1)IC olarak bir kız bana cinsel rol teklifinde bulunduğunda daha doğrusu terbiyesizce ve retarded rp içerici şekilde konuştuğunda diyeyim, kendisini kullandığı cümleye ithafen ciddiye alamadığım için IC olarak cevap vermeden başkasıyla role geçtiğim için refuse RP'den şikayet açmıştı. Halbuki OOC olarak hiçbir itirazda bulunmadım sadece IC'de takmamıştım. Bir de mekandan ayrılıp aracı parktan çıkarttığımda oha araç çekiyor hile refuse rp non rp tarzında bir şikayet almıştım. Fakat tabiiki reddedildi.
2)Kendisi birliğime ihanet ettiği için ck rolüyle öldürdüğüm birisi multiaccount hesabıyla benim eski karakterime geçerek rollerimi trollemeye başlamıştı. Bunu yaptığı için kendisine OOC olarak sinirlenmeme sebep oldu. Sonrasında yaptığı troll ve ooc kin sonrası hareketlerine sabrettim. Ancak benim ekibim sabredemeyip onu gasp etmeyi denediler. Ben o anda ona sinirlendiğim için rolü ciddiye alamadım. Ona neden böyle bir şeyler yapmaya çalıştığını sordum. Sonrasında OOC kin yapmasın diye gasp edildiği parayı bile kendisine geri vermeme rağmen gasp kural ihlalinden şikayet açtı ve ceza aldım.
Zaten şu sunucuda başıma gelen ne kötü şey varsa iyi niyetimden ve samimiyetimden geldi. Bazen sert olmak ve taviz vermemek gerekebiliyor. Ama bu demek değil ki sunucu genel olarak böyle hayır, çok güzel roller de yaptık vakitte geçirdik ama böyle saçma durumlarla karşılaştığımı da inkar etmeyeceğim.