Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Masaüstüne geçtikten sonra oyunu açamıyorum

Başlatan Xâires, 29 Temmuz 2018, 05:33:45
Okunma sayısı 370 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Masaüstüne geçtikten sonra oyunu açamıyorum
« : 29 Temmuz 2018, 05:33:45 »
Bazı zamanlar oyunu oynarken masaüstüne geçtikten sonra tekrar açmaya çalıştığımda oyun tam ekranda olmasına rağmen pencere modunda ve tamamen siyah olarak açılıyor, fareyi oynattığımda ana menüdeyken gelen ses geliyor, esc'ye bastığımda yürüdüğüm zaman ayak sesleri falan geliyor, alt + enter yaptığım zaman yanıt vermeyi kesiyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Marcus Weiss Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 18:12
Toplam oynama: 54 gün, 21 saat
Ynt: Masaüstüne geçtikten sonra oyunu açamıyorum
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2018, 13:11:39 »
SA-MP veyahut GTA'nın kişisel dosyalarında olan model veya data dosyalarının eksikliği, değer farklılığı vs. kaynaklanan bir problem. SA-MP'ı yeniden kurmayı deneyin. Devam eder ise GTA'yı yeniden kurun. Problem devam eder ise Save dosyalarını farklı bir klasöre taşıyıp GTA'nın kişisel ayarlarını belirlemesine izin verin.

Nvidia GeForce Experience kullanıyor iseniz uygulamanın optimizasyon ayarlarını San Andreas'ten bağımsız hale getirin.

İyi roller ve iyi forumlar.

Çevrimdışı Xâires

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Nisan 2020, 23:03
Toplam oynama: 136 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2018, 13:15:11 »
SA-MP veyahut GTA'nın kişisel dosyalarında olan model veya data dosyalarının eksikliği, değer farklılığı vs. kaynaklanan bir problem. SA-MP'ı yeniden kurmayı deneyin. Devam eder ise GTA'yı yeniden kurun. Problem devam eder ise Save dosyalarını farklı bir klasöre taşıyıp GTA'nın kişisel ayarlarını belirlemesine izin verin.

Nvidia GeForce Experience kullanıyor iseniz uygulamanın optimizasyon ayarlarını San Andreas'ten bağımsız hale getirin.

Bu sorun hep gerçekleşmiyor, bazen oluyor. Olduğu zaman da uzun bir süre devam ediyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Marcus Weiss Lv.17
Köken: İngiliz
Son giriş: 15 Mayıs 2022, 18:12
Toplam oynama: 54 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2018, 13:22:03 »

Bu sorun hep gerçekleşmiyor, bazen oluyor. Olduğu zaman da uzun bir süre devam ediyor.

Aynı sorun bende de yaşandı. GeForce E. bağlantısını keserek durumu sonlandırdım ve oyunun kendini optimize etmesine izin verdim. Sorun çözüldüğünde konunuzu kilitlemenizi rica ediyorum.