Saha Eğitiminin TamamlanmasıAçıklama: Saha eğitiminin tamamlanmasıyla verilir.
Temel Yaşam Desteği SertifikasıAçıklama: Bu ödül, temel yaşam desteği eğitiminin tamamlanmasıyla verilir.
Suçla Savaşma ÖdülüAçıklama: Şehrin daha iyi bir yer haline gelebilmesi için suçları azaltan memurlara verilir. Yalnızca teğmen ve üstü tarafından verilir.
Uzman Arabuluculuk SertifikasıAçıklama: Arabuluculuk konusunda uzmanlaşmış personellere verilir.
6 Aylık Hizmet ÖdülüAçıklama: Departmanda 6 aydır görev yapan memurlara verilir.
Ateşli Silah Lisanslandırma BirimiAçıklama: Bu ödül, Ateşli Silahlandırma Birimi’nde Lisans Memuru rütbesine erişen memurlara verilir.
Halkla İlişkilerAçıklama: Bu ödül Halka İlişkiler personeli olunduğunda verilir.
Çete ve Narkotik Birimi ŞeridiAçıklama: İstihbarat bürosunun çete ve narkotik birimine başvurulmasıyla verilir.
Eğitim Birimi ödülüAçıklama: Bu ödül Eğitim Birimi’nde bulunan üyeye Eğitim Memuru rütbesini kazanmasından sonra verilir.
İşe Alım BirimiAçıklama: Bu ödül bir memur İşe Alım Birimi’nin Employment II rütbesindeyse verilir.
Metropolitan A Takımı BürosuAçıklama: Metropolitan A Takımı – Suç Bastırma Timi'ne katılınmasıyla verilir.
Taktiksel Hava Birimi ÖdülüAçıklama: Bell Jet Ranger ve AH-64 Apache helikopterleriyle SWAT Taktiksel Hava Birimi eğitimini tamamlayanlara verilir.
Savunma Taktileri EğitimiAçıklama: Bu ödül Savunma Taktileri Eğitimi’nin tamamlanmasıyla verilir.
Keskin Nişancı EğitimiAçıklama: Keskin nişancı eğitiminin tamamlanmasıyla verilir.
Gelişmiş Yaşam Desteği SertifikasıAçıklama: Bu ödül, temel yaşam desteği eğitiminin tamamlanmasıyla verilir.
Metropolitan D Takımı BürosuAçıklama: Tam teçhizat SWAT memuru olunmasıyla verilir.