Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Türkiye'nin hali

Başlatan acttgangsta, 23 Mayıs 2021, 22:01:18
Okunma sayısı 2808 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Türkiye'nin hali
« Yanıtla #30 : 25 Mayıs 2021, 11:59:12 »
beni neye dayanarak arap sevici  olarak ilan ettiğini anlamış değilim, bu fotoğraftakiler onların nankörlüğü ne diyeyim? veyahut ne dememi bekliyorsun? her milletin  iyisi de var kötüsü de
uzatsam her türlü ben forum ban yiyorum, görevliler tarafını çok açıkca belli ediyor
kendi ülkende yaptığın uyuşturucu operasyonları sonucunda "suriyeli" mafya -ya da onun köpekleri her neyse işte- senin sınır karakoluna baskın yapıyor ve kendi askerin çatışma çıkmasın diye geri çekiliyor. üstüne karakoldan silah çalınıyor. sen de bunu yapanlara basitçe bir nankör demekten başka bir şey yapmıyorsun. sonra neden ar*p sevici ilan edildim diyorsun, sence neden?
Adam gayet güzel açıklamış. Konu Atatürk'e sallamaya, şeriatçı ar*p sevdalısı tarikatçıları örgütlemeye, müslüman olmayan kişilerin fikirlerine saygı duymayıp tatava yapmaya gelince yüksek lisans tezi gibi yazı hazırlayan adamsın. Şimdi neden sadece nankör diyip susuyorsun?

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #31 : 25 Mayıs 2021, 12:54:37 »
Suriye iç savaşında gelen göçmenleri hiçbir kimlik kontrolü yapmadan içeriye aldılar. Hırlısı girdi, hırsızı girdi, tecavüzcüsü girdi, dolandırıcısı girdi. Dedelerimizin kanla aldıkları Kilis'te, Türklerden çok a*raplar var. Bunlar toprak parçası almak için din kardeşlerini sattılar. Oynadığım yabancı sunucularda Türklere a*rap diyolar ve bu canımı çok sıkıyor. Binevi haklılar çünkü Türkiye'ye geldiklerinde a*ap tabelası görmemek imkansız. Fes zorunlu denilince karşı çıkanlar, şapka kanunu gelince gevur dediler. Bunlar değişmez arkadaşlar.  Doğu Türkistan'da yapılan zulüme destek veren Filistini hala koruyup kollamaya çalışıyoruz ya.

Çevrimdışı vuoryi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:52
Toplam oynama: 239 gün, 19 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 22:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Mart 2023, 09:43
« Yanıtla #32 : 25 Mayıs 2021, 12:56:30 »
Almanya üst üste 2 tane dünya savaşını kaybetti ama şimdi avrupanın en büyük ekonomisi.Yani güçlü çalışmayla kalkınabiliriz ama nerde.

onlar savaştan çıkıp gelişirken bizim andavallar milletin başörtüsüyle uğraşıyordu

İnterneti, klavyeyi, girdiğin internet sitesini, kullandığın yeni model fırınları,  buzdolaplarını hiçbirini müslüman yapmadı. 0'ı bulması bir şey değiştirmiyor. En iyi müslüman ölü müslüman.
Atatürk zamanında 40'a yakın fabrika açıldı. O sırada başörtü ile değil osmanlının çöpleri ile uğraşıyordu. Celal Şengörün dediği gibi: osmanlı, türk tarihinin en alt noktasıdır. En cahil türk müslüman türktür. Müslüman türkler ile uğraşmak zor oluyor.  Mühimmat gibi yaşadığı belli olmayan, Tanrı gibi hayali arkadaşlara inanacağına gidip araştırsaydın bunu demezdin.

En iyi müslüman ölü müslümandır.
Spoiler:
Kardeşim kaç tane müslüman bilim insanı çıkmış.0 rakamını bile bir müslüman bulmuştur.Tıp matematik uzay vs. bu alanlarda çalışma yapan birsürü müslüman bilim insanı oldu ve oluyorda.Ben de suriyelileri ve arapları sevmiyorum lakin en iyi müslüman ölü müslümandır diye bir şey diyemezsin.Bu çomarla senin aranda hiçbir fark olmadığını gösterir tek farkınız zıt görüşlere sahipsiniz ama ikinizde çomar gibi olursunuz.

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #33 : 25 Mayıs 2021, 13:07:26 »
Almanya üst üste 2 tane dünya savaşını kaybetti ama şimdi avrupanın en büyük ekonomisi.Yani güçlü çalışmayla kalkınabiliriz ama nerde.

onlar savaştan çıkıp gelişirken bizim andavallar milletin başörtüsüyle uğraşıyordu

İnterneti, klavyeyi, girdiğin internet sitesini, kullandığın yeni model fırınları,  buzdolaplarını hiçbirini müslüman yapmadı. 0'ı bulması bir şey değiştirmiyor. En iyi müslüman ölü müslüman.
Atatürk zamanında 40'a yakın fabrika açıldı. O sırada başörtü ile değil osmanlının çöpleri ile uğraşıyordu. Celal Şengörün dediği gibi: osmanlı, türk tarihinin en alt noktasıdır. En cahil türk müslüman türktür. Müslüman türkler ile uğraşmak zor oluyor.  Mühimmat gibi yaşadığı belli olmayan, Tanrı gibi hayali arkadaşlara inanacağına gidip araştırsaydın bunu demezdin.

En iyi müslüman ölü müslümandır.
Spoiler:
Kardeşim kaç tane müslüman bilim insanı çıkmış.0 rakamını bile bir müslüman bulmuştur.Tıp matematik uzay vs. bu alanlarda çalışma yapan birsürü müslüman bilim insanı oldu ve oluyorda.Ben de suriyelileri ve arapları sevmiyorum lakin en iyi müslüman ölü müslümandır diye bir şey diyemezsin.Bu çomarla senin aranda hiçbir fark olmadığını gösterir tek farkınız zıt görüşlere sahipsiniz ama ikinizde çomar gibi olursunuz.
kendi dediğin şeye benim verdiğim cevabı paylaşıyorsun?

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
« Yanıtla #34 : 25 Mayıs 2021, 13:08:59 »
Konu karşı taraflara saldırma boyutuna gittiği için üzgünüm. Herhangi bir tartışma olmadan bazı şeylerin konuşulabileceğini düşündüğüm için konuyu kilitlememiştim. Ülke durumu hakkında söylenecek çok şey var. Ancak bu konuşmalar kimseye saldırmadan yapılmalı. Konuyu kilitleyip arşive taşıyorum. Bir gruba, ırka, inanca, ülkeye en ufak bir nefret söyleminin tekrarı halinde uzun süreli yasaklamalar uygulanacak.