Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sosyal Medya

Başlatan Life, 01 Ağustos 2018, 05:44:12
Okunma sayısı 289 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Life

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sosyal Medya
« : 01 Ağustos 2018, 05:44:12 »

Önceden LS Social vardı. Bir dönem, aktif olmasa da fazlaca kullanıldı. Daha sonra hiç kullanan kalmadı. Talep ve kullanıcı olmayınca mevcut kullanıcılar da "Neden paylaşım yapıyorum ki?" havasına girip uzaklaştılar. Bunu gören diğer kullanıcılar çorap söküğü gibi birbirini takip ettiler.

Yönetimin gerek IC, gerek ise OOC Chat üzerinden destekleriyle bu yeni sosyal medya daha kullanılır hale getirilebilir. Çünkü insanlar günde kaç saat forumda zaman geçiriyorlar, böyle bir şey olsa hiç üşenmeden kullanırlar. Son zamanlarda Recep Tayyip Erdoğan adında hesaplar falan açılmaya başlandı ve yönetim bunlara sesini çıkarmadı, aldı başını yürüdü bu gibi hesaplar. Sonra da kapatıldı LS Social. Tek kelimelik bir isim tercih edilirse daha kalıcı bir marka haline gelir IC olarak. Benim tavsiyem LSS. Kısaltılmış ve daha kullanışlı bir isim. Yeniden söylüyorum; yönetimin de duyurular yaparak bu yeni sosyal medya sitesini duyurması gerekiyor ki, daha fazla kullanıcı olabilsin.

Ben bir sosyal medya sitesi olsun isterim mesela, OOC erişimli IC bir internet sitesi. Çok iyi.

Çevrimdışı tuna9005

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Cage Lv.10
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2019, 03:12
Toplam oynama: 42 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sosyal Medya
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2018, 08:18:09 »
Guzel buldum destekliyorum.
Ama ugras ve para gerektirir. Anasayfa bile 504 hatasi veriyor. Sunucu performansinin ustunde calisiyor senin dedigin sey olursa birde hic giremeyiz. Video muzik ve resimlerin tutuldugu yeni bir sunucu olmasi gerekir, oda yapilir mi? Yapilmaz bence. Bu sunucunun trafigi yeterince var, buna yukleyemezler. Zaten ic websitesi bolumumuz var.

Çevrimdışı Maurader1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 20 Aralık 2019, 23:32
Toplam oynama: 39 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sosyal Medya
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2018, 12:39:17 »
Forumun kendisinde bir bölüm açılıp yapılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.