Merhaba. İyi forumlar dilerim. Oyunda /ado komutu üzerinden karakterimize uzun süreli durum bildirme komutunu kullanabildiğimizi biliyorsunuzdur. Bu sistemde şu tarz bir sıkıntı var. Hemen anlatayım: Örneğin, /ado komutunu kullandığım zaman ve karakterimin üzerinde bu komutun görünmesini sağladığım zaman, bir role girdiğimde ve akabinde bir şey yazdığımda üzerimde görünen /ado komutu kayboluyor. Çünkü /ado yazısının yerini karakterimize söyletmiş olduğumuz metin alıyor. Bunun hakkında bir çözüm getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle MC rolü yapan arkadaşlar ve /ado komutunu rollerinden eksiltmeyen arkadaşlar için (ben de dahil) faydalı bir AR:GE olabileceğini düşündüm. Sunacağım öneriler:
[!]
/ado üzerinden bir yazı yazdığımız ve karakterimizin tepesinde görülen yazının, /ado ile beraber görünebileceğini düşünüyorum. (SA:MP buna el veriyor mu bilmiyorum. Ancak veriyorsa bu öneri bütün bu /ado sorunsalını çözecektir.)
[!]
Bir diğer önerim ise, yazı yazdığımız zaman karakterimizin üzerinde yazdığımız metinin görünmesi kaldırılabilir.Destekleyici fotoğraflar: