Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kelepçeliyken hareket edememe

Başlatan Criyus, 08 Temmuz 2021, 05:07:30
Okunma sayısı 6635 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kelepçeliyken hareket edememe
« Yanıtla #60 : 09 Temmuz 2021, 15:50:23 »
Bu sistem gelirse olacak belli, her kelepçelenen iki adım kaçıp izini kaybettirdikten sonra oyundan çıkacak ve sonra yine hem siniri hem de rolü bozulan PD üyeleri olacak. Kefalet ve CK sistemi ile zaten çoğu kişi hiç hapis yatmadan çıkıp gelip yine arkadaşlarıyla beraber eğlence olsun diye sıkıyor, fazla da hareket etmeyi dert etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Bence alakası yok aga bu oyuna para yatırmayıp da oynayan bir sürü adam var CK olayını NC atamadıklari için olmuyor. Bir sultan gezerken bi zevkine pd sıkalım diyoruz siren yakıyorlar çatışma başlıyor adamlar anında eşeysiz üreme geçirip çoğalıyorlar. Yapılabilecek birşey kalmıyor. Kelepçeliyken yürünmesi çok daha mantıklı. PD sana kelepçeyi takınca diğer adamlara sıkıyorsa mesela senin kaçabilmeni de göz önüne almalı. DESTEK!
"bir sultan gezerken bi zevkine pd sıkalım diyoruz" DPOSGFJASPOSWRFJDPOASGDSJPLSFKJDSŞLGDSJGLS

evet arkadaşlar laf anlattığınız kafa bu, istediğiniz gibi devam edin.

Daha öncede söyledim, tekrar söylüyorum. Kelepçeliyken kaçırmak gibi bahaneleri geçeceksiniz, /q atma falan. PD araçlarının arka kapısı içeriden açılamaz, kişiyi kelepçeleyip araca bindirirsin. Kişi şu anki sistem gibi freeze yer hareket edemez. PD araca bindiremezse kişi kaçabilir. Zaten sürükleme süreleri gibi şeyler yok, hızlıca bu işlemleri yapabilirler. 15 saniye beklemiyorlar. Kelepçeli kişi normal yürüyerek PD'den kaçabiliyorsa o PD'in sorumsuzluğu. Ek takviye kuvveti isteyecek yetersizse. Böyle donup hareket edememek realistik değil. Araca bindirildikten sonra araçtan inemeyecek şekilde ayarlanabilir, destek.
bu şekilde olur, destekliyorum.

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 16:38
Toplam oynama: 87 gün, 4 saat
« Yanıtla #61 : 09 Temmuz 2021, 16:08:34 »
Şimdi bir düşün, bir adamı yakalıyorsun yolda sana edilmedik küfür bırakmıyor tabi bu ic bir olay olduğu için şikayet açamıyorsun bütün gün yat yere PD pd silahım var pd aranıyorum pd şöyle pd böyle diyen adamlarla uğraşıyorsun, adam yakalıyorsun crash attırıyor onu beklerken arkadaşları sıkıyor düşüyorsun adamı kaçırıyorlar, sobeitten tek yiyorsun renkodan düşüyorsun, cr yiyorsun, aracına çarpıyorlar, dövüyorlar, her saniye açığını arıyorlar ki şikayet açabilsinler, bi de kelepçeli koşturan adamlar ile mi uğraşmak istersin? Ben istemiyorum.
Sunucuda sadece bu tip adamlar mı var? Hayır. Onların yaptığı şeyin günahını biz çekmek zorunda değiliz, gayet mantıklı bir konu kelepçeliyken niye koşamıyayım? Ayaklarım bağlı değil, ihlal yapanlara şikayet açarsınız. Üç beş dmci sizi rahatsız ediyor diye rolcü adamlara rol imkanı sunmayın o zaman. Güzelmiş.

DESTEKLİYORUM
Sesli güldüm rol adam, bu tip adamlar yok evet haklısın.
DİP NOT:Bahsi geçen rol adamın Retarded-Rp'den sicili var bhöhöhöyt

Seninde pgden sicilin olacak 1 2 güne. İnsanların ihlallerine çok takılma

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 09 Temmuz 2021, 16:16:07 »
Şimdi bir düşün, bir adamı yakalıyorsun yolda sana edilmedik küfür bırakmıyor tabi bu ic bir olay olduğu için şikayet açamıyorsun bütün gün yat yere PD pd silahım var pd aranıyorum pd şöyle pd böyle diyen adamlarla uğraşıyorsun, adam yakalıyorsun crash attırıyor onu beklerken arkadaşları sıkıyor düşüyorsun adamı kaçırıyorlar, sobeitten tek yiyorsun renkodan düşüyorsun, cr yiyorsun, aracına çarpıyorlar, dövüyorlar, her saniye açığını arıyorlar ki şikayet açabilsinler, bi de kelepçeli koşturan adamlar ile mi uğraşmak istersin? Ben istemiyorum.
Aynen knk en rolcu pd sensin sunucudaki

:-D :-D :-D Kelepçeyle koşturan adam istemiyorsa, bizde serverde hulk istemiyoruz. Kelepçelemiş peşinde koşturuyor  :-D :-D :-D

Çevrimdışı unlucky16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 09 Temmuz 2021, 16:18:58 »
Çoğu kişi ortada koşturacaklar vs. yazmış. Polis kelepçeleyip koluna girdikten sonra bir yere koşamaz zaten sistemsel olarak. Yakalanan adam pd sorumluluğunda olacak. Bir çatışma çıkarsa pd kolundan çıkmak zorunda kalır ve adam kaçar. Ya da yakaladığı gibi araca bindirir. Burda kaçabilmesi için ya pd sorumsuzluk yapması gerekiyor, ya da olası bir çatışma.

