Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SKUNKY - CLUCKIN BELL

Başlatan SKUNKY, 15 Haziran 2021, 02:26:48
Okunma sayısı 256 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SKUNKY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Merlyn Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2024, 11:48
Toplam oynama: 75 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
SKUNKY - CLUCKIN BELL
« : 15 Haziran 2021, 02:26:48 »

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  1.01:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz? :  Haftanın her günü aktifim, her gün oyunda aktif olarak bulunuyorum. İşyerini özellikle akşam olmak üzere sürekli aktif tutmayı planlıyoruz.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İş yeri koordinatları(/pos): 2419.70,-1509.04,24.00, 91.37

2.02:İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.03:İş yeri adı: CLUCKIN BELL

2.04:İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant

2.05:İş yeri interioru: SAMP'ın kendi default interiorunu istiyorum Restaurant

Uzun Cevaplı Sorular:

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Sokakta diğer çocuklarla birlikte takılmaktan ziyade artık bir sorumluluk ve bir iş sahibi olmam gerektiğini düşündüm.
Hem arkadaşlarımla hem de şehirde yaşayan diğer insanlarla birlikte buluşmalar düzenleyebileceğim ve eğlenebileceğim bir ortam oluşturmak istedim. Kuzenim olan Agustin Ortega ile aramızda bu olayı tartıştık ve bankadan biraz da kredi çekerek bu işyerini açma kararı aldık. Aynı zamanda silah ve uyuşturucu ticaretlerinden kazandığımız yasal olmayan paraları da devletin gözünde yasal gözüktürmeye çalışmalıydık. Yasal para kazandığımızı göstermenin en kolay yolunun bir işyeri yani Tavukçu işletmenin olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca bunu yaparken gerçekten de yasal para kazanacağız. Hem herkes eğlenirken ben de cebime para koyacağım ve eminim bu işi büyüterek daha fazla para kazanacağım. Ama öncelikli amacım sokakta geçirdiğim vaktin bir kısmını burada geçirmek.

Gün içerisinde çoğu zamanımı oyun içerisinde harcıyorum. Bu oyunda harcadığım zamanın bir kısmını hem kendimi eğlendirerek hem de diğer oyuncuları eğlendirerek geçirmek kulağa fena gelmedi.
Özellikle akşam saatleri olmak üzere günün her saatine aktif bir rol ortamı oluşturmayı ve en kötü ihtimalle bile birlik içerisinde rol ortamı oluşturmayı hedefliyorum.
Diğer bir amacım ise IC olarak karakterimin tanınmasını sağlamak ve Doğu Los Santos'u biraz olsun daha aktif tutmak. Ayrıca işyeri içerisinde belirli zamanlarda ve belirli saatlerde düzenleyeceğim etkinlikler hem oyuncuları sevindirecek hem de işyeri içerisinde aktif bir rol ortamı oluşmasını sağlayacaktır. Gerek gece düzenlenen ziyafetler, gerek insanların rol yaparak para kazanmasını sağlamak gibi çeşitli amaçlarım var.
Bir çok oyuncu rol yaparak para kazanamayacağını düşünüyor fakat ben bu önyargıyı kaldırmak istiyorum. Oyunculara IC olarak işyerimde çalıştırmayı ve çalıştıkları süre boyunca maaşlar vermeyi hedefliyorum. Kısacası hem rol yaparak eğlenecek, hem de paralarını kazanacaklar. Şimdilik bu iş yeri için düşüncelerim bunlar.

3.03İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Başta birliğimiz olmak üzere sunucuda bulunan herkese aktif bir rol ortamı sağlamayı düşünüyoruz. Gerek işyeri içerisinde gerek işyeri dışında/önünde aktifliği sağlamayı ve insanlara rol imkânı sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda birliğimiz ile birlikte içeride çeşitli roller sergilemeyi ve hem birlikteki üyelere hem de oyunculara rol imkânları sunmayı istiyoruz. Elimizden geldiği kadar günün her saati Tavukçuyu aktif tutmayı ama özellikle akşam saatlerinde büyük buluşmalar düzenleyerek işyerinin adını duyurmayı ve Doğu Los Santos bölgesini eskisine göre daha da canlı tutmayı hedeflemekteyiz. Sadece birlik üyeleri değil, normal oyuncuları da işyerimizde çalıştırarak hem rol yaparak hem de eğlenerek para kazanmalarını hedefliyoruz.

3.04:İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Doğu Los Santos ve çevresine herhangi işyeri yok, bununlar birlikte aktif bir rol ortamı da bulunmuyor. İşyerimizin bulunduğu bölgeye sağlayacağı katkı ise Doğu Los Santos civarını canlandırmak ve aktif bir rol ortamı oluşturmasını sağlamaktır. Gerek işyeri önünde gerek işyeri içerisinde elimizden geldiği kadar aktif bir rol ortamı oluşturmaya çalışacağız. Ağırlıklı olarak akşam saatlerinde partiler düzenlemeyi ve aktifliği her geçen gün daha da fazla arttırmayı düşünüyoruz. Hem eskisine nazaran (eskiden kastım işyeri açılmadan önce) rol ortamının fazlasıyla artacağına düşünmekteyim.. Doğu Los Santos'u daha canlı bir rol ortamı hâline getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi eminiz ve inanıyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, SNUKY; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum. 
1

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı