Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina Roleplay Feedback V2

Başlatan EmreSenseiii, 26 Mayıs 2021, 18:34:33
Okunma sayısı 294 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EmreSenseiii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Mayıs 2021, 18:29
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Rina Roleplay Feedback V2
« : 26 Mayıs 2021, 18:34:33 »
KogLord isimli forum üyesine cevabım şöyle,
Feedback demek geri bildirim demek. Bir oyuncu olarak sunucudaki hataları forum üzerinden saygımı aşmadan bildiriyorum, oyun dışı sohbette çekiliş konusunda sana her hangi  (edit. genelleme yaptık)*  bir gönderme yapmadık kişisel üstüne alınıyorsan orası sana kalmış bir şey, dostum. Ayrıca Feedback'in ar-gesi açılamaz. :facepalm: lütfen, gereksiz yere kilitlemeyin. Sunucuda ki başlı hataları buraya yazıyorum belki düzelir.

En son : LSMD boşuna var, adamlar kafa kafa çarpışıyor ve bir şey olmamış gibi davranıyor, demiştim.

İllegal birlikler bir araya getirilip masa rolleri döndürülmüyor. Burada FM'in devreye girmesi gerek. Ne konuda mı? sürekli SAMP TR'de silahlı çatışmalardan sıkılmadınız mı? ekonomik savaş, ambargo vs. Sizinde feedbackleriniz varsa lütfen iletin, belki yönetim görüp düzeltir.

"ASLA KÖTÜLEMEK AMACIYLA AÇILMAMIŞTIR."

Çevrimdışı EmreSenseiii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mayıs 2021, 18:29
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: Rina Roleplay Feedback V2
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2021, 20:16:04 »
100 polis varsa 50si egolu. Unutmayın, ego yapacak bir başarımınız henüz yok arkadaşlar, oyun oynuyoruz. Umarım IC karakterlerinizi OOC karakteriniz gibi yönetmeyi bırakırsınız.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2021, 20:20:47 »
Arkadaş  hastanede ceset rolü yapıyordu ve bir emt geldi, cesedi morga kaldırmaya ve polisi çağırmaya tenezzül bile etmedi.
Genelde hatalarını söylediğimiz zaman fd ye çamur atmayın gibi cevap alıyoruz.  Ama ben bu durumun düzelip  daha iyi olacağına inanıyorum. Genelde uçurumdan ve yüksek binadan atlayanların ölmesi gerekirken  3 dk sonra yaralıdan çıkıp bunny yaparak  gidiyordu, bunu engellenmesi lazım.
(Kötüleme amaçlı değil.)

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2021, 20:40:43 »
Oyun dışı sohbet feedback verebileceğiniz bir kategori değil. Değiştirilmesini yahut geliştirilmesini istediğiniz bir şey varsa AR-GE açarsınız. Adı üstünde, araştırma ve geliştirme. Polislerden bir şikayetiniz varsa ise UCP üzerinden şikayet açarsınız. Bu şekilde konular açmaya devam ettiğiniz taktirde ileti yasağı ile cezalandırılacaksınız.