Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Petlere verilen gereksiz fazla güç

Başlatan Sensei1, 15 Mayıs 2021, 17:44:03
Okunma sayısı 2620 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı excaliboorg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 14:32
Toplam oynama: 134 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 15:32
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ********ELD
Ynt: Petlere verilen gereksiz fazla güç
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2021, 14:22:53 »
Ya şu oyuna para yatıranlar niye oyunun Allahı olmak istiyor ki anlamıyorum her şeye para yatırdık ayrıcalığımız olsun yazıyorlar olsun olsun da bu kadarı da olmasın be kardeşim geçen gün bunların saçma hasarı yüzünden oyunumuzdan olduk. Hasarlarının aynı kalması vuruş hızlarının yavaşlaması daha gerçekçi kılacaktır bu sistemi. Sonuçta gerçek hayatta köpekler tarar gibi zarar vermiyor ısırınca

Çevrimdışı Vilgefortz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Ocak 2023, 22:07
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2021, 14:41:48 »
120 dakika az değil bence.

Sürekli 300-500-700 DK jail yiyen adamı 120 DK jaile attırdım. Bana forum PM'den random attı. Evet, az değil.
1

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2021, 14:55:10 »
Gerçek hayatta da bir ısırıkta bayılırsın diyenlere sesleniyorum.

O zaman oyunda tek kurşunda yere yığılalım, kurşun yiyip sonra ilk yardım kiti kullanıp bir şey olmamış gibi gezince mantıklı geliyorda pet tek ısırıkta bayıltmasın diyince mi mantıksız geliyor?
2

Çevrimdışı not-

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Lvovna Lv.12
Köken: Rus
Son giriş: 15 Kasım 2023, 21:39
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Son giriş: 23 Temmuz 2023, 14:36
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 11 Kasım 2023, 11:09
Toplam oynama: 2 gün, 21 saat
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2021, 15:31:25 »
"25 TL verdik buna bi' zahmet o kadar vursun." diyen veya, Desteklemeyenlerin çoğunun OOC siciline PKI var para verince ilah olduğunu sanan bu pet sahipleri olduğu sürece hiçbir açılan pet ile ilgili AR:GE desteklenmeyecek. Kaç kişi bunun hakkında AR:GE açtı ama pet sahibi olan hiç kimse desteklemedi. Artık sırf şu para ödeyenlerin altında kalıyoruz diye bıraktım oyunu zaten.

Bu arada şikayet aç diyenler adam 120 dakika Jail yemeyi göze alarak bu ihlali yapıyor çıkıyor tekrar yapıyor çıkıyor tekrar yapıyor biraz aklınızı kullanırsanız anlayabilirsiniz
2

Çevrimdışı Criyus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Haziran 2022, 21:08
Toplam oynama: 155 gün, 16 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Mayıs 2022, 00:47
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 17 Mayıs 2021, 12:52:01 »
3 veya 5 den fazla PKİ ve pet ile noob dm ihlalleri olan kişilerin petleri zaten siliniyor. Ticket açman gerek, bende pet kullanan birisiyim artık maksimim 13 vuruyor zaten şikayet açmaktan başka bir şey gelmez elinden gerektiğinde ticket açarsın peti silinir.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #25 : 17 Mayıs 2021, 23:02:45 »
"25 TL verdik buna bi' zahmet o kadar vursun." diyen veya, Desteklemeyenlerin çoğunun OOC siciline PKI var para verince ilah olduğunu sanan bu pet sahipleri olduğu sürece hiçbir açılan pet ile ilgili AR:GE desteklenmeyecek. Kaç kişi bunun hakkında AR:GE açtı ama pet sahibi olan hiç kimse desteklemedi. Artık sırf şu para ödeyenlerin altında kalıyoruz diye bıraktım oyunu zaten.

Bu arada şikayet aç diyenler adam 120 dakika Jail yemeyi göze alarak bu ihlali yapıyor çıkıyor tekrar yapıyor çıkıyor tekrar yapıyor biraz aklınızı kullanırsanız anlayabilirsiniz
AR-GE'lerde destekliyorum&desteklemiyorum yazmak bir anlam ifade etmiyor, ar-ge'ye karşı ürettiğiniz fikir önemli. İçlerinde bunu kasıtlı olarak yapan bazı pet sahipleri var diye durumla ilgisi olmayan herhangi bir pet sahibinin suçu ne?

Çevrimdışı Sensei1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 22:38
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:21
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 21:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #26 : 18 Mayıs 2021, 00:47:31 »

AR-GE'lerde destekliyorum&desteklemiyorum yazmak bir anlam ifade etmiyor, ar-ge'ye karşı ürettiğiniz fikir önemli. İçlerinde bunu kasıtlı olarak yapan bazı pet sahipleri var diye durumla ilgisi olmayan herhangi bir pet sahibinin suçu ne?
Zaten petleri trol için ve başkalarına hasar vermek için almayıp rol yapmak için alanlar hasarın düşürülmesine bi şey demez çünkü başkalarına hasar vermek için almıyor bunu

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #27 : 18 Mayıs 2021, 02:30:59 »

Zaten petleri trol için ve başkalarına hasar vermek için almayıp rol yapmak için alanlar hasarın düşürülmesine bi şey demez çünkü başkalarına hasar vermek için almıyor bunu
Ne alaka? Normal Pet rolü yapıyorum diye boş boş gezineceğimizden bahsetmedim. İhlalsiz saldırgan bir rol yapmamın ne sakıncası var?

Çevrimdışı NexoS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Haziran 2024, 07:47
Toplam oynama: 204 gün, 6 saat
Son giriş: 14 Haziran 2024, 19:41
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
« Yanıtla #28 : 18 Mayıs 2021, 02:53:51 »
Desteklemiyorum, kural ihlali yaptıklarını gördüğünde şikayetini oluşturabilirsin.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 18 Mayıs 2021, 03:04:41 »