Dolandırılıp daha sonra yönetime söven insan.
Yönetime mi sövdüm? Komikmiş... Kendinle beni karistirma. Yönetime dakka bir söven sensin. Ben sadece sacma kurallar oldugunu savunuyorum. Mesela beni 1 m dolandirdin ve parayi geri iade edince bir ceza almadin. Bana gore yeni kural gelmeli ve para iadesi yaptiktan sonra sizleri banlamali yonetim. Umarim gelir boyle bir kural da artik sizin gibi dolandiricilardan kurtuluruz.
Argeyi açan arkadaşı tanımıyorum kimdir necidir bilmem sadece bir kere evimi yapmışlığı var tek muhabbetimiz bu. Sunucu genelinde Qeleshi isimli kullanıcıya karşı sürekli bir suçlama ve saldırı yapıldığını gözlemledim hep ve yapılan suçlamaların hepsi sadece yazıda kalan suçlamalar herhangi bir kanıt yok. Oradan buradan duyduğum her şeye de inanacak birisi değilim. Şimdi gelelim " Dolandırılıp daha sonra yönetime söven insan" yazan Helper arkadaşımıza. Ya sen helpersin ve bu bir arge konusu. Sen bu sunucuyu temsil eden bir insansın yöneyimde üst seviyelerle iletişime geçmen bizden daha kolay. Kişinin yaptığı bir yanlış varsa kanıtlarıyla "KANITLARLA" gider şikayet açarsın. Bir arge konusunun altına o konuyla alakası olmayan bir yorum atmazsın. Bu doğru bir hareket değil.
Arge ile ilgili fikrim ise : Mantıklı Destekliyorum.