Hacker rolleri için sistem getirilebilir, rolünü yapabilirsiniz diyebilirsiniz ama sistem gelirse bir kazanç elde edilirse rolleri daha çok sarabilir ve rollere katkısı olabilir. Telefon ya da tablet gibi bir şey, ya da bilgisayar bilmiyorum onun üzerinden iş ilerleyebilir. Fazla trollenileceği düşünülüyorsa izinli kişilere (başvuru) verilebilir. Veya tırcılık gibi seviye sınırı getirilebilir. 10-15 yönetim kararı.
Hack işlemi ufak bir minigame olarak yürütülebilir. Örneğin sallıyorum /hack komutu yazılır, ardından karşımıza ufak bir sekme çıkar. 100-0 arası bir bilinmeyen rakam olur, bulununca diğer işleme geçilir tek sayı bulununca bitmez yani biraz uzatılabilir. (Belli bir deneme hakkı tanınır)
Sonra ki şey yine sayılar arasında olur ama ikinci kademe olduğu için bu sayı 80-0 arasında olabilir. Ve ikinci kademe göre deneme hakkı verilebilir.
Üçüncü de aynı şey olabilir aklıma başka minigame gelmedi, önerilerinizi belirtebilirsiniz. Ya da özel bir şey yapılır mı samp üzerinde bilmiyorum, ama hoş olurdu.
Neyse, gasp gibi bunun da belli süresi olur yani dakika başı hack olayı kullanılamaz. Bir kullanımdan sonra yenileme süresine girebilir.
Tüm sayıları bilme sonucunda falanca kişinin şu banka hesabından şu kadar para çekilir. Az miktar diyeceğim ama ''ben bunu yapıyorum ama 600-700 dolar için mi yapıyorum'' diyenler olabilir. Bu yüzden para direkt sistemden de çekilebilir, ekonomiyi çok sarsar mı bilmiyorum yönetim karar verebilir, daha doğrusu hera. Ancak roleplay sunucusunda olduğumuz için kazanan ve kaybeden olması normal, bu yüzden 5.000-10.000 bin dolar arasında normal oyuncuların banka hesaplarından çalınabilir. (Farklı seçenekler sundum, tek bir şey üzerine yorumlamada bulunmanıza gerek yok.)
Genişletilebilir bir alan ben şuan sadece iş kısmını öneride sundum. İleride farklı şeyler belki eklenebilir yönetim tarafınca veya önerilere bakılarak.
(Aklıma sonradan gelenleri konu altına yazarım, iyi forumlar.)
Eksik kısımları, fikir veya önerilerinizi konu altında belirtebilirsiniz.