62 : 20 Temmuz 2021, 13:06:14 »
IC edilen bir küfrü OOC algılayıp tutuklama örneği vermen saçma olmuş çünkü böyle bir şey yok. :police:

Aynen yok :DDDDDD
1

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #63 : 20 Temmuz 2021, 13:16:19 »
saniye 32

Çevrimdışı Laroiche

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2022, 02:03
Toplam oynama: 183 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***tel
Son giriş: 30 Haziran 2022, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #64 : 20 Temmuz 2021, 13:24:31 »
saniye 32

2.02.2021 :DDD ayrıca videoda böyle bir şey yok

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #65 : 20 Temmuz 2021, 13:27:26 »
ic de yat diyor

Oda ooc den yat demeyi bilmiyoru vurucam ağzına demesi gayet açıklar nitelikte sayın fg dostum

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #66 : 20 Temmuz 2021, 13:31:21 »
1-) Lspd - lssd üyeleri robot değil, sadece sizin ihbarınıza bakmakla yükümlü değiliz bir sürü ic görevlerimiz, sorumluluklarımız var.

2-) Lspd-lssd içerisinde dm arayışında olan birisi o mevkide, birlikte yeterli kadar kalamaz. Herkes gözetleniyor ve rol yapmaları sağlanmaya çalışıyor.

3-) Sniper kullanmak için pd - SD giren birinin en az 6 ay uğraşması ve rol SS i yapıp baya da başarılı iş çıkarması gerekir. Yani adamın yaptığı rol kalitesine göre yükselme, ribon veya sniper izni verilir.

4-) Pd-sd üyeleri elinden geldiği kadar rol yapıyor, birçok sefer verilen ihbarlara siz kural ihlaline girmeyin, ooc ceza almayın diye dikkat ediyoruz
(siz kural ihlali yapıp illegal karakteriniz ile legal ihbar verirseniz, o ihbara bir memurun koşarak iyimisiniz diye gelmesini beklemeyin.)

5-) Lspd-lssd üyeleri rol yapan herkesle rol yapıyor, adınızı sunucuda rolcu olarak herkese duyurunun, dm ci olarak değil her memur - şerif sizinle rol yapmak role girmek isteyecektir emin olun

6-) trollerle çok karşılaştığımız için birçok sefer sizle role girmeye korkuyoruz bana 24 saat ver buraya bir gund yaşadığım türlü trolleri sana atayım bak rol zevkin kalıyor mu, lütfen şu ar ge lerde mantıklı düşünün...

1-) LSPD veya LSSD üyeleri robot gibi aynı rolleri yapıyor aynı kelimeler aynı cümleler rollerinde yaratıcılılık yok.

2-) Adam zaten dm aradığını neden belli etsin? Herkes gözetleniyor diyorsun nedense hiç bize gözetlenen rol yapan bir memur denk gelmedi. Cam kapandığında orası IC değilde OOC chate dönüyor.

3-) Rinada sniper kullanmak için metropolitan divizyonuna girmeniz yeterlidir.

4-) LSPD veya LSSD üyeleri kendi arasında tanıdığı çevreler ile çeşitli roller yapıyor. Onun dışında oyuncularla her hangi bir yönde pozitif bir etkileşimi olmuyor.

5-) Dediğini çok saçma buluyorum. Sunucuda olan her insan rol yapıyor adınızı rolcü olarak duyurun ne demek? Foruma gidip konu açalım ben en iyi rolcü mü diyelim?

6-) Troll yapanlar konusunda bir şey demiyorum

Ardından kendi eklemek istediklerim var. Bu sunucuda LSPD veya LSSD olsun direkmen yakalamaya, tutuklamaya odaklı oynuyorlar. Örnek verecek olursak ismini vermek istemiyorum her hangi bir roleplay sunucusunda denk geldim bu olaya eskiden. Belediye binasında toplantı oluyordu polisler falan var belediye başkanının yanında bende direk koştum içeriye girdim vergi ödemek için. Normalde rinada olsa direkmen /beanbag veya /taser bunlar olmazsa direkmen yakınına gelip /yereyatir çekiyorlar ardından emote veriyorlar. Şimdi orada olan olay ise adamlar geldi sakince dedi bayım konuşma oluyor şu an burası kapalı verginizi daha sonra ödeyin gibisinden nazik bir dilde beni uyardı. Bende çıktım. Ama rinada bu olsa böyle bir şey olmaz TS3'den içeriye adam girdiler tamam o adam bende /taser yakala /kelepcele sınırlı alana girişten hapis.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 23:17
Toplam oynama: 123 gün, 20 saat
« Yanıtla #67 : 20 Temmuz 2021, 13:37:10 »
Onu bunu bilmem, anlamam sadece bir sultana dur ihtarına uymadığı için 2 helikopter, 2 swat ekibi, 3 Şerif arabası ve bir çok resmi PD gittiğini gördüm. Bunu söylemem yeter, artık pd olamayacağımdır zaten
1

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #68 : 20 Temmuz 2021, 13:41:09 »
bakın birde şu ssleri sunmak istedim. ben burada rol yapmak istiyorum konuşuyorum ne olduğu hakkında açıklama yapacak mısınız? yani ben burada ben neden alındım, hangi olaydan alındım, ne olduda beni aldınız bir açıklama bekliyorum ama kişi bana tutuklusunuz diyor.

düzgün bir cevap alamıyorum hâla soru soruyorum olay hakkında soru soruyorum diyorum neden beni aldınız adam bana sen yardım yataklılık diyor. diyecek çok şey varda forumdaki koşullar el vermiyor.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 23:17
Toplam oynama: 123 gün, 20 saat
« Yanıtla #69 : 20 Temmuz 2021, 13:41:57 »
saniye 32

2.02.2021 :DDD ayrıca videoda böyle bir şey yok
Düştükten sonra telsiz vermesi trajedik bir olay olması gerek sanırım hmm, neyse iyi bayramlar.