Biliyorsunuz ki Patriot modu sunucuda modifikasyonlu şekilde, ancak bu modifikasyonun buglu olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden orjinale benzer bir Patriot modifikasyonunun renklendirilebilir ve hafif oynanmış versiyonu sunucuya eklenebilir. Bugları ne diye soruyorsanız eğer araç tahminimce sunucudaki modifikasyonda daha yavaş hızlanıyor, benim kullandığım modifikasyonda ise hızlanması gayet normal diye düşünüyorum. İkinci olarak sunucudaki araçta en ufak sağ sol yapmada takla atıyor. Benim kullandığım modifikasyonda ise zorladığınız zaman takla atar ama kolay şekilde takla atmaz. Manevralarınız daha rahat olur. Üçüncü olarak ise araç biraz havada duruyor, normalde o modifikasyonun orjinali Huntley'e ayarlanmış. Orjinal mod linkini bulduğunuzda "Huntley.txd - Huntley.dff" olarak gözükmektedir. Bu yüzden başka araca yapıldığı zaman tekerlekler havada kalıyor ve takla atmasını kolaylaştırıyor. Eklenmesini ister miydiniz? Düşüncelerinizi bekliyorum.
Mod linki:
https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/128017-mammoth-patriot-civil-with-badges-extras.htmlNot: Arkasındaki "SCYTHE" yazısını kendim yaptım, modun orjinalinin görsellerini linkten bulabilirsiniz, virüs total'e gerek duymadım. Güvenilir site olduğunu düşünüyorum.