Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İşten gelip rina oynamak.

Başlatan Furkan0101, 05 Haziran 2021, 20:19:48
Okunma sayısı 3490 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: İşten gelip rina oynamak.
« Yanıtla #20 : 05 Haziran 2021, 20:55:07 »
şu taraftan bak abi güncelleme yapılınca çok daha güzel bir oyun oynayacaksın beklediğin o süreye değecek  :54:

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 05 Haziran 2021, 21:00:44 »
Gold VIP, Exp Boost, X2 Payday ve VDS etkenlerini hesaba katacak kafa yok bunda, bırakın laf anlatmayı kendi halinde yazışmaya devam etsin :d

Banlanınca böyle oluyor işte ;)
Bak şimdi güzel kardeşim sana güzel güzel konuşacağım daha da anlamak istemezsen anlayacağın dilden seninle bol bol konuşurum gerekirse işsiz gibi 17k jaili bitirir ICde gelir birdaha konuşurum. Ben sunucuyu bırakacağım için DM attım ve şuan farklı bir RolePlay sunucusunda 1-2 saat felan oynuyorum. Senin gibi hayatsız bir şekilde 7/24 oynadığım yok, millete bilip bilmeden laf atacağına, burda boş boş konular açıp boş boş iletiler atarak öneri alacağına yürü git yat dizi film felan izle. Kaç saat çalışıyorum diyorsun madem çalışıyon yürü git yatsana birader milletin bu konu altında sana git dinlen demesini mi bekliyorsun? Dedikten sonra mı dinlenecen? Nasıl bir kafa yaşıyorsun bilmiyorum. Adam sana mola ver diyor sen gidip toplam oynama bilmem neler yazıyorsun birader adam gold vip alıyor exp boost vasıyor vdsde afk atıyor adam sana öneri vermiş sen hala gidip boş boş sallıyorsun adama. Nasıl bir kafa yaşıyorsun hem hayatsız gibi rina oynuyorsun hem oynayanada laf ediyorsun.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #22 : 05 Haziran 2021, 21:02:58 »
aynen kardeşim hepiniz vds aldınız full afk bıraktınız o 100 200 günün sadece 5 dk sı rol gerisi afk xD
adam işten gelince burada kafa dağıtıyormuş neyin tatavası bu hayatsız gibi rina oynadığını nereden çıkartıyorsunuz?
1

Çevrimdışı Furkan0101

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Haziran 2022, 18:02
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
« Yanıtla #23 : 05 Haziran 2021, 21:03:31 »
Gold VIP, Exp Boost, X2 Payday ve VDS etkenlerini hesaba katacak kafa yok bunda, bırakın laf anlatmayı kendi halinde yazışmaya devam etsin :d

Bak şimdi güzel kardeşim sana güzel güzel konuşacağım daha da anlamak istemezsen anlayacağın dilden seninle bol bol konuşurum gerekirse işsiz gibi 17k jaili bitirir ICde gelir birdaha konuşurum. Ben sunucuyu bırakacağım için DM attım ve şuan farklı bir RolePlay sunucusunda 1-2 saat felan oynuyorum. Senin gibi hayatsız bir şekilde 7/24 oynadığım yok, millete bilip bilmeden laf atacağına, burda boş boş konular açıp boş boş iletiler atarak öneri alacağına yürü git yat dizi film felan izle. Kaç saat çalışıyorum diyorsun madem çalışıyon yürü git yatsana birader milletin bu konu altında sana git dinlen demesini mi bekliyorsun? Dedikten sonra mı dinlenecen? Nasıl bir kafa yaşıyorsun bilmiyorum. Adam sana mola ver diyor sen gidip toplam oynama bilmem neler yazıyorsun birader adam gold vip alıyor exp boost vasıyor vdsde afk atıyor adam sana öneri vermiş sen hala gidip boş boş sallıyorsun adama. Nasıl bir kafa yaşıyorsun hem hayatsız gibi rina oynuyorsun hem oynayanada laf ediyorsun.

