Rollerin çoğu ya suç örgütleriyle, ya da mafyalarla. Mc kültürünü tam olarak yansıtabildiğinizi de düşünmüyorum. Kendinizi geliştirmeniz dileğiyle, başarılar. 
Açık yapılan eleştiri, eleştiri değildir. Bunun için hata yapılan kişilere özelden ulaşılması gerekir ki bunu yapabilecek seviyede biri olduğunu düşünmüyorum. Ben tanıtıma kasıntı roller atmak zorunda değilim, sürekli bira içip motor sürdüğüm rolleri atmak zorunda da değilim, koalisyon rolünü görüp bu yorumu attığını tahmin ediyorum. Diğer sayfalara da bakmanı öneririm, sağlıcakla kal.
Bu yazı şekli ne oğlum? Kasıntı rol yapmıyorum yazmışsın bir de, AAAAAAAAAAAAAAA diye bağırınca da kasıntı rol yapmayıp iyi rol yaptığını mı düşünüyorsun? Karakterinin rollerini ve yazı biçimlerini yakından inceledim adeta bir Türk gibi rol yapıyorsun. Amerikan bir karakterle yakından uzaktan alakası yok. Ayrıca ss tarzlarınızı beğenmiyorum, her sse garip efektler ekliyorsunuz. Eleştirimi buradan yapma sebebim hatalarınızın farkına varmak. Sanırım onları düzeltmek gibi bir niyetiniz yok, devam edin. En ufak eleştiriyi kaldıramayıp bu kadar üslupsuzca yazacağını bilsem eleştiri yapmazdım