Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

UEFA EURO 2020

Başlatan BurakBeyy, 01 Haziran 2021, 14:14:52
Okunma sayısı 4679 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Ynt: UEFA EURO 2020
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2021, 22:36:49 »
nasıl koyduk ama italyaya  :dft003:
hemde baya sağlam koyduk :helal:
iz bıraktık  :helal:
öyle böyle koymadık çok fena koyduk.  :helal:

Çevrimdışı BurakBeyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ağustos 2023, 22:30
Toplam oynama: 136 gün, 10 saat
« Yanıtla #11 : 23 Haziran 2021, 20:21:29 »
 :kiss: :kiss: :56:

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #12 : 23 Haziran 2021, 21:12:29 »
Uğurcan yerine Altay denenmeli, Burak yerine Halil denenmeli ve Merih yerine Ozan kabak oynamalı. Forvete yusuf felanda olabilir.
Her futbolcu için demiyorum ama bazı futbolcularımız gereğinden çok fazla abartılıyor, yetenekli ve gençler ama henüz çok iyi tecrübeye sahip değiller. Bu yüzden kadro içi değişiklikler yapılması lazım, saha tecrübesi olanın oynaması gerekiyor.
Ugurcan yerine altay?  :'D Merih yerine ozan????? Oyuncularin tek maclik hatalari olmasi normal Ozan nin veya altay in Merih ve Ugurcan kadar is yapacagini dusunmuyorum
Merihin maç tecrübesi yok doğru düzgün. Juventusta her maç ilk 11 oynuyor mu sanıyorsun tam olarak? Ozan Kabak daha tecrübeli bana göre, Galatasarayda parladı ve henüz genç yaşta Şampiyonlar liginde forma giydi. İki tane Alman kulübünde oynadı, ilk 11 oynamaya başladı. Liverpoola gitti kiralık olarak orda da oynadı.

Uğurcan ve Altay, ikiside yetenekli kaleciler. Kendi takımlarında ilk 11 oynuyor. Uğurcan ne kadar yetenekliyse, Altayda o kadar yetenekli.

Çevrimdışı lykoferr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Roland Moody Lv.10
Son giriş: 17 Kasım 2021, 22:18
Toplam oynama: 5 gün, 1 saat
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2021, 01:32:17 »
Uğurcan yerine Altay denenmeli, Burak yerine Halil denenmeli ve Merih yerine Ozan kabak oynamalı. Forvete yusuf felanda olabilir.
Her futbolcu için demiyorum ama bazı futbolcularımız gereğinden çok fazla abartılıyor, yetenekli ve gençler ama henüz çok iyi tecrübeye sahip değiller. Bu yüzden kadro içi değişiklikler yapılması lazım, saha tecrübesi olanın oynaması gerekiyor.
Ugurcan yerine altay?  :'D Merih yerine ozan????? Oyuncularin tek maclik hatalari olmasi normal Ozan nin veya altay in Merih ve Ugurcan kadar is yapacagini dusunmuyorum
Merihin maç tecrübesi yok doğru düzgün. Juventusta her maç ilk 11 oynuyor mu sanıyorsun tam olarak? Ozan Kabak daha tecrübeli bana göre, Galatasarayda parladı ve henüz genç yaşta Şampiyonlar liginde forma giydi. İki tane Alman kulübünde oynadı, ilk 11 oynamaya başladı. Liverpoola gitti kiralık olarak orda da oynadı.

Uğurcan ve Altay, ikiside yetenekli kaleciler. Kendi takımlarında ilk 11 oynuyor. Uğurcan ne kadar yetenekliyse, Altayda o kadar yetenekli.
Mac tecrubesine degilde form durumuna gore 11 sekilleniyor , haklisin merih juvede pek forma bulamiyor fakat ozanin performansinin merihe gore kotu olacagini dusunuyorum.Ozan kabagin liverpoolda yaptigi kisisel hatalar oldukca fazla ve merih yerine oynamasi daha kotu olur, ugurcan ve altay seciminde ugurcanin 11 oynamasi daha olumluydu altay oynasa super guc olmayacaktkk zaten kararlar dogru

Çevrimdışı Phane

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2023, 15:40
Toplam oynama: 376 gün, 23 saat
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:25
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:24
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 25 Haziran 2021, 10:10:44 »

Mac tecrubesine degilde form durumuna gore 11 sekilleniyor , haklisin merih juvede pek forma bulamiyor fakat ozanin performansinin merihe gore kotu olacagini dusunuyorum.Ozan kabagin liverpoolda yaptigi kisisel hatalar oldukca fazla ve merih yerine oynamasi daha kotu olur, ugurcan ve altay seciminde ugurcanin 11 oynamasi daha olumluydu altay oynasa super guc olmayacaktkk zaten kararlar dogru

Asıl sorun Altay ve Uğurcan değil oyun planımızdı mesela Okay iki stoperin arasına giriyor ki stoperlerin birbiri arasında ki mesafe çok kısa hadi diyelim uzun oldu bu oyun planı ile Okay değil Xavi girse oyun kuramaz Galler maçında ilk gol bağıra çağıra geldi bütün savunma seyretti tek reaksiyon gösteren Çağlar oldu oda ofsayt çizgisini bozdu. Karşı rakibimiz bu oyun planınıda yeni oluşturmadı uzun zamandır adamlar aynı oyun planı ile oynuyordu. Liverpool'da şampiyonlar liginde Real Madrid'e karşı ilk 11 başlayan Ozan Kabak Euro 2020'de forma yüzü göremedi ve bu oyun planında Ozan Kabağa gerçekten çok ihtiyaç vardı oyun kurabilen bir stoper olmasına ek olarak dribbling kabiliyetide yüksek bir oyuncu. Genç olmasına rağmende gerçekten çok tecrübeli bir futbolcu adam 20/21 sezonunda Müller, Lewa, Benzema gibi santraforlara karşı oynadı. (Müller santrafor değil biliyorum.)  Forvet hattında ki Kenan Karamandan bahsetmiyorum bile düşündükçe geriliyor insan.

Çevrimdışı f0rest

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 04 Kasım 2022, 02:35
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2021, 23:29:56 »
Bireysel olarak bakıldığında oyuncular gerçekten az da olsa tecrübeli ve kaliteli fakat bu denle bir turnuvaya hazır değiller henüz. Bu yenilgileri anlayışla karşılamak gerekir eminim önümüzdeki turnuvalarda çok daha başarılı sonuçlar elde edeceğiz.

Çevrimdışı fm23sevdalisi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 09 Kasım 2023, 04:48
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: ***** **ars
Jake Ruckles Lv.28
Son giriş: 31 Ağustos 2023, 18:49
Toplam oynama: 263 gün, 1 saat
Fatteh Ashme Lv.28
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:07
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2021, 01:08:51 »
Bu gece de Mbappe için bir şarkı bırakalım o hâlde;

Çevrimdışı #Shenal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Temmuz 2021, 14:26
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #17 : 02 Temmuz 2021, 16:50:53 »
Altay > Uğurcan

Çevrimdışı elmander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: