Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Nereye gidiyor bu dmcilerin hali

Başlatan Rougein, 16 Temmuz 2021, 17:28:38
Okunma sayısı 3936 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rougein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 21:44
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Nereye gidiyor bu dmcilerin hali
« : 16 Temmuz 2021, 17:28:38 »
Bugün uzun zamanlardır bıraktığım samp roleplay geri döneyim dedim, neden bıraktığımı Forum ooc sohbeten kendinizi tanıtın konusundan bakabilirsini, dedim açtım hesabımı rinada aldım kahvemi tak tak rpmi dönüyorum, Youtubeden rina roleplay yazınca icraat emune koyeem diye videolar çıkıyor :D ne düşünüyorsunu bu konuya sevgili canlar hayatımda hiç yapmadım biraz farmingdeyim şimdi burada takılayım dedim aldım kahvemi yorumlarınızı merak ediyorum.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: Nereye gidiyor bu dmcilerin hali
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2021, 17:41:27 »
hoşgeldin abi umarım keyifli zamanlar geçirirsin, onlar olur abi her zaman olur asıl önemli olan şey onların dengeli şekilde zıttı oyuncuların olması, youtube rina rp yazınca çatışma dm videoları çıkması üzücü ama rol atan adam izlenmiyor galiba uzun lafın kısası rol yapan adam rolünü yapıyo dm atan adam hapis yatıyo  :rina:

Çevrimdışı Rougein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2021, 17:44:30 »
hoşgeldin abi umarım keyifli zamanlar geçirirsin, onlar olur abi her zaman olur asıl önemli olan şey onların dengeli şekilde zıttı oyuncuların olması, youtube rina rp yazınca çatışma dm videoları çıkması üzücü ama rol atan adam izlenmiyor galiba uzun lafın kısası rol yapan adam rolünü yapıyo dm atan adam hapis yatıyo  :rina:
Aynen aynen kardeşim çok haklısın arkadaşlar gerçek hayata bir kavga vesaire yapamadığı için bunları yaptığını düşünüyorum benim gözümde farming yapıp herşeyin en iyisini alan adam sadece low rpcidir hard rpci fakir'de rol yapabilir sadece araç alırsın rolüne bakarsın.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2021, 17:49:52 »
Aynen aynen kardeşim çok haklısın arkadaşlar gerçek hayata bir kavga vesaire yapamadığı için bunları yaptığını düşünüyorum benim gözümde farming yapıp herşeyin en iyisini alan adam sadece low rpcidir hard rpci fakir'de rol yapabilir sadece araç alırsın rolüne bakarsın.
evet abi bende öyle düşünüyorum hatta paraya hiç değer vermiyom beni tanıyan bilir girip rol yapıp çıkıyordum para, mülk falan için uğraşıyordum ayağımı yerden kesen bir aracım olsun belki bitane evim olsun yeter, tabi şirket gibi sistemler istisna abi

Çevrimdışı sabendoğu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:05
Toplam oynama: 131 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 29 Ağustos 2023, 09:30
Toplam oynama: 10 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Haziran 2023, 19:58
Toplam oynama: 38 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2021, 17:50:25 »
Azaldılar yine dostum, ben bayadır görmüyorum dm atan insanları.

Çevrimdışı Rougein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2021, 17:52:44 »
evet abi bende öyle düşünüyorum hatta paraya hiç değer vermiyom beni tanıyan bilir girip rol yapıp çıkıyordum para, mülk falan için uğraşıyordum ayağımı yerden kesen bir aracım olsun belki bitane evim olsun yeter, tabi şirket gibi sistemler istisna abi
Eğerki benim gibi iş adamı rpsi döndürmek istiyorsan güzel şeyler çıkartabilirsin şirket açıp, Sayısız cok eski sunucularda güzel mapler ve sistemlerde görmüştüm eğerki burdada varsa gerçekten güzeldir daha sunucuyu tam gezmedim sadece pizza stack alanında güzelce kahvem bitene kadar rolümü döndürdüm 10 günlük bir tatile çıkıcam o zaman detaylı bakıcam şimdilik bir flatbad almayı düşünüyorum arada sırada araç alana kadar onu kasarım :D

Çevrimdışı Rougein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2021, 17:53:45 »
Azaldılar yine dostum, ben bayadır görmüyorum dm atan insanları.
daha tam gezmedim sadece dönen rollere bakmak için girmiştim Youtubede biraz araştırdım, 10 günlük bir tatil sürecim olucak geldiğimde rollerimi tam gaz devam edicem, yinede gözlemlerim halla daha var kafasında

Çevrimdışı coelho

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Mart 2023, 21:33
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 21 Haziran 2022, 22:29
Toplam oynama: 14 gün, 17 saat
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2021, 18:08:41 »
maskeli olarak bisiklet süren, 4 kişilik sultan, huntley'e doluşanlardan uzak dur bir nebze de olsa rahatlayacaksın yok değil var hala dm videosunu marifet sananlar

Çevrimdışı Rippier

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 23 Nisan 2021, 23:27
Toplam oynama: 226 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2021, 18:10:33 »
hep vardi, onlem alinmadigina gore dahada devam edecek gibi duruyor

Çevrimdışı Rougein

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2021, 18:46:23 »
maskeli olarak bisiklet süren, 4 kişilik sultan, huntley'e doluşanlardan uzak dur bir nebze de olsa rahatlayacaksın yok değil var hala dm videosunu marifet sananlar
Marifet olarak sanmaları zaten başlı başına low rpci yapar adamı, RDM videoları Hile videoları çok görüyorum ama önlemi alınmıyor biran önce önlemi alınır inşallah