Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Ballas Gang

Başlatan Aroghetto Santoro, 31 Temmuz 2018, 13:14:50
Okunma sayısı 1832 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Temmuz 2019, 19:27
Toplam oynama: 24 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Ballas Gang
« Yanıtla #30 : 31 Temmuz 2018, 21:00:08 »
Herkese uyarıları ve güzel yorumları için teşekkür ederim düzeltmeye çalışacağım  :)

Çevrimdışı ButterFly3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 25 Kasım 2018, 10:17
Toplam oynama: 82 gün, 15 saat
« Yanıtla #31 : 01 Ağustos 2018, 21:42:10 »
Pek göze hitap etmemiş ama güzel roller çıkaracağınıza inanıyorum başarılar!

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 01 Ağustos 2018, 21:47:31 »
Başarılar kardeşim fakat hayali bir çete kabul edilmiyor bende Ballas diğe yaptım fakat Arşivlendi yinede başarılar

Çevrimdışı Alperen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Aralık 2021, 21:30
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
« Yanıtla #33 : 01 Ağustos 2018, 22:18:36 »
İsimleri normal GTA san almak yerine özgün bir şeyler yapsaniz daha iyi olur. Gerçek hayattan bir şeyin kolu rolleri yapsaniz..

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #34 : 01 Ağustos 2018, 22:51:20 »
Alıntı
sanırım herkes singleplayer daki çeteleri açmayı seviyor ve yönetim karışmıyor, gta serisindeki tüm çeteler mafya ve organizasyonlar gerçekteki çete ve suç organizasyonlarından esinlenerek yaratılmıştır, gta san andreasta çeteler o yıllara göre oluşturulmuş, gta 5 te ise modernleştirilmiştir. Örneğin Grove Street Families, Seville Blvd. gibi Families çeteleri Gta 5 te de işlenmiş ve daha modern hale getirilmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam (rifa ile karıştırıyor olabilirim) varrio Los Aztecas çetesi Gta 5 te Aztecas olarak geçiyordu ve çete MS:13 ü temsil ediyor. MS13 çetesi salvador kesimden oluşsa da oyunda direkt hispanik/latino olarak geçiyor. MS:13 çetesinden esinlenerek oluşturulduğunu yüzündeki dövmelerden anlıyoruz ve çete kanalizasyonun bitiş kısmında görülüyor, hood olarak o bölgeye yakın seçebilirsiniz ama tekrar ediyorum rifa ile karıştırıyor olabilirim çeteyi
Bu yazı Ballas için de geçerli, Ballas setleri var. Singleplayer modunda ki çeteleri açacaksanız gerçekteki çeteler gibi setler halinde açmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Front Yard Ballas, South Rancho Ballas (SRB), Original Covenant Ballas (OCB) gibi. Böyle The Ballas Gang diye birlik tanıtımı açınca "The Bloods Gang" ismi ile tanıtım açmış gibi oluyorsunuz, bu da saçma bir görüntüyü ortaya çıkarıyor.
Ek: Tanıtımdaki saçma sapan görselleri kaldırın. 2018'de böyle görseller görmek komik oluyor. 

Çevrimdışı El-Patron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2018, 23:33:01 »
Alıntı
sanırım herkes singleplayer daki çeteleri açmayı seviyor ve yönetim karışmıyor, gta serisindeki tüm çeteler mafya ve organizasyonlar gerçekteki çete ve suç organizasyonlarından esinlenerek yaratılmıştır, gta san andreasta çeteler o yıllara göre oluşturulmuş, gta 5 te ise modernleştirilmiştir. Örneğin Grove Street Families, Seville Blvd. gibi Families çeteleri Gta 5 te de işlenmiş ve daha modern hale getirilmiştir. Yanlış hatırlamıyorsam (rifa ile karıştırıyor olabilirim) varrio Los Aztecas çetesi Gta 5 te Aztecas olarak geçiyordu ve çete MS:13 ü temsil ediyor. MS13 çetesi salvador kesimden oluşsa da oyunda direkt hispanik/latino olarak geçiyor. MS:13 çetesinden esinlenerek oluşturulduğunu yüzündeki dövmelerden anlıyoruz ve çete kanalizasyonun bitiş kısmında görülüyor, hood olarak o bölgeye yakın seçebilirsiniz ama tekrar ediyorum rifa ile karıştırıyor olabilirim çeteyi
Bu yazı Ballas için de geçerli, Ballas setleri var. Singleplayer modunda ki çeteleri açacaksanız gerçekteki çeteler gibi setler halinde açmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Front Yard Ballas, South Rancho Ballas (SRB), Original Covenant Ballas (OCB) gibi. Böyle The Ballas Gang diye birlik tanıtımı açınca "The Bloods Gang" ismi ile tanıtım açmış gibi oluyorsunuz, bu da saçma bir görüntüyü ortaya çıkarıyor.
Ek: Tanıtımdaki saçma sapan görselleri kaldırın. 2018'de böyle görseller görmek komik oluyor. 
Birliğin açılmayacağı kesin Berkancaliskan konuyu arşivlicek bilen varmıdır Gaksici biliyor herhalde bende ballas açtım fakat olmadı farklı gerek ;)

Çevrimdışı SERCXXN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 27 Eylül 2023, 00:54
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 26 Eylül 2023, 22:25
Toplam oynama: 15 gün, 5 saat
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2018, 00:04:44 »
Öncelikle iyi roller diliyorum, daha özgün ve yapılmamış bir içerik hem diğer oyuncuların hemde sizin hoşunuza gidecektir, "Aklıma gelmiyor!" diyorsanız oyunu oynayan veya oynamayan fark etmez bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz, farklı sunuculardan izin alarak fikirlerden esinlenebilirsiniz veya kolay yoldan filmde gördüklerinizi gerçeğe daha realistik şekilde yansıtabilirsiniz, onun dışında görsellerden bulunan fotoğraflar çok kaliteli olmayacaktır, ufak tefek programlar ile görsellerden aldığınız arka planlar ile bir kapak fotoğrafı yapabilirsiniz, inadına mor giyinimli insanlar olmak zorundada değil, ki olmuyor zaten, mor giyinim çetenin dikkat çekme çabasıdır ancak günümüzde bu o kadar çok işe yarıyor ki, sokakta bu tip giyinimli insanlar "Rutin" bahanesiyle aranabiliyor, bunuda göze almalısınız şahsen, tekrardan iyi roller ve iyi oyunlar dilerim!...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Haziran 2024, 16:17
Toplam oynama: 14 gün, 7 saat
« Yanıtla #37 : 10 Ağustos 2018, 01:24:16 »
Başarılar

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #38 : 10 Ağustos 2018, 17:29:13 »
Dostum senden ricam rütbeler ve görevlerini benden alıntı yapıp oraya yapıştırmaman onu kaldırıp daha özgün rütbe getir dostum ortada verdiğim bir emek var alınmasını istemem.