Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Polisler hakkında

Başlatan #Cyborg, 19 Temmuz 2021, 10:41:42
Okunma sayısı 10080 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Sera Shegemi Lv.46
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Köken: Rus
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
Ynt: Polisler hakkında
« Yanıtla #50 : 20 Temmuz 2021, 09:30:33 »
Katılıyorum ama lspd içerisinde çok değişik insanlar var rol çeşitliği yaratın diyorlar yaratınca yasak falan verebiliyorlar neyse sustum, destek.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #51 : 20 Temmuz 2021, 09:46:23 »
1. Lspd - lssd üyeleri robot değil, sadece sizin ihbarınıza bakmakla yükümlü değiliz bir sürü ic görevlerimiz, sorumluluklarımız var.

- Sizin başlıca sorumluğunuzdan biri halkı koruyup kollamak. (KORU VE HİZEMET ET!) bu hizmetten yararlanmak için ne yapabiliriz acaba?

2. Pd-sd üyeleri elinden geldiği kadar rol yapıyor, birçok sefer verilen ihbarlara siz kural ihlaline girmeyin, ooc ceza almayın diye dikkat ediyoruz

(siz kural ihlali yapıp illegal karakteriniz ile legal ihbar verirseniz, o ihbara bir memurun koşarak iyimisiniz diye gelmesini beklemeyin.)

- Bu dediğiniz oldukça yanlış bir yaklaşım. Eğer bir 911 çağrısı ve başka bir olayda (yanlış aradım, sorun çözüldü) dese bile mantıken bir bakman gerek. Çünkü o zorla telefonu kapatmış olabilir. İc olarak ne olursa olsun sizin başlıca tek hedefiniz (KORU VE HİZMET ET!) olmalıdır. Olay bittikten sonra kim kural ihlali yaptıysa açarsın şikayetini beklersin. 

3.Trollerle çok karşılaştığımız için birçok sefer sizle role girmeye korkuyoruz bana 24 saat ver buraya bir gund yaşadığım türlü trolleri sana atayım bak rol zevkin kalıyor mu, lütfen şu ar ge lerde mantıklı düşünün.

- Bende her olayda troll, ihlal gibi şeyler yaşadım ama hiçbir zaman gidip te, o troll yaptı diye diğerlerinin rol zevkini kirletmedim. Tamam, öldürülme riskiniz fazla, eğer sen ölmekten korkuyorsan, eğer sen yaralanmaktan korkuyorsan niye polis oldun? Legal olan halk şikayetçi, çünkü o gasp ediliyor polis yok. Şikayet edecek departmandan 2 saat bekliyor. Canına kast ediliyor ama karşılık verirse hapis yiyor.

Derdiniz rol yapmak ise tüm herkes rol yapıyor, sen düzgün bir rol başlatır san oda sana uyar. Aracımızla benzin alırken bile rol baslatan insanlar tanıyorum, sırf rol yapmak için akşam 9 u bekleyen insanlar biliyorum. Siz gerçekten de rol hevesi ile bir polisin yanına gidin rol yapar kısaca, trollersen tabi yapamaz bu kadar basit ekstradan herşeyi koru vr hizmet et e başlamışsın şehirde 800 kişi aktif olarak tek sen yoksun, biz o an rolde veya başka bir olayda olabiliyoruz sen ihbar attın diye koşa elimizdeki suçluyu , rolü veya bir olayı bırakıp sana yönelicek değiliz

bu zeka ağırlık yapmıyor mu ya sana bayram günü açtırtacaksın illa ağzımı
oğlum adam kelepçeli adamla 2 saat departman önünde bekledim yanımdan geçip gitti hepsi diyor nasıl düzgün rol başlatabilir bu durumda?
bak ileti yasağı yemek istemiyorum şu olaylara biraz tarafsız yaklaş direkt savunmaya geçme ooc çavuşların gelip helal karşim iyi savunmuşsun bizi al po3 demicek sana
1

Çevrimdışı twilly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Honest Lv.17
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Mart 2022, 12:01
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #52 : 20 Temmuz 2021, 09:48:17 »
Polis Departmanına girenler M4 kullanmak için girmiyor mu zaten? Rol yapanı görmedim.

ya kanka Allah için adamlar 140k 150k verip m4 kullanamıcakmı ne kadar saçma yorumlar atıyosunuz o kadar sınavı var, dersi var vs bunları yapıp bir de sınavda kalırsan daha da büyük sorun bunları yapana kadar gider kasar mesleklerde parasını alır m4 saçma saçma şeyler yazmayın

