Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

GG

Başlatan Capo Proiettile, 28 Temmuz 2018, 00:26:02
Okunma sayısı 14053 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
GG
« : 28 Temmuz 2018, 00:26:02 »
gg

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: THE PARTYSEXUALS
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2018, 00:26:10 »
gg

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2018, 00:26:19 »
gg

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2018, 00:26:27 »
gg

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2018, 00:26:35 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2018, 00:27:06 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2018, 01:07:09 »

Selamlar, öncelikle şunu belirteyim ki bu yazıyı bir nebze olsa da dikkatinizi çekmek için yazıyorum. Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum, bu herkese iyi gelebilir. Roleplay, oyuncuların kendilerini bir karaktere bürümesi, atmosfere dahil olup, buna uygun şekilde ayak uydurmasına ve tiyatro oyunu sergilemesini sağlayan oyun türüdür. Bu oyun türü dahilinde illa mafya babası, patron, kral, başkan, en büyük adam, en güçlü adam, en harika adam, en yakışıklı adam ya da bunlara benzer enlerle her hangi bir şey olmanız zorunluluğu yok. Roleplay yaparken tipsiz, sivilceli bir ergen rolü de yapabilir, 18inde mafya patronu olup, adam vurmaya da başlayabilirsiniz. Bu tamamen sizin kararınız fakat şöyle bir durum var ki, cümleyi tekrar okuduğunuzda hangi seçeneğin saçma olduğunu anlayacaksınız. İlla bir yerlere hükmetmek, insanları esir almak ya da gücünüzün altına almak zorunluluğunda değilsiniz. Farklı roller deneyin, eğlenin, rol yapın. E-RP gibi rollere OOC kanaldan dalga geçip, bunu eğlence haline getiriyorsunuz, bu da insanların role olan özgüvenini kaybetmesini sağlıyor. Bunun sadece ROLEPLAY olduğunu unutup, birbirinize ailevi küfürler etmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlar, bu normal değil. Bu birliği biz(daidoksu, magicfezz, nightingale) sadece el altında 1-2 ufak tabanca bulundurup, her gün parti yapıp, parti dahilinde ufak uyuşturucu ticaretleri yaparak gerçekçi bi rol sergilemeyi planlıyorduk. Fakat bu birliği açtığımız süre boyunca karşılaştığımız tek şey DM. Ortalığa hükmetmek, kendini insanlara duyurmak veya buna benzer davranışlar için önünüze gelene egolu davranışlarda bulunup, kavga çıkartıyorsunuz. Ardından sonuçlarına katlanamayıp "/q" tarzı komutlarıyla rollerden kaçıyorsunuz. Birliği açtığımdan beri birlik dahilindeki herkese silah sıkmamasını söyledim, gerekti bağırdım, çağırdım. Küfür bile ettim, silah sıkmasınlar, dm atmasınlar diye. Fakat buna rağmen karşılaştığımız manzara çok kötü. Canı sıkılan bizim bölgemize gelip ya bize ya da eve ateş ediyor. Sonrasında size karşı gerekli tavrı sergilediğimizde buna "OOC KİN, DM, BANA SIKAMAZSINIZ, BUNE AMQ" diyorsunuz. Yapmayın şunu ya, hiç etik ve doğru değil. Ben buradaki insanlara bir şeyler katmak istiyorum, bunu beni tanıyan herkes biliyor. Daidoksu ismini görünce düşman değil, size bir şeyler katmaya çalışan birisi olarak görmenizi istiyorum. Fakat şunu anladım ki bu uğraş benlik değil, kendimi bir türlü bu kitleye ifade edemiyorum. Birlik adına şuna karar veriyorum, artık Rina'nın ortamına ayak uydurmaya sağlayacağımız belirtmek istiyorum. Bize yapacağınız kinli ve DM rolleri, size misliyle geri dönecek.

Görüntüdeki arkadaşlara gelince ise, sonuçlara katlanamayacağınız rolleri YAPMAYIN.

Tanıtım yorumu okumanız için bir süre kilitli.

İŞTE BUNDAN BAHSEDİYORUM

istediğiniz olsun

Yeah

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Temmuz 2018, 01:07:43 »
hadi bakim bi daha deneyelim

Çevrimdışı takasi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 03 Haziran 2023, 17:34
Toplam oynama: 139 gün, 8 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2018, 01:21:21 »
Uuh fenasın kanka <3

Çevrimdışı Portea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Kasım 2021, 14:51
Toplam oynama: 12 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2018, 01:25:55 »
Hard RP: Açık
Kalite: Açık
Pezevk rolü: Kapalı
Pezevenklik modunu çalıştırmak ister misiniz?
Evet
Hayır