Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR]Terran-Bonibon Cafe

Başlatan BenBonibon, 17 Haziran 2021, 11:40:41
Okunma sayısı 468 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenBonibon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maya Rockman Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 13:45
Toplam oynama: 167 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Matthew Lux Lv.25
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
[EKLENEBİLİR]Terran-Bonibon Cafe
« : 17 Haziran 2021, 11:40:41 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  (günün 2 saatini ayırabilirim.)

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): (479.26, -1538.81, 19.36, 114.62)

2.02:İş yeri lokasyonu(https://www.hizliresim.com/5btc9hw):
Spoiler:
2.03:İş yeri adı: (Bonibon Cafe)

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): (Cafe)

2.05:İş yeri interioru: (Summer Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC:Elaine'nin planı şehirin bir numaralı kafesini açmak. Elaine'nin üvey babası onun kendi ayakları üzerinde duracağına inanmıyor, Elaine bunu ona kanıtlamak için Santos'a geldi. Elaine Santos'da ki kafeleri, barları araşdırdı ve onlardan daha iyi bir mekan açabileceğine inandı. Elaine kafesinde hizmete çok önem veriyor, müşderi memnuniyeti onun için çok önemli bu yüzden hafta sonları özel indirimler vesayre yapacak, elinden geldiği kadar şehirde ki en iyi garsonları bulmaya çalışıcak. Elaine özgüvenli bir kız olduğu için diğer kafe, restorant ve barlara iyi bir rakip olacağına inanıyor, bu yüzden kahve ve içecek tariflerini iyice araşdırıyor bu sayede diğer rakiplerini kolayca eleyecek. Elaine şehirde yeni olduğu için çok fazla arkadaşı yok, kafe sayesinde hem para kazanıcak, hem sosyelleşmiş olacak. Elaine üniformalı insanlara yani polis, itfayeci gibi devlete hizmet veren kişilere özel indirimler yapacak ve onlara özel hizmet sunacak. Elaine işsiz kalan insanlara iş verecek. Örnek olarak size garsonluk ve temizlikcilik örneklerini verebilirim. OOC:Hedeflerim öncelik ile aktif bir rol ortamı oluşdurmak ve arakdaşlarım ile eğlenmek. RİNA RP sunucusunda bir şey fark ettim, barlarda veya kafelerde önceliklerini para kazanmaya veriyorlar, çalışanlar bahşiş dileniyor yada müşderileri bazen çok bunaltıyorlar. Benim kafemde kesinlik ile böyle bir şey olmayacak, ben ve arkadaşlarım paradan daha çok rol ve eğlence için açıyoruz, bu yüzden diğer rakip iş yerlerini kolayca eleyeceğimize inanıyoruz. Daha önceden "Bonibon Cafe" diye bir kafem vardı hesabım çalındığı için rol ss atamadım ve kapandı, eskiden rol sslere önem vermiyorum ve kötü rol ssler atıyordum, artık rol sslerde emek göstereceğim ve en iyi olmak için çabalayacağım. Çoğu OOC arkadaşım oyunda polis oldu fakat onlardan duyduğum kadarıyla mola verme rolü yaptıklarında pek bir şey yapmıyorlar, ben kafemi aktif tutacağım için devriye atmadan önce sabah kahvesi yada donut alabilicekler, böylece daha aktif bir rol ortamı sağlamış olacağım.)

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: (Daha önceden bir kafem olduğu için bu konuda kendime özgüvenim var. Tıpkı eskisi gibi içeride kesinlik ile troll barındırmayacağım, iki kez uyarıp insanların rol yapmasını sabote eden kişileri atacağım. Kafemde ki garsonları ve çalışanları IC ve OOC bilgilendireceğim için kesinlik ile kafede yüksek kalitede rol olacak. Oyuna yeni başlamış arkadaşlara orada kafe kapalıyken garsonluk rolleri vesayre öğreteceğim, bu sayede RINA RP oynayan insanlara yardımcı olmuş olacağım. RINA RP sunucusunda dürüst olmak gerekirse saat 12 veya 1 gibi rol bulmak zor oluyor, hafta sonları erken kalktığım için oyuna erken giren insanlara aktif bir rol ortamı sağlayacağım. Kafede İngiliz içecekleride barındıracağım. Örnek olarak size İngiliz çayını verebilrim. Bu sayede kafemde rol yapmaya gelmiş insanlara birazda olsa İngiliz kültürü katmış olacağım.)

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: (En basit örneği olarak aktif bir rol ortamı sağlayacak, IC karakterim motorsikletlere çok hevesli, kendisi motorcu arkadaşlar edinmek istiyor. Kafenin etrafında motorcu arkadaşları ile takılıcak. Eskiden Santa Maria çok aktif bir bölgeydi son zamanlarda orası oldukca pasif bir bölge, artık insanlar balıkcı yakınlarında takılıyor veya geceleri barlarda. Bu kafe sayesinde insanların bir miktarını Santa Maria bölgesinin yakınlarına çekeceğim bu sayede oranın pasifliğini kaldırmış olacağım. RINA RP oyuncularına İngiliz çayı gibi farklı kültürler katacağım, menümde İngiliz içecekleri olacak. )

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Terran"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 12 Kasım 2023, 15:24
Toplam oynama: 453 gün, 20 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Temmuz 2023, 11:15
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Son giriş: 12 Nisan 2023, 23:40
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 03:11
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Ynt: Terran-Bonibon Cafe
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2021, 13:00:15 »
"Beyanname" kısmını düzenleyin, ek olarak 24 saat içerisinde tanıtım açıp linkini konu altına sunun

Çevrimdışı BenBonibon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maya Rockman Lv.25