Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Türkiye'nin hali

Başlatan acttgangsta, 23 Mayıs 2021, 22:01:18
Okunma sayısı 2818 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Türkiye'nin hali
« : 23 Mayıs 2021, 22:01:18 »
Sizce Türkiye'nin hali ne olacak? En dandik şeyler bir çok pahalı gel gelelim eğitim sistemine eşit olması için herkesi aynı şeye sokmak ne kadar mantıklı olabilir? Matematik yapabiliyon mu? - Hayır ama şuna yetene.. +Sus bitch.

Bir de Amerika'ya bakalım, orada basit bir yaz işine girsen üç ay çalışsan 500 dolar kazansan istediğin PC'yi alırsın değil mi? Arkadaşlarınla yeni nesil oyunlar oynar, eğlenceli vakit geçirirsin ya da Türkiye'de üç ay çalışıp sadece klavye alabilirsin ve 20 yıllık olan oyunda bile kasma sorunları yaşar kafayı yersin, sizce ne olucak bu Türkiye'nin hali?

Lütfen ucube ucube yorumlar atmayın sizce ne olucak bu Türkiye'nin hali?

Çevrimdışı k3ro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2023, 16:08
Toplam oynama: 135 gün, 13 saat
Ynt: Türkiye'nin hali
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2021, 22:06:31 »
iş beğenmiyosan napak bas ampüle  8)
2

Çevrimdışı w0xic

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2024, 22:47
Toplam oynama: 235 gün, 17 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Mart 2023, 19:10
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2023, 23:33
Toplam oynama: 45 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2021, 22:22:17 »
ülkeyi ciddi anlamda benimsemiş, halkın sersefil durumunu anlamış ve bu durumu düzeltmek için gerçekten çaba sarfedebilecek birisi gelene kadar böyle yaşayacağız.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2021, 22:30:36 »
Birazdan konuşacaklarım ülkücü damarlarına basacak belki ama bunlar gerçek

Ülkede adam akıllı yönetecek 2 3 kişi dışında kimse yok, onların da zaten ayağına çelme takıyorlar. Türk milleti yiyicidir, her zaman öyle olmuştur. Tarih tekerrürden ibarettir. Selçuklu, Osmanlı, Köktürk 1-2, tüm Türk devletleri bu yüzden yıkıldı. Milletimiz hiç doymamıştır, hep daha fazlasını istemiş ve bencil olmuştur. Ayrıca 2023te Z kuşağı devirecek falan boş hikaye bunlar, malum kişi yerini garantiledi, tahtalı köyü boylayana kadar böyle devam edecek. Bundan sonraki gelecek kişi de düzeltemez ülkeyi muhtemelen, çünkü o da yiyici olacak. Türk milletinden iflah olmaz, hele senden hiç olmaz. Verdiğin örnekler bile oyunlar ile alakalı, ülkenin iyi olmasını istemesinin tek sebebi oynadığın rinaya enb kurabilmektir muhtemelen, biraz daha geniş düşünmen lazım.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2021, 22:32:16 »
Ülkenin düzgün olması için o kadar çok şey yapılması gerekiyor ki, sadece benim aklıma gelen şeyleri yazsam 100 200 maddelik belge çıkar. Sizin Ortaokul Lise kafanızla düşündüğünüz şeyleri adam düşünmüyor mu sanıyorsunuz cidden? Cidden böyle düşünüyorsanız çok yazık. Adam kendi cebine 2 3 Milyon Dolar koymak yerine neden sizi bizi düşünsün ki?

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2021, 22:57:56 »
Biliyorsunuz ki Almanya 2. ve 1. dünya savaşında kaybetti. Şehirler tuz buz olması dolayısıyla Türkiye'den 600 bin kişi Almanya'ya göç etti. Adamlar 2 savaşı kaybetmesine rağmen refahı yüksek bir ülke. Bizi her türlü  olayda rakip gören Arap hanedanlarına topraklarımızı satıyoruz. Bu ülkenin şahlanması için önce şu göçmen ve Arap sorununu ortadan kaldırmamız gerek. Ülkede matematik bilmiyorsan (("salaksın")) deniyor. Yetenekli olduğun bir mesleği yapmak istiyorsun fakat matematik yapamadığın için alınmıyorsun. Çoğu okulların bahçesi bile yokken ekonomi devlerine kafa tutmamızda ayrı bir ironi.  Elin Hansı gençken Dünya'yı gezerken bizim Mehmet te nasıl yurtdışına göçerim arayışında.  Yaptıkları bir park Space X roketlerinin maliyeti kadar park yapıyorlar. Nasa 32 bit pc ile Aya inerken biz fikir ayrılığından birbirimizi kesiyorduk.  Yaptığım imla hataları ile nasıl eğitim verdiklerini anlıya bilirsiniz.