Çevrimdışı Erenny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 03:04
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Birlik: ********RBY
Son giriş: 03 Şubat 2024, 00:35
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 02:54
Toplam oynama: 2 gün, 14 saat
« Yanıtla #64 : 09 Temmuz 2021, 16:32:21 »
Adım 1: Arkadaşlarını çağır, PD'yi oyalasın.
Adım 2: Aradan sıvış.
Adım 3: Bir interiora girip q at.
Adım 4: Ạ̶̄k̷͈͑̎ı̵̦͚͝l̶̯̖̺͂̽͠ ̶͇͎̄s̷̮̫̉͒͝ă̷̳͛͝ğ̵̰̿ͅĺ̷͍̩ı̷̰͍͓̑ğ̶̲̦̂̿̌ı̵̠̗͔̉́̕ņ̶͕̤͑ı̷̣̈́͆̈́ ̸̮͂̓ḳ̶̨̳̈́̈̍a̶̹̕ỷ̸̑ͅḅ̵͛̑͆ȩ̴̖̎͜t̶̪̱̜͌͌

Hayır, desteklemiyorum!
Olacak olayların listesi ektedir, iyi forumlar.  :helal:

Çevrimdışı scythe.

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Haziran 2024, 21:56
Toplam oynama: 231 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Mart 2023, 15:23
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Kasım 2023, 21:34
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #65 : 09 Temmuz 2021, 17:49:42 »
Bacaklarda kelepçelensin destekliyorum

Çevrimdışı Criyus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Haziran 2022, 21:08
Toplam oynama: 155 gün, 16 saat
Son giriş: 02 Mayıs 2022, 00:47
« Yanıtla #66 : 09 Temmuz 2021, 18:03:21 »
Bacaklarda kelepçelensin destekliyorum

Kangıren olur adam,  kelepçeler el bileklerine özel tasarlanmıştır. Bacağa takılırsa kan gitmez

Çevrimdışı Criyus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Haziran 2022, 21:08
Toplam oynama: 155 gün, 16 saat
Son giriş: 02 Mayıs 2022, 00:47
« Yanıtla #67 : 09 Temmuz 2021, 18:04:26 »
OOC çavuşlar tarafından saldırı altındayız arkadaşlar,sığınaklara gidin,kendinizi koruyun.

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
OOC Çavuşlar:

-Bu türün en belirgin özelliği avını AR-GE'de arayarak suikast etmek sureti ile avını öldürür.İz bırakmaz,avı olan illegalleri asla sevmez ve en korkulu rüyası DM'ci sultanı ve uçan adamlardır.Avının yaşam şartlarının kötüye gitmesi için elinden geleni yapar.Eğer avlayacağı illegal onu öldürür ise "robot kol" diye bağırarak arkadaşlarına seslenir ve arkadaşları avın tehlikesi sebebiyle en önemli silahları olan "RENKO"yu aktif hale getirir.Bu türün diğer özelliği de avı ona zarar verdiğinde "KOD-0,memur yaralı" diye bağırmak pardon anırmak sureti ile kısa süreli septik ses dalgası üretir ve bu ses dalgası avın ölmesine sebep olur.

OOC Çavuş görseli(TEMSİLİDİR,KİMSE AMA KİMSE BU TÜRÜN FOTOĞRAFINI ÇEKEMEMİŞTİR):

Dikkat edin arkadaşlar bu tür çok ama çok tehlikeli bir varlıktır.Bu bilgiyi 31 kere paylaşırsanız 31 yıl boyunca bu varlıklardan korunursunuz.Eğer boş geçerseniz 69 yıl boyunca bu türün saldırısı altında kalırsınız.

Roket de atabilirdin direk  :'D :'D

Çevrimdışı navruz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2025, 02:30
Toplam oynama: 13 gün, 13 saat
Miesha McGee Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Ocak 2024, 18:16
Toplam oynama: 215 gün, 4 saat
Reta Sorcha Lv.33
Köken: Kanadalı
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 127 gün, 13 saat
Touka Juuzou Lv.33
Köken: Japon
Son giriş: 01 Ekim 2023, 20:24
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Birlik: ***ews
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #68 : 09 Temmuz 2021, 19:02:08 »
Polislere anlık jail yetkisi verilebilir, çünkü role uyan olacağını sanmıyorum  :hihi: :hihi:

Bütün polislere anlık jail yetkisi verilirse açılan ceza itirazı ticketları ve şikayetler 2-3 kat daha artacak çünkü hatalı atılan jailler hatasızlardan yüksek olucak. Sunucudaki polislerin zaten rol bilip rol yaptığını düşünmüyorum, yapan da var ama yapmayan da var. Sırf dm için giripte illegal kini olan polislere böyle bir yetki verilirse olucakları düşünemiyorum bile.

Buna role uymamak denmez, çünkü mantıksal açıdan kelepçeli birisi koşabilir. Polisten bu şekilde kaçabilir yada polisleri eğer yakın ise silahlı arkadaşlarının olduğu mekana çekip oradan kurtulabilir.

Çevrimdışı Slayer BOSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Eylül 2021, 15:32
Toplam oynama: 98 gün, 14 saat
« Yanıtla #69 : 10 Temmuz 2021, 00:23:16 »
ful destek gerçek hayatta kelepçeli hareket edebiliyoruz.
ZATEN PDLER ÇOK ÜSTÜN aşırı abartıyorlar.
Bir adam hastanelik edilince gerçek hayatta aynı yere gelemez pd vuruyluyor gene aynı yere geliyor