Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Here comes the alchemist fulcanelli.

Başlatan Fulcanelli, 14 Haziran 2021, 21:02:49
Okunma sayısı 652 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fulcanelli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Haziran 2022, 18:00
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Here comes the alchemist fulcanelli.
« : 14 Haziran 2021, 21:02:49 »
OOC

ROL GİDİŞATI VE HİKAYESİ:Fulcanelli, kimliği hala tartışılan bir Fransız simyacı ve ezoterik yazar tarafından kullanılan addı. Fulcanelli ismi kelimeler üzerinde bir oyun gibi görünüyor: Vulcan, eski Roma ateş tanrısı, artı El, Tanrı'nın Kenan adı ve Kutsal Ateş.Bunlar size karışık gibi görünüyor,Fulcanelli,Ölümsüzlüğü bulmaya çalışan bir adamdı,şuan kimse onun yaşayıp yaşamadığını bilmiyor. Kısaca Fulcanelli rolünü ic olarak gerçekleştirmeye çalışacağım zaten oyunda kendimi fulcanelli diye tanıtınca rina roleplay oyuncularının %0.01 lik kısmının sadece fulcanelliyi tanıyabileceğini sanıyorum hatta %0 da olabilir.o yüzden bunda bi sakınca görmüyorum,PG olmadan rol yapaibleceğimi amaçlıyorum,Tek odalı evde deneyler ve araştırmalar yapan simyacı bir karakteri canlandırmaya çalışacağım.IC olarak deney yapıp uyuşturucu yapımı olarakta uyuşturucu alım satımı olarakta Oyuna bunu geçirebileceğimi düşünüyorum,Kitap günlüklerimi photoshop ile yapıp bu konu altına paylaşacağım,rol yolları yaratmak için bu konuyu açtım,Karakteri düzgün olarak sergilemeyi amaçlıyorum,Kitap yazmayı düşünüyorum.

Katedrallerin Sırrı kitabının bir sayfasındaki resim - Fulcanelli.

Fulcanellinin Hayatı (Bilgi amaçlı) :Fulcanelli muhtemelen simya bilimi, mimari, sanat, bilim ve diller konusunda eğitim almış bir Fransızdı. Fulcanelli'nin 1926 yılında kaybolduktan sonra yayınlandı iki kitap onun terk ederek yazdığı şaheserinizi , Le Mystère des Cathedrales onun tek öğrenci Eugène Canseliet ile. İlk baskısı 300 kopyadan oluşuyordu ve Jean Schemit tarafından 52 Rue Laffitte, Paris'te yayınlandı . [3]

Fulcanelli hakkındaki teoriler, onun o zamanın şu ya da bu ünlü Fransız okültisti olduğunu tahmin ediyor: belki eski kraliyet ailesinin bir üyesi , Valois Evi veya Frères d'Heliopolis'in ( Heliopolis Kardeşleri, Fulcanelli merkezli bir toplum) başka bir üyesi. Eugène Canseliet, Jean-Julien Champagne ve Jules Boucher dahil). Canseliet'in öğrencisi Patrick Rivière, Fulcanelli'nin gerçek kimliğinin ünlü Fransız fizikçi Jules Violle olduğuna inanıyordu . [4] 1996 tarihli bir kitapta, Jean-Julien Hubert Champagne (23 Ocak 1877 doğumlu) ve Fulcanelli'nin yazı örnekleri karşılaştırılır ve önemli benzerlikler gösterir. [5]Her halükarda, 1916'da Fulcanelli, o zamanlar henüz on altı yaşında olan Canseliet'i ilk öğrencisi olarak kabul etmişti. 1921'de Ferdinand de Lesseps'in oğullarını öğrenci olarak kabul etti ve 1922'de iki öğrenci daha aldı: Jules Boucher ve Gaston Sauvage. 1925'te Fulcanelli, iddiaya göre adi metalleri altına dönüştürmeyi başardığı 59 rue Rochechouart'a taşındı . [6]

1960 yılında, uluslararası en çok satan The Morning of the Magicians'ın yayınlanmasıyla , Pauwels ve Bergier, Usta Simyacı'nın gizemini popüler hale getirdi. [7]

Ayrıca Fulcanelli karakterim,Albert Einstein'in Phieldelphia deneyine önem veriyor,Nikola teslanın Esir madesi teorisinede iyi bir önem veriyor.

Fulcanelli adına yazılan Google aramasında çıkan görüntüler.

Phieldelphia deneyine ait resim.

Nikola Tesla'nın Esir maddesi teoremi.

""Sizin dediğiniz esir maddesi aslında eter dir . Nikola Tesla ya göre ; İstediği maddeyi etere dönüştürebilir

Maddi ve sürekli türeyen enerji oluşturabilir

Dünya'nın boyutunu değiştirebilir

Mevsimleri kontrol edebilir

Evrenin sınırları boyunca seyahat edebilir

Gezegenlerin çarpışmalarını yeni güneş, yeni yıldız, ısı ve ışık kaynağı üretmek için kontrol edebilir

İnsan kendisini sonsuz biçimlerde canlandırıp geliştirebilir.

Bir nevi Bütün fizik kuvvetleri yok sayıyor tesla .

Somut iddası ise :

Dinamik Grative Teorisi uzaydaki nesnelerin hareketlerini açıklayan bir güç alanını kabul ediyor. Bu kuvvet alanının varsayımı uzay eğriliği (yaşa Einstein) kavramını ortadan kaldırıyor. Eter, olgular (derken evrensel yer çekimi, atalet, momentum ve gök cisimlerinin hareketinin yanı sıra tüm atomik ve moleküler maddeler kastediliyor) için vazgeçilmez bir işleve sahiptir.

