Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yaşam ve yaşam koşulları

Başlatan IRON, 14 Mayıs 2021, 21:49:18
Okunma sayısı 3851 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ocak 2022, 23:39
Toplam oynama: 82 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: yaşam ve yaşam koşulları
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2021, 01:26:30 »
ben memnun değilim bir şeye sahip olmak için çalışmak gerekiyor çok zor geliyor, geçenlerde abim laptopu kırdı çok zorlu bir dönemdeyim yaklaşık yarım saat önce can sıkıntısından ağladım, ailem çalışırsın para kazanırsın biraz biz veririz para güzelinden alırsın diyor, sevgili, gezmek, araba falan bunların hiçbiri ilgimi çekmiyor hayatımdaki tek eğlencem bilgisayar, bütün gün telefonda veya tv de zaman geçiriyorum ama bir süre sonra sıkıyor, sık sık intihar yollarını düşünüyorum ve gün içerisinde çoğunlukla hiç bir şey hissetmiyorum.
geçmiş olsun, senin derdinin kaynağı laptop yinie benimki daha beter. annemin annesi onu, benim babam beni terk ediyor.. zaten düzgün bir akrabam bile yok yani gördüğüm şey terk
Geçmiş olsun umarım yalnızlık çekmezsin karşına çok iyi arkadaşlar çıkar umarım, ben akrabalığa değer vermiyorum aynı kandan diye bu kadar içli dışlı samimi olunması beni sinir ediyor hele anneliğini yerine getirdi diye övünen bir anneye karşı hiç dayanamıyorum

Knk sen bitmişsin, vallaha bak
Sen beterin de beteri olmuşsun valla bilmiyom o neymiş öyle
laptopun gitmesi > ailenin seni terk etmesi ?

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2021, 02:05:46 »
ben memnun değilim bir şeye sahip olmak için çalışmak gerekiyor çok zor geliyor, geçenlerde abim laptopu kırdı çok zorlu bir dönemdeyim yaklaşık yarım saat önce can sıkıntısından ağladım, ailem çalışırsın para kazanırsın biraz biz veririz para güzelinden alırsın diyor, sevgili, gezmek, araba falan bunların hiçbiri ilgimi çekmiyor hayatımdaki tek eğlencem bilgisayar, bütün gün telefonda veya tv de zaman geçiriyorum ama bir süre sonra sıkıyor, sık sık intihar yollarını düşünüyorum ve gün içerisinde çoğunlukla hiç bir şey hissetmiyorum.
geçmiş olsun, senin derdinin kaynağı laptop yinie benimki daha beter. annemin annesi onu, benim babam beni terk ediyor.. zaten düzgün bir akrabam bile yok yani gördüğüm şey terk
Geçmiş olsun umarım yalnızlık çekmezsin karşına çok iyi arkadaşlar çıkar umarım, ben akrabalığa değer vermiyorum aynı kandan diye bu kadar içli dışlı samimi olunması beni sinir ediyor hele anneliğini yerine getirdi diye övünen bir anneye karşı hiç dayanamıyorum

Bitmişsin derken çok kötü durumdasın, Allah sabır versin krdşm anlamında demedim yali'ye
Yali'nin anlattığı şeyler çok büyütülecek şeyler değil gibi, tabii detayları bilmiyoz ama

Çevrimdışı KubaR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 12 Şubat 2024, 14:51
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2021, 06:28:22 »
gecmis olsun knk, benim hayat normal son kapanma olmasaydı spora devam ederdim aralıksız 3 ayın emeğini tam almıştım ki gitti hepsi mecbur yeniden başlıcaz

hazır bos vaktin varsa kendini gelistirmeye bak, bir gün şuan ki durumundan daha fazla yalnız kalacaksın o zamana kadar kendini idare ettirmeye bak

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 16 Mayıs 2021, 11:34:31 »
gecmis olsun knk, benim hayat normal son kapanma olmasaydı spora devam ederdim aralıksız 3 ayın emeğini tam almıştım ki gitti hepsi mecbur yeniden başlıcaz

hazır bos vaktin varsa kendini gelistirmeye bak, bir gün şuan ki durumundan daha fazla yalnız kalacaksın o zamana kadar kendini idare ettirmeye bak
  :like: :like: :like: :like:

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2021, 11:35:11 »

Bitmişsin derken çok kötü durumdasın, Allah sabır versin krdşm anlamında demedim yali'ye
Yali'nin anlattığı şeyler çok büyütülecek şeyler değil gibi, tabii detayları bilmiyoz ama
eyw kıınk

Çevrimdışı vuslat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Ekim 2023, 01:59
Toplam oynama: 126 gün, 16 saat
Birlik: *JNG
« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2021, 23:44:28 »
sefillik.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Ayala Lv.14
Son giriş: 14 Nisan 2022, 18:55
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2021, 09:34:45 »
Rinayı bırakınca gençleştiğimi hissettim, spora devam ediyorum. Hayat gayet güzel ilerliyor, ingilizcemi geliştirip para biriktiriyorum.

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2021, 11:59:48 »
Rinayı bırakınca gençleştiğimi hissettim, spora devam ediyorum. Hayat gayet güzel ilerliyor, ingilizcemi geliştirip para biriktiriyorum.
+1

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 18 Mayıs 2021, 14:45:39 »
Herkese hayatında başarılar  :-p

Çevrimiçi Parlak Ahmet

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Nisan 2022, 17:48
Toplam oynama: 54 gün, 2 saat
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2021, 18:29:49 »
Hayattan memnun değilim çünkü ekonomi çok zorluyor ya, bir şey istiyorsun onu almak için sonuna kadar çalışıyorsun hep hayatının sonuna kadar çalışacaksın ne zaman dinlenicen.