arkadaşlar eşcinsel olduğum için beni dışlıyorlar çok üzülüyorum 
derde bak
ne varmış derdim de senin dertlerin neler acaba abdest alırken kuru bir yer kaldı mı falandır, senin dertlerinden daha iyi ayrıca niye derdimi küçümsüyorsun yakıştıramadım sana
ne yapayım, kendini tatmin edebilecek birilerini bulamadığın ve gay olup dışlandığın için yas mı tutayım?
ayrıca sen kimsin?D
Ben sana yas tut demedim abi sadece saygı duymanı beklerdim senden, sevsen de sevmesen de saygı duy, küçümseme mesela ben seni sevmiyorum ama saygı duyuyorum sana hakaret etmiyorum
sen kimsini neye ithafen söyledin anlamadım
bölesine aşağılık bir şeye neden saygı duyayım, veyahut neden duymalıyım?
benim görüşüme ister saygı duy, istersen duyma. böyle pis bir şeye saygı duyulmasını bekleyecek kadar düştün mü kafir?
Bu benim tercihim ve hiç pis değil, biraz dünyaya bak dinine ters bir durum diye böyle düşünmen çok üzücü ayrıca ben müslümanım ne kafiri? Bana kâfir diyerek dinden çıktın yani elfazı küfür söyledin, kelime-i şehadet getirip 2 rekat tövbe namazı kıl, hakkıma girdin birde onuda diğer dünyada hallederiz senin sevaplarını alcam 
Cehennemi inkar edip, en büyük günahlardan birini işleyip bunun pis olmadığını savunup Müslüman olduğunu iddia ediyorsun. Kaç IQ bu?
Cehenneme inanıyorum ben ayrıca pis olmadığını düşünüyom bu benim müslüman olduğumu değiştirmez çünkü günah olduğunu kabul ediyorum ve IQ ne alaka burda din bilgisinden bahsediyoruz mümin kardeşim.
Bunları incele yapıp önüne atmıyorum, kendin de bulursun.
Ve bunlar inkar ettiğinin sadece birkaç kanıtı, aklınca dalga geçiyorsun