Çevrimdışı twilly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Honest Lv.17
Köken: Çinli
Son giriş: 21 Mart 2022, 12:01
Toplam oynama: 55 gün, 6 saat
« Yanıtla #53 : 20 Temmuz 2021, 09:50:08 »
Polis Departmanına girenler M4 kullanmak için girmiyor mu zaten? Rol yapanı görmedim.

ya kanka Allah için adamlar 140k 150k verip m4 kullanamıcakmı ne kadar saçma yorumlar atıyosunuz o kadar sınavı var, dersi var vs bunları yapıp bir de sınavda kalırsan daha da büyük sorun bunları yapana kadar gider kasar mesleklerde parasını alır m4 saçma saçma şeyler yazmayın

+ olarak m4 kullanmak içinde po2 olmak gerekiyor

Çevrimdışı pchyz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 23:13
Toplam oynama: 186 gün, 0 saat
« Yanıtla #54 : 20 Temmuz 2021, 11:12:04 »
Size bir olayımı anlatayım okuyun çünkü cidden acınacaklı bir o kadarda komik bir durum.

Bir keresinde illegal silahdan aranmam vardı, 1. adet Deagle. Arkadaşıma konum atmak için telefonu açmışım sonra unutup kapatmamışım bir baktım bir tane şerif aracı yanıma yanaştı bu arada bu olaylar market caddesinde gelişiyor. Şerif yanıma  geldi, telefonumu kontrol ettim açık olduğunu farkedince Temple'ye doğru hızlıca yol aldım sonra bana ihtar verildi sağa çektim motoru kapatmadan durdum yanlış hatırlamıyorsam 1-2 tane metro birimi geldi sultanlarla geri kalanlarıda normal LSPD. Ben bunların geldiğini görünce nitro açtım Cheetah kullanıyordum o zamanlar nitroya bastığım gibi yaralıya düştüm Sniper ile sıktılar :D düşünsene şehir içindesin, memurun canına kast etmemişsin alt tarafı illegal bir silah bulundurmuşsun ki San Andreas'ın havasına bakarsak bu gayet normal birşey. Herhangi bir tehlike yaratmıyorken sadece nitroya basıyorsun ve şehir içinde kafana sniper yiyorsun. Bunu neden anlattın konuyla ne alakası var diyecekler için, bunu yapan kişilerden nasıl bir rol beklersin ki? anca M4 alır sıkarlar. bu olay bundan önceki IC karakterimde yaşandı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 169 gün, 15 saat
« Yanıtla #55 : 20 Temmuz 2021, 11:28:19 »
Sen hangi memurun çatışmayı bırakıp ihbara rol yapmaya gittiğini gördün güldürme beni.  :hihi:

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #56 : 20 Temmuz 2021, 11:32:43 »
Sen hangi memurun çatışmayı bırakıp ihbara rol yapmaya gittiğini gördün güldürme beni.  :hihi:

Her memur çatışmadaysa ya bir isyan var, ya da Los Santos elden gidiyor. 

Çevrimdışı Erenny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 03:04
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Birlik: ********RBY
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:35
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 02:54
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
« Yanıtla #57 : 20 Temmuz 2021, 11:34:53 »
bu sunucudaki lspdler korkarak rol yapıyor şikayet yeme rütbe kaybetme gibi şeylerden dolayı korkarak robot gibi rol yapıyorlar buda sıkıcı oluyor buna bir çözüm bulunması gerek
maalesef doğru, eskiden pd olup atıldıktan sonra kinlenen, açık arayıp şikayet açan çok kişi var :d

Çevrimdışı beko10

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Mart 2023, 21:39
Toplam oynama: 71 gün, 14 saat
Son giriş: 07 Eylül 2024, 15:07
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #58 : 20 Temmuz 2021, 11:38:36 »
bir şeyler yazardım da  :S:

Çevrimdışı dipsydoo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 14:49
Toplam oynama: 20 gün, 5 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 16:03
Toplam oynama: 356 gün, 22 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:17
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
« Yanıtla #59 : 20 Temmuz 2021, 11:56:56 »

+ olarak m4 kullanmak içinde po2 olmak gerekiyor
lspdye girince po2 olmak zaten 2 3 gün sürüyo  :hihi: