Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Wreath - Santos Beverage Expertise

Başlatan Wreath, 06 Temmuz 2021, 21:34:36
Okunma sayısı 386 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Wreath

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2021, 02:29
Toplam oynama: 29 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]Wreath - Santos Beverage Expertise
« : 06 Temmuz 2021, 21:34:36 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 1.04'de uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

1.01: Ofis koordinatları(/pos): 1738.83, -1584.13, 14.15, 359.17

1.02: Ofis lokasyonu (ekran görüntüsü):
Spoiler:

1.03: Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki ekran görüntüsü:
Spoiler:

Uzun Cevaplı Sorular:

1.04: Ekletmek istediğiniz ofis interioru: Ufak Ofis I

1.05: Ofisinizin detaylı bir rol planını yazın. Ekip için açılan bu ofiste; şehirde bulunan bar, club, cafe gibi ortamları dolaşarak onlara içki, içecek vs. hakkında bilgi vererek bir nevi eş olarak İçecek Danışmanlığı rolü döndereceğiz. Ofisimizde bunları hakkında bulunan gerekçe dosyaları toparlayarak daha sağlıklı bir rol olacağından eminiz.

1.06: Ofisinizi hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın. Ofisimizi şehirde bulunan eğlence klüplerini, cafeleri ve restoranlar gezerek bünyesinde bulunan içecekleri denetleyip onlara İçecek Danışmanlığı sunarak bilgi toplayacağımız ve bu dosyaların toplandığı ana merkez, bayii olarak kullanacağız.

1.07 Neden ofis açmak istiyorsunuz? Birlik olmadan dayanışma ile İçecek Danışmanlığı rolünün olmadığı sunucuda bu rolü sevdirerek genel olarak rol paslanacağı için ve bayii olarak kullanılacağı için açmak istiyorum. Ofis eksikliğini rolde çekmek istemiyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Wreath"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Wreath

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2021, 02:29