Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

polislere kıyak geçilmesi

Başlatan KÖSExX, 15 Mayıs 2021, 16:18:19
Okunma sayısı 3733 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Ocak 2023, 15:51
Toplam oynama: 124 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Aralık 2022, 13:56
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Ynt: polislere kıyak geçilmesi
« Yanıtla #50 : 17 Mayıs 2021, 14:00:34 »
Aracın bagajı açılıyor giderken panel ayakları bana saçma geldi açıkçası dayı  üstünde taşısınlar veya inip alsınlar bu onlara bi üstünlük bence
panel ayakları mı? amerika'da kolluk kuvvetlerinin arabalarına bakarsan orta paneli zaten göreceksin. Biz kendimiz yapmıyoruuz yani gerçekte var.
Ona bakarsan beni petteyken plastik ağızlık takıp jaile attılar, bi pitbulun plastik bir ağızlığı kırabilme ihtimali var o halde ben emoteyle o ağızlığı kırsam polis benim o ağızlığımı çözücek mi? Bu kadar gerçekçi madem polis rolleri il-legale de bi arka koltuğa silah koyma vs. şeyler getirilse sizin bunlar için atacağınız argeler şikayetler bitmez güzel kardeşim

ya arka koltuğa silah atma ne ya? ne anlatmaya çalışıyorsun sen? istediğin kadar arge veya şikayet aç gelmeyecek böyle bir şey ohhh, sadece arge aç ve bekle sonra red olsun

Çevrimdışı Ward

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 13:28
Toplam oynama: 234 gün, 5 saat
« Yanıtla #51 : 17 Mayıs 2021, 14:15:52 »
Engellenmesi gerekiyor değil de, sistemin değişmesi lazım diyebilirdin. Polis memurları araç içindeyken bagaj açılmasın. Araç dışındayken bagaj açılsın gibi bir olay olabilir.

Çevrimdışı KÖSExX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Şubat 2023, 15:36
Toplam oynama: 21 gün, 6 saat
Birlik: ******* ***TED
« Yanıtla #52 : 17 Mayıs 2021, 16:29:00 »
Aracın bagajı açılıyor giderken panel ayakları bana saçma geldi açıkçası dayı  üstünde taşısınlar veya inip alsınlar bu onlara bi üstünlük bence
panel ayakları mı? amerika'da kolluk kuvvetlerinin arabalarına bakarsan orta paneli zaten göreceksin. Biz kendimiz yapmıyoruuz yani gerçekte var.
Ona bakarsan beni petteyken plastik ağızlık takıp jaile attılar, bi pitbulun plastik bir ağızlığı kırabilme ihtimali var o halde ben emoteyle o ağızlığı kırsam polis benim o ağızlığımı çözücek mi? Bu kadar gerçekçi madem polis rolleri il-legale de bi arka koltuğa silah koyma vs. şeyler getirilse sizin bunlar için atacağınız argeler şikayetler bitmez güzel kardeşim

ya arka koltuğa silah atma ne ya? ne anlatmaya çalışıyorsun sen? istediğin kadar arge veya şikayet aç gelmeyecek böyle bir şey ohhh, sadece arge aç ve bekle sonra red olsun
Arka koltuğa silah koyalım dedim şeyinin şeyine koyalım demedim kardeş o kelimeleri düzgün seç bidaha... öpüyorum gözlerinden

Çevrimdışı KÖSExX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 18 Şubat 2023, 15:36