Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yaşam ve yaşam koşulları

Başlatan IRON, 14 Mayıs 2021, 21:49:18
Okunma sayısı 3859 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ocak 2022, 23:39
Toplam oynama: 82 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
yaşam ve yaşam koşulları
« : 14 Mayıs 2021, 21:49:18 »
hayatınız nasıl gidiyor, nasıl zorluklar ile karşı karşıya geldiniz ve hayatınızdan memnun musunuz?

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: yaşam ve yaşam koşulları
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2021, 22:24:41 »
ben memnun değilim bir şeye sahip olmak için çalışmak gerekiyor çok zor geliyor, geçenlerde abim laptopu kırdı çok zorlu bir dönemdeyim yaklaşık yarım saat önce can sıkıntısından ağladım, ailem çalışırsın para kazanırsın biraz biz veririz para güzelinden alırsın diyor, sevgili, gezmek, araba falan bunların hiçbiri ilgimi çekmiyor hayatımdaki tek eğlencem bilgisayar, bütün gün telefonda veya tv de zaman geçiriyorum ama bir süre sonra sıkıyor, sık sık intihar yollarını düşünüyorum ve gün içerisinde çoğunlukla hiç bir şey hissetmiyorum.

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2021, 22:38:34 »
ben memnun değilim bir şeye sahip olmak için çalışmak gerekiyor çok zor geliyor, geçenlerde abim laptopu kırdı çok zorlu bir dönemdeyim yaklaşık yarım saat önce can sıkıntısından ağladım, ailem çalışırsın para kazanırsın biraz biz veririz para güzelinden alırsın diyor, sevgili, gezmek, araba falan bunların hiçbiri ilgimi çekmiyor hayatımdaki tek eğlencem bilgisayar, bütün gün telefonda veya tv de zaman geçiriyorum ama bir süre sonra sıkıyor, sık sık intihar yollarını düşünüyorum ve gün içerisinde çoğunlukla hiç bir şey hissetmiyorum.
geçmiş olsun, senin derdinin kaynağı laptop yinie benimki daha beter. annemin annesi onu, benim babam beni terk ediyor.. zaten düzgün bir akrabam bile yok yani gördüğüm şey terk

Çevrimdışı VULNERABILITY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 03 Şubat 2024, 01:35
Toplam oynama: 162 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Mart 2024, 19:16
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
Köken: Çinli
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:01
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 06:07
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Köken: Alman
Son giriş: 23 Ocak 2024, 23:02
Toplam oynama: 2 gün, 16 saat
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2021, 22:53:54 »
hayatımdan memnunum konuştuğum ve hoşlandığım bir kız var, kendi iş yerimde çalışıyorum ve yaşam koşulu olarak genel yurdum insanından daha iyiyim, günüm akşam 6'ya kadar çalışarak, 8den sonra ise dışarıya çıkıp eğlenerek geçiyor, bunu bilgisayarı bırakmama borçluyum. Bundan 1 ay önce bağımlı niteliğindeydim, sabah girip akşam çıkmıyordum rinadan, Allah razı olsun reflex admin banladı ve bu banlanma ile bilgisayarı bıraktım, ara sıra girip film falan izliyorum başka yüzüne bakmıyorum. Bilgisayarı bırakınca insan olduğumu hatırladım, ciddiyim.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2021, 22:56:03 »
geçmiş olsun, senin derdinin kaynağı laptop yinie benimki daha beter. annemin annesi onu, benim babam beni terk ediyor.. zaten düzgün bir akrabam bile yok yani gördüğüm şey terk
Geçmiş olsun umarım yalnızlık çekmezsin karşına çok iyi arkadaşlar çıkar umarım, ben akrabalığa değer vermiyorum aynı kandan diye bu kadar içli dışlı samimi olunması beni sinir ediyor hele anneliğini yerine getirdi diye övünen bir anneye karşı hiç dayanamıyorum
1

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2021, 23:54:26 »
babası vefat eden insanlar aylarca her gün ağlayabiliyor, böyle terk edeceğine onurlu şekilde ölse daha iyi gibi geliyor  :shushing-face_1f92b:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Ağustos 2021, 20:54
Toplam oynama: 151 gün, 4 saat
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2021, 10:48:45 »

ismini tekrar asosyali yapma zamanın gelmiş

Çevrimdışı #Cyborg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Noah Brown Lv.11
Son giriş: 23 Temmuz 2021, 13:51
Toplam oynama: 15 gün, 3 saat
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2021, 14:40:52 »
3 yılımı rina roleplay'de çürüttüm. Benim için tam bir zaman kaybı olmuştu. Bu süre zarfı boyunca iyi zamanlar geçirdim. 3 yılda bir dil öğrenip kendimi geliştirmek yerine rol yaptım. Şimdi hatalarımı anladım ve kendimi hızla geliştirmeye devam ediyorum. Eskiden hayattan zevk almıyordum, şimdi net bir biçimde zevk almaya başladım. Oyunları bırakınca gençleştim resmen  :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:

Çevrimdışı IRON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2021, 18:02:24 »
3 yılımı rina roleplay'de çürüttüm. Benim için tam bir zaman kaybı olmuştu. Bu süre zarfı boyunca iyi zamanlar geçirdim. 3 yılda bir dil öğrenip kendimi geliştirmek yerine rol yaptım. Şimdi hatalarımı anladım ve kendimi hızla geliştirmeye devam ediyorum. Eskiden hayattan zevk almıyordum, şimdi net bir biçimde zevk almaya başladım. Oyunları bırakınca gençleştim resmen  :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:
  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Çevrimdışı tunarowsy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Temmuz 2024, 01:47
Toplam oynama: 146 gün, 9 saat
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:53
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Son giriş: 24 Haziran 2023, 23:48
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2021, 21:20:02 »
Geçmiş olsun umarım yalnızlık çekmezsin karşına çok iyi arkadaşlar çıkar umarım, ben akrabalığa değer vermiyorum aynı kandan diye bu kadar içli dışlı samimi olunması beni sinir ediyor hele anneliğini yerine getirdi diye övünen bir anneye karşı hiç dayanamıyorum

Knk sen bitmişsin, vallaha bak
Sen beterin de beteri olmuşsun valla bilmiyom o neymiş öyle