Öncelikle flamming gibi algılamayın bu yorumu, gerçi algılasanız bile bana fark etmez, beni bilen bilir yıllarca mc rolü yaptım sizi eleştirmek için yazıyorum, baştan başlamak gerekirse eğer...
tanıtımınız çalıntı değil bu hoş, çoğu insan tanıtımı çalıntı yapıyor ve eski birliklerden alıyor ve buna ben çok fazla karşı çıkan biriyim benim bulunduğum birlikten bile alan olmuştu zamanında sesimi hiçbir şekilde kesmedim hakkımın arkasında durdum.
İkinci konuya gelecek olursak eğer sizin ekibinizi az çok tanıyorum rol yapan insanlarsınız fakat bu birliğin geçici bir birlik olduğunu düşünüyorum heves edip açmışsınız bana kalırsa, eğlenmek için oynuyoruz sonuçta bu oyunu ama yine de öyle büyük bir proje olarak görmüyorum, hevesinizi alıp doğru yerde bırakmanızı tavsiye ederim, bu rolü yapmayın demiyorum bak, doğru yerde bırakmanızı tavsiye ediyorum çünkü ben bu rollerin içerisinde bulundum çok tatsız olaylar yaşıyorsun, oyunda manyak gibi süren insanlar var sürüşü dağıtıyorlar, youtube kanalımda 30'dan fazla video var sürüşte yaşadığım olaylar doğrultusunda, bu bir tane sebeplerden biri onun dışında tadınızı kaçıracak şeyler olacaktır.
-Redquest