Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GG

Başlatan Capo Proiettile, 28 Temmuz 2018, 00:26:02
Okunma sayısı 13948 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: THE PARTYSEXUALS [THE UNIVERSITY TERORISTS FOR A WHILE]
« Yanıtla #240 : 05 Ağustos 2018, 00:52:04 »
Tanıtıma sallayan, iki üç lsrp+ editi atıp rol bildiğini sanan, modern çeteci rolü yapıp sokağını temsil eden, herhangi bir kültür sorsam bilmiyorum diye cevap veren haysiyetsiz kişiliklere sesleniyorum: Ulan, tüm gün dm'ye sürükle. Vurunca /q şOw iyİ sYirLEr ;) );; );) ; ) ,9, 9 9 9 9) ;9  ;);) )    vurulunca ss aldım orospunun çocuğu sen nasıl bana ateş açma cürretinde bulunursun ben mareşal hazreti islamın halifesi başbuğ kumandan annen baban reis-i cumhur BİLMEMNE. Düzgün bir şekilde rol yapmamıza izin vermediğiniz süre zarfınca DM diye ağlayıp /b ss alinmistir. yazmaya mahkûmsunuz. Eğer birgün adam olupta karşımızda konuşmaya yüz bulabilirseniz, Discord adresini özel mesaj yoluyla atarım.

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #241 : 05 Ağustos 2018, 00:52:52 »
Hepinize toplu yazıyorum gelip sebepsiz sıkarsanız bende karşılık veririm eğer bana bulaşmazsanız sizi ellemem herkesin rolü kendine fakat benim birliğimdeki birine sıkarsan bana sıkmışsındır burada onu belirtim üstüne alınan alınsın.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #242 : 05 Ağustos 2018, 00:54:43 »
Hepinize toplu yazıyorum gelip sebepsiz sıkarsanız bende karşılık veririm eğer bana bulaşmazsanız sizi ellemem herkesin rolü kendine fakat benim birliğimdeki birine sıkarsan bana sıkmışsındır burada onu belirtim üstüne alınan alınsın.

Sen kimsin nerede rol yapıyorsun hoodun neresi bilmiyoruz derdin ne oğlum iajabansnansnwsnwnsnsnsnsbsnsnsbsbsns

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #243 : 05 Ağustos 2018, 00:55:29 »
şş dikkat et bu IC olarak bana bildirdikleri zaman ben devreye girersem sonucu Tight Brother gibi olur ayaanı denk al he ona göre

Çevrimdışı arap ceteci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 22:26
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #244 : 05 Ağustos 2018, 00:56:03 »
Bize 1 mermi sıkana 50 mermiyle geri dönüyoruz, sorun çıkartmayıp sahibine tasmanı düzgün bağlamasını söylersen iki tarafta kızışmaz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #245 : 05 Ağustos 2018, 00:58:23 »
tanıtımın 5 ya da 6. yorumunu oku, 50 mermi olayını anlarsın. bu böyle devam edecek, zırlamalarla.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #246 : 05 Ağustos 2018, 01:00:06 »
Bir tane eleman vardı, "PM" ile üye çekmeye çalışıyordu o sen miydin?

Çevrimdışı SiLkerim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Ağustos 2018, 00:44
Toplam oynama: 28 gün, 21 saat
« Yanıtla #247 : 05 Ağustos 2018, 01:03:04 »
Bakın, gençler Kosuke'nin silahı 3 gündür bende ve size sıkmadı fakat sıkarsa bana söyler birlikte tanıdığım biri gelipte birliğimi rencide edicek şekilde fotoğraf koyup sonra ben laf attım diye random gülmeler atmayın.

Çevrimdışı dararidarari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #248 : 05 Ağustos 2018, 01:08:17 »