Size bir olayımı anlatayım okuyun çünkü cidden acınacaklı bir o kadarda komik bir durum.
Bir keresinde illegal silahdan aranmam vardı, 1. adet Deagle. Arkadaşıma konum atmak için telefonu açmışım sonra unutup kapatmamışım bir baktım bir tane şerif aracı yanıma yanaştı bu arada bu olaylar market caddesinde gelişiyor. Şerif yanıma geldi, telefonumu kontrol ettim açık olduğunu farkedince Temple'ye doğru hızlıca yol aldım sonra bana ihtar verildi sağa çektim motoru kapatmadan durdum yanlış hatırlamıyorsam 1-2 tane metro birimi geldi sultanlarla geri kalanlarıda normal LSPD. Ben bunların geldiğini görünce nitro açtım Cheetah kullanıyordum o zamanlar nitroya bastığım gibi yaralıya düştüm Sniper ile sıktılar

düşünsene şehir içindesin, memurun canına kast etmemişsin alt tarafı illegal bir silah bulundurmuşsun ki San Andreas'ın havasına bakarsak bu gayet normal birşey. Herhangi bir tehlike yaratmıyorken sadece nitroya basıyorsun ve şehir içinde kafana sniper yiyorsun. Bunu neden anlattın konuyla ne alakası var diyecekler için, bunu yapan kişilerden nasıl bir rol beklersin ki? anca M4 alır sıkarlar. bu olay bundan önceki IC karakterimde yaşandı.