10 saniye beklesen ölmezsin desteklemiyorum
Selamın aleyküm, Allah insan varlığını yaratırken iki tane yüzümüzün bir sol bir sağ tarafına göz vermiş. Görebilelim diye, sen o gözünü nasıl kullanıyorsun bilmem ama. Bence yanlış kullanıyorsun, önce AR-GE konusunu oku, okumaya çalış, anlamaya çalış. Beynini kullan, acaba bu ne yazmış? Diye. Adamın AR-GE'yi açma sebebi beklemekten sıkılıyorum tarzı birşey değil, adamın AR-GE'yi açma sebebi üst aramasını kabul etmeyenler, veya hem kabul etmeyip hemde o zaman kazanarak arkadaşını mix ile çağırıp kendini kurtartanlar ile karşılaştığı için böyle bir argeyi açmış, bahsettiğim konulardan örnek;
*pd darp birini yakalar, çavuş emriyle olay bölgesinde üst araması yaparlar, fakat üst araması yapan birim tek birimdir*
PD: /ustunuara 632, *bekler*.....
PD: *daha çok bekler*
Suspect: ya abi ya üst araması attı ya silahım var oooof, neyse dur kabul etmeyeyim. *gerçekten kabul etmez*
PD: *pmden devriye partnerine kabul etmiyor bu diye haber verir*
O sırada Suspect: /pm 351 BERK BERK BERK
Suspect'in mixci arkadaşı: /re HE KANKA
Suspect: /re KANKA PD YAKALADI ACİL TOPLA AHMETLE ARDAYI GELİN KURTARIN GLEN PARKTAYIZ ÜST ARAMASI ATTI KABUL ETMEDİM ÇABUK GELİN
Suspect'in mixci arkadaşı: /re tamam aldık premieri aldık akleri geliyoruz az daha oyala
Suspect: /re tamam tamam oyalayacağım
Suspect: /pm 942 kanka üst arama isteğini bir daha atar mısın kabul edemiyorum buga girdi
PD: /re Tamam.
PD: /ustunuara 632, *yine bekler*
Suspect: *kabul etmez, heyecanlı bir şekilde arkadaşlarının gelmesini bekler*
Suspect'in mixci arkadaşları ve dmci tayfası: *premier ile gelip pdlere driveby atarlar, pdler düşer.*
O sırada kelepçe yemiş, pdlere kafa tutamayan suspect: YAT YAT YAT YAT 31 31 S**ER!
Ve o sırada PD'lerin rol zevki s***lir, devriye sonu verip oyundan çıkarlar....