Kanıt olaylarını geçelim, çok gereksiz bir şey. Yer sıkıntın varsa otomatik canlı yayına koyarsın. Ping falan yapmıyor, 1080P 30 FPS canlı yayın 6 mbps kullanılıyor. 720P'ye çekersin olur biter netin kötüyse. Ya da işin bittikten sonra yükleyebilirsin. O boyutların hepsi raw boyutu. Onları sıkıştırabilirsin, bakınız ffmepg GPU ile sıkıştırabilirsin gayet hızlı bir şekilde. 1080P 60 FPS 2 dakikalık video 400-500 MB sıkıştırılmış halı 50 MB falan.
Reklam olayları text bazlı geliyor olarak düşünüyoruz. Ondan dolayı istediği özel sembolü kullanabilir. Reklam spami için aktif rol oluşturmak için gerekiyor, çok suistiaml eden red ediliyor zaten bunlarda gereksiz.
GPS telefon üzerinden erişebilir ancak araçlarda da GPS olur, ondan şu anki şekilde de erişebilir olmalı.
Bunny hop ile ilgili zaten politika var. Gereksiz.
Meslek araçlarını tespit etmek çok kolay /dl komutu ile belli oluyor. İdsi düşük olanlar ilk spawnlanan resmi araçlardır. Ama zaten aracın sahibi yazma özelliği geldiğinde bunu tespit etmen kolay olacak ayrı bir uğraşa gerek yok.
Zaten GBye kaçmak GBI ihlali kapsamında değerlendiriliyor.
Özel model değil, kıyafetleri emotesiz ya da aktif rol ortamında değiştiremezsin PG'dir gereksiz bir madde daha var. Zaten böyle.
Gasp olayını destekliyorum, mantıklı. Gasp kural ihlali olarak sayılmalı.
Kanıt olayını tepe de yazdım 7 gün ideal.
IC jailde olan birinin OG'in bilmesi işine yaramaz, gereksiz. Zaten map olarak IC jailde olduğu anlaşılır.
Bir şeye giren kişilerin bilgi bilgiler ekrana yansıyabilir. Ama çokta gerekli değil komutla bakılıyor zaten.
Speccar olayı mantıklı destekliyorum.
Reklamlar talepten sayılmamalı. Onayı ya da reddi direk talep kasmanin yolu çünkü bu.
/Hasarlar komutundaki mesafe sadece spec durumunda kalkabilir.
Specdeki mesafe olayı fazlası zarar chat karışır takip edilemez.
Gasp üstünü arama şeyleri emote ile yapılıyor zaten o bildirim sana geliyor. Kabul edip etmediğine dair gelebilir destek.
Envanter komutunu sadece specdeyken ve speclenen kişi için olabilir, çünkü bunu PD'ler çok suistimal ediyor.