Başka sunucuya gittiysen burda toxiclik yapma sana zorla burda görüşünü belirt diyen yok,Roleplay kavramını bilmeyen insanların para karşılığında bu sunucada af edeleceğini sanma para herşeyin anahtarı değildir,burda ki 1000 Kişi için sen yani 1 kişi heraya 100 TL bile versen senin banını açmaz, Toxiclik yapmaya devam et,kardeşim.Şunuda söyleyeyim 24 saat oyun oynamıyorum en fazla 1 saat.

Çevrimdışı Furkan0101

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Haziran 2022, 18:02
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
« Yanıtla #24 : 05 Haziran 2021, 21:06:32 »
500 Kelimelik tartışma içeren uzun lafları dikkate almayacağım şimdiden iyi akşamlar dilerim,görüşünü belirten arkadaşlara. ((Devrik bir cümle oldu kusuruma bakmayın su içecemde))

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 05 Haziran 2021, 21:06:38 »

Başka sunucuya gittiysen burda toxiclik yapma sana zorla burda görüşünü belirt diyen yok,Roleplay kavramını bilmeyen insanların para karşılığında bu sunucada af edeleceğini sanma para herşeyin anahtarı değildir,burda ki 1000 Kişi için sen yani 1 kişi heraya 100 TL bile versen senin banını açmaz, Toxiclik yapmaya devam et,kardeşim.Şunuda söyleyeyim 24 saat oyun oynamıyorum en fazla 1 saat.
Kankacım mal msıın? Para ne alaka birader ben banımı açtırmaya çalışmıyorum bile 3 ay oldu ban yiyeli sen ne yaşıyorsun? Toxic kelimesinin ne anlama geldiğini bile bilmiyorsundur. Burada tartışma çıkartmaya çalıştığım yok düzgünce bir şey yazmışım üst iletilere bak. Azıcık kafa kullanırsan anlarsın ne demek istediğimi ama belliki konuyu tartışmak için açmışsın adamlar sana öneri veriyor sen oynama sürelerini yazıyorsun?

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2021, 21:07:26 »
aynen kardeşim hepiniz vds aldınız full afk bıraktınız o 100 200 günün sadece 5 dk sı rol gerisi afk xD
adam işten gelince burada kafa dağıtıyormuş neyin tatavası bu hayatsız gibi rina oynadığını nereden çıkartıyorsunuz?
5DK ROL mü? Bunuda N0SY'e demezsin ASDMLKQNWENDAKSNJBDKWQHABEKQBWEDASDBKASBD

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 05 Haziran 2021, 21:10:55 »
:huh: :huh:
1

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #28 : 05 Haziran 2021, 21:13:14 »
genel konuşuyorum isim vermedim alınmak isteyen alınsın
adam sizden tavsiye istemiyor yaşadığı olayı anlatıp sizin başınıza gelse ne düşünürsünüz diyor
siz kalkmış hayatsız gibi rina oynuyorsun diyorsunuz .d

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 05 Haziran 2021, 21:18:37 »
genel konuşuyorum isim vermedim alınmak isteyen alınsın
adam sizden tavsiye istemiyor yaşadığı olayı anlatıp sizin başınıza gelse ne düşünürsünüz diyor
siz kalkmış hayatsız gibi rina oynuyorsun diyorsunuz .d
Yeni güncelleme için çıldırmak tabi normal karşılanır ama 1-2 saat sunucuya giremediği için çıldırmak hayatsız gibi rina oynamayı gösteriyor. Öneri veren adama bile sallıyorsa adamın sorunu başka. Aman aman büyütülücek bir olay bile değil 1-2 saat giremediği için niye oyun dışı sohbete konu açarsınki :d Hadi açtın diyelim bari öneri alan veya düşüncesini belirten adama sallama.