Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TekirdagLee - Coast Bar

Başlatan TekirdagLee, 07 Temmuz 2021, 16:34:09
Okunma sayısı 309 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TekirdagLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ekim 2021, 08:57
Toplam oynama: 62 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
TekirdagLee - Coast Bar
« : 07 Temmuz 2021, 16:34:09 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftada bulunan tüm günler oyunu oynamak için zaman bulabiliyorum, aktif olarak altı saat ve üzerini oyunda geçiriyorum. Zamanımın yarısını iş yerine ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2443.64, -1375.92, 24.00, 92.06

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: Coast Bar

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar

2.05:İş yeri interioru: ●Shepard Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İşimin detaylı planına değinecek olursam, genel olarak yönetmiş olduğum çetede bulunan üyeleri rol paslayacağım. Onların daha iyi imkanlarda rol yapması için kullanacağım, sokağımızda bulunan aktif olarak zaman geçirebileceğimiz bir eğlence merkezi olmasını sağlayacağım. Birlik üzerine dayalı olan iş yerimde gizli ticaret rolleri çevrilecek. Elbette bunlar yapılırken tenha kısımlar ele alınacak, insanların ortasında meydana gelmeyecek.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Çete üyelerime satış yapmaları için  aktif bir bölge sağlayacağım, bunun yanı sıra içerisinde son derece sık kavgalar görülen bir bar olacak. Çete üyelerim haricinde diğer oyunculara ise zaman geçirebilecekleri ve eğlenerek rol yapabilecekleri bir iş yeri sunacağım. Sunucuda barmen ve garson tarzı roller yapmak isteyenlere bu konuda rol imkanı tanıyacağım.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğu bölge yönetmiş olduğum çete tarafından işlek bir hâle gelmiş bir bölge. Bu yüzden bölgeyi ben ve birlik arkadaşlarım son derece aktif tutuyoruz, fakat yine de diğer oyuncular tarafından bölge aktifleşecek. Doğu Los Santos'u daha da aktif bir bölge hâline getirmek için çabalayacağım.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "TekirdagLee"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24