İlginçtir ki, İnsanlığın Büyük Başarısı başlıklı bir makalede Tesla, Dinamik Gravite Teorisi hakkında şunları söylemiş: Aydınlık eter, tüm uzaydaki boş alanı dolduruyor. Eter, yaşamı veren yaratıcı güç tarafından etkiliyor ve ışığın hızına yakın bir hareket sergiliyor, sonsuz küçük kıvrımlarla düşünülebiliyor ve madde haline geliyor. Kuvvet kaybolduğunda ve hareket kesildiğinde, madde tekrar etere dönüyor (bir nevi atomik bozulma şekli).

Evet şimdi gelelim Eter Maddesi Kanıtlanmak için Deney yapıldı Ve o deney Başarısızlıkla Sonuçlandı Ve bu Deneyin Sonucunda ise Eter diyebir madde OLMADIGI anlaşıldı .

Michelson–Morley deneyi, fizik tarihinin en önemli ve ünlü deneylerinden biridir. 1887'de Albert Michelson ve Edward Morley tarafından Case Western Reserve University'de yapılan deney genel olarak eter teorisine karşı en büyük kanıt olarak düşünülür. Albert Michelson özellikle bu çalışması için 1907'de Nobel Fizik Ödülü'nü aldı. Deneyin asıl amacı Ether maddesinin var olduğunu deneysel olarak kanıtlamaktı. Amacın olumlu yönde olmasına rağmen deney olumsuz sonuçlandı. Eğer böyle bir madde olsaydı içinde bulunan her şeyi etkilerdi (ışık dahil).

Michelson ve Morley deneyi değişik zamanlarda ve koşullarda tekrarladılar ama sonuç değişmedi. Işıkta bir sapma ya da gecikme olmadı.""

Bu yazıyı yazan adam bir sitede yorumcu eleştirmen olarak yazmış,bana göre nikola tesla bunları boş yere söylemiş olamaz,boş bir şeye bu kadar büyük bir mucit kafasını yormazdı.

Nikola Teslanın bana dikkat çeken bir özelliği,phieldelphia deneyinde albert einstein'in bu olayın sadece radarda gözükmemek amacının dışında,görünmez olup ışınlanmak amacını gütmesinden sonra nikola teslanın bunun red edip projeden ayrılmasıdır.

20. yüzyılın başlarında yaşadığı tahmin edilen fransız simyacı ve yazarın takma adıdır. gerçek adı bilinmemekle beraber 1922 yılında yazdığı le mystère des cathédrales* isimli kitapla dünya çapında pek çok kimyagerin dikkatini çekmiştir. kendisinin öğrencisi olan eugène canseliet'nin bu kitaptan faydalanarak ustasından almış olduğu felsefe taşını kullanıp 100 gram kurşunu altına çevirmeyi başardığı iddia edilmiştir.
fulcanelli, 1926 yılında yaşadığı paris'ten ayrılmış ve 1936 yılına kadar onu gören kimse olmamıştır.
ikinci dünya savaşı sırasında alman gestapo ajanları tarafından tüm fransa'da didik didik aransa da izine ulaşılamamıştır.

Aydınlatmayı beklenen bir sürü olay var.Rina Roleplay adlı bir konseptin olduğunu tekrar hatırlayarak konudan fazla sapmadan yazıma devam ediyorum,bilim ile ilgili bir hayal ışığı kafanızda oluşturabildiysem ne mutlu bana!

IC

İsim : Bilinmiyor,Takma adı (Fulcanelli)
Soyismi : Bilinmiyor,Soyadı takma soyismi ile (Kimyacı,simyacı,alchemist,chemist)
Fiziksel özellikleri Kısaca: Kahverengi gözlü,gözlük takan,şapkalı garip bir adam,30 40 yaşlarını andırıyor, ve oldukça genç gözüken biridir.

Hayatındaki Amaç.

Ben Fulcanelli,Hayatımdaki amacım bilim adamlarının yaptığı araştırmalardan sonuçlardan yola çıkarak yeni ve ap ayrı sonuçlara ulaşmak,araştırmalar yapmak,Ölümsüzlüğü bulmak,Deneyler yapmak.İnsan oğlunun yararına olacak şeyler yapmak.Değerimi insanlara kanıtlayabilmek.Felsefe Taşını gösterebilmek,öğrenmek,öğretebilmek.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Here comes the alchemist fulcanelli.
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2021, 21:32:19 »
Başarılar.
1

Çevrimdışı Spetsnaz'

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Nisan 2024, 19:12
Toplam oynama: 155 gün, 3 saat
Son giriş: 13 Mart 2024, 17:12
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
1

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2021, 17:21:50 »
bir ilk olmalı, başarılar dilemekteyim.
1

Çevrimdışı Fulcanelli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Haziran 2022, 18:00
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2021, 21:27:35 »

Çevrimdışı #notreally

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 04:54
Toplam oynama: 20 gün, 7 saat
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2021, 21:17:05 »
Başarılar, Dozdum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Haziran 2021, 15:40
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2021, 21:42:08 »
Başarılar dilerim! Konseptiniz oldukça ilginç ve bir o kadar da ilgi çekici gözüküyor. Konudaki ilk iletiyi biraz daha göze hitap edecek şekilde düzenlemenizi öneririm. Rollerinizi takip ediyor olacağım.

Çevrimdışı BOLIVAR

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2021, 11:24:28 »
iyi roller.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 169 gün, 15 saat
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2021, 15:55:11 »
Keyifli roller.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2021, 03:05:32 »
Karakter tanıtımı pasif, arşivlendi.