Çevrimdışı vuoryi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 21 Aralık 2024, 18:52
Toplam oynama: 239 gün, 19 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 22:07
Son giriş: 19 Mart 2023, 09:43
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2021, 22:59:32 »
Asla düzelmez, anca yunanistan gibi sanayi yerine turizm ile geçinen ülkelere yakınlaşır. Kendine osmanlı gibi dünyanın en kötü ülkelerinin torunu diyen insanlar var hala. Kılıçdaroğluna basarım en azından kötü yönetirse allahına söveriz dava açmam diyo
1

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2021, 23:11:22 »
Sosyal mecralarda takıldığım zaman  genellikle yaşı 7,6 olan kişilerin bir işe yaramayan sosyal medya fenomenini örnek alması benim zoruma gidiyor.  Bir kişinin bana göre 14,15 yaşına kadar eline telefon bile sürmemesi gerek.  Çocukların parka götürmek yerine eline telefon verirsen böyle olur. Bize hala sosyal medyanın zararlarını bahsediyor fakat bunun bize ilkokulda öğretilmesi lazımdı. Lütfen çocuklara bakacak durumunuz yoksa 12 tane çocuk yapmayın!  Bize dersin önemini güzel bir şekilde anlatmak yerine kafamıza terlik vurarak göstermeselerdi. Okulları bir hapishane yerine eğitim görülen bir yer olarak algılamamızı sağlasalardı.

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2021, 23:38:41 »
Sosyal mecralarda takıldığım zaman  genellikle yaşı 7,6 olan kişilerin bir işe yaramayan sosyal medya fenomenini örnek alması benim zoruma gidiyor.  Bir kişinin bana göre 14,15 yaşına kadar eline telefon bile sürmemesi gerek.  Çocukların parka götürmek yerine eline telefon verirsen böyle olur. Bize hala sosyal medyanın zararlarını bahsediyor fakat bunun bize ilkokulda öğretilmesi lazımdı. Lütfen çocuklara bakacak durumunuz yoksa 12 tane çocuk yapmayın!  Bize dersin önemini güzel bir şekilde anlatmak yerine kafamıza terlik vurarak göstermeselerdi. Okulları bir hapishane yerine eğitim görülen bir yer olarak algılamamızı sağlasalardı.
Bunun sebebi Ar*p seviciliği kadim dostum, zorla Müslüman olduk zorla Ar*p'ları sevdik, dedelerimiz seviyor diye bizimde sevmemiz gerekti. Evde çoğu genç "Ben müslüman değilim." demesinin ardından
((BUNU YAZARKEN KAHKAHA ATTIM AMA ACI Bİ GERÇEK))
cinci hocaya götürüldü, içine cin kaçmış denildi. 3-5 adam başlattı bu akımı ve herkes uydu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra ülkede hiçbir düzenleme yapılmadı, bir ülkenin ileri gitmesi gerekirdi, geri değil. Einstein'in en önemli sözünü unuttular,  "Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır." Bu tarz sözleri tüm büyük insanlar neredeyse söylemiştir, buna Atatürk'te dahil. Verilen eğitim o kadar kötü seviyede ki söylediğin gibi gençler yurt dışına kaçma çabasında. İş olanakları o kadar zor ki insanlar intihar ediyor. Biz çok gördük cebinde parası olmadığı için intihar edenleri, 17 yaşında tonla ekonomik savaşa karşı geldim, sorsalar "genç yaşında ne derdin var ki?" gibi bir muamele ile karşılacağım. Türk insanının yaşaması bile dert, ülke o kadar kötü durumda ki insanlar konuşamıyor bile. Kaç gazeteci açık açık devleti eleştirdi diye içeri girdi? Sayısız...

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2021, 23:44:40 »
Birazdan konuşacaklarım ülkücü damarlarına basacak belki ama bunlar gerçek

Ülkede adam akıllı yönetecek 2 3 kişi dışında kimse yok, onların da zaten ayağına çelme takıyorlar. Türk milleti yiyicidir, her zaman öyle olmuştur. Tarih tekerrürden ibarettir. Selçuklu, Osmanlı, Köktürk 1-2, tüm Türk devletleri bu yüzden yıkıldı. Milletimiz hiç doymamıştır, hep daha fazlasını istemiş ve bencil olmuştur. Ayrıca 2023te Z kuşağı devirecek falan boş hikaye bunlar, malum kişi yerini garantiledi, tahtalı köyü boylayana kadar böyle devam edecek. Bundan sonraki gelecek kişi de düzeltemez ülkeyi muhtemelen, çünkü o da yiyici olacak. Türk milletinden iflah olmaz, hele senden hiç olmaz. Verdiğin örnekler bile oyunlar ile alakalı, ülkenin iyi olmasını istemesinin tek sebebi oynadığın rinaya enb kurabilmektir muhtemelen, biraz daha geniş düşünmen lazım.
Evet dostum rinaya enb kuramıyorum ülke kötü bu yüzden bir tartışma konusu açtım rinaya enb kuramadığım için birazdan ülkeyi terk edip amerikaya gideceğim ve enb kuracağım.