Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]-Ediz- - The Pig Pen

Başlatan Ed¡z, 18 Haziran 2021, 21:21:11
Okunma sayısı 542 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ed¡z

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 00:51
Toplam oynama: 202 gün, 13 saat
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 03:59
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: *JNG
Son giriş: 14 Temmuz 2024, 01:10
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Mayıs 2024, 02:54
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: ** 212
Köken: Hintli
Son giriş: 07 Nisan 2024, 19:58
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
[EKLENEBİLİR]-Ediz- - The Pig Pen
« : 18 Haziran 2021, 21:21:11 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftada dört gün oyuna giriş yapıyorum. Günde ortalama beş saat bu oyunu oynuyorum. İş yerine akşam saatlerinde iki veya üç saatimi ayırabilirim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2421.53, -1219.24, 25.56, 356.35

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.03:İş yeri adı: The Pig Pen

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club

2.05:İş yeri interioru: Pig Pen (Interior ID: 54)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Karakterim El Guernica çetesinin yönetici kadrosu içerisinde rol sergiliyor. Yonah Ferreria, Joaquin Figueres'in Enzo Montague'den aldığı finansal destekle Pig Pen'i kiralamaya yönelir. Yonah Ferreria Pig Pen'i kiralayarak El Guernica sokağının üyelerine iş imkanı sağlayacak. Joaquin Figueres, Yonah Ferreria ve Jaziel Fonz üçlüsü Los Santos'un vazgeçilmezi olan Pig Pen'i kiralayarak sıçrama yapmayı hedeflemekte. Bu planladıkları sıçrama ile çete ticaret ağını geliştirdikçe yasa dışı ve adil kazanılan para arasındaki uçurumu azaltacak hatta bu açığı Pig Pen gelirleri sayesinde kapatabilecek. Bu işletmenın varlığıyla El Guernica çetesi hakimiyet alanını kısmen de olsa büyütecek ve bulvarı dışında da varlığını ortaya koyacak. Çete üyeleri de Pig Pen işletmesinin varlığı sayesinde parasını kazanabilecek ve farklı insanlarla tanışma fırsatını elde edecek.

OOC olarak planımız belli. Zaten haftalardır bir gece kulübü veya farklı bir tur işletme rolleri döndü. Çetemiz uzun süredir Los Santos içerisinde ve gerek finansal gerekse de itibar olarak adım adım yükseldi. Bu açılacak veya kiralanacak işletmenin finansal desteği El Guernica çetesinin bağlı olduğu suç sendikalarıyla yapıldı. Aslında bu işletme aklama ve üzerimizdeki finansal olarak oluşan soru işaretlerini yıkmamız konusunda bize yardımcı olacak.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İş yerimiz içerisinde ve çevresinde farklı türlerde rol çeviren insanların her birisine rol imkanını ufak bile olsa sağlayacağız. Hem yer altı dünyasından katılan misafirler için bir buluşma noktası. Hem de eğlence düşkünü karakterler yöneten kişilerin sosyalleşeceği bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Pig Pen bünyesinde barmen, garson veya direk dansçısı rolleri yürütmek isteyen kişilere de rol imkanı sağlayacağız. Eğlence rolleri dışında Hispanik karakter yönetenlere Pig Pen vasıtasıyla çete içerisinde dahil olma rollerini vaat ediyoruz. Hispanik karakterler yöneten insanlar çeteye dahil olma sürecini yaşayan karakter rolleri, çete içerisinde yükselme rollerini gerçekleştirebilecekler. Bu roller dışarıdan katılan insanlar için biraz sancılı olsa da rollerin keyifli olacağını düşünüyoruz.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Pig Pen her zaman bulunduğu bölge için vazgeçilmez işletmelerden birisi olmuştur. Biz de Pig Pen'i kiralama rolünü gerçekleştirmemizle beraber işletme yardımıyla bölgeye ortamına hız katacağız. Gece kulübü olması sebebiyle genellikle akşam ve gece saatlerinde aktif bir işletme olacak. Bölge çevresinde veya bölgenin dışında sosyal rol ortamı arayan insanların gelebileceği adreslerden birisi olacağız. Pig Pen işletmesi bölgeye hem yasa dışı hem de eğlence sektörü bakımından yüksek faaliyet gösterecek. Yasa dışı dediğime aldanmayın. Bu yasa dışı dönecek olan faaliyetler genel olarak işletme dışındaki dağıtım, işletme içerisinde ise özel düzenlenecek geceler kapsamında fuhuş olarak gösterilebilir.   

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "-Ediz